stathis spithas 29 Απριλίου 2016 #1 Share 29 Απριλίου 2016 http://mizuworld.com/product/detail/719 Ψαχνω το συγκεκριμενο σκευασμα... Οποιος γνωριζει πως θα το προμηθευτω αμεσα χομπιστας η καταστημα ας με ενημερωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Απριλίου 2016 #2 Share 29 Απριλίου 2016 Στάθη δέν νομίζω ότι μπορείς να το βρείς στην ελληνική αγορά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όμως ESHA Gdex ή Sera Nematol που έχουν σαν δραστική ουσία Praziquantel. Τί θέλεις να αντιμετωπίσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 29 Απριλίου 2016 Author #3 Share 29 Απριλίου 2016 Μια προσαρμογη θελω να κανω δημητρη.... Αν ολα πανε καλα και φτασουν τα ψαρια στα χερια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 29 Απριλίου 2016 #4 Share 29 Απριλίου 2016 Οκ τότε "σε έχω καλυμμένο"... Esha Gdex + Flagyl + Stozzon και είσαι οκ για τα περισσότερα...Για δίσκους πρόκειται; Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 29 Απριλίου 2016 Author #5 Share 29 Απριλίου 2016 Ναι... Τα τελευταια χρονια σχεδον παντα,,, Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 29 Απριλίου 2016 Author #6 Share 29 Απριλίου 2016 (edited) Οκ τότε "σε έχω καλυμμένο"... Esha Gdex + Flagyl + Stozzon και είσαι οκ για τα περισσότερα...Για δίσκους πρόκειται;Sent from my iPhone using Tapatalk Δημητρη το Esha Gdex σε συνδιασμο με Esha 2000 δεν θα μου προσφερει ασφαλη προσαρμογη; Έγινε επεξεργασία 29 Απριλίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 30 Απριλίου 2016 #7 Share 30 Απριλίου 2016 Δημητρη το Esha Gdex σε συνδιασμο με Esha 2000 δεν θα μου προσφερει ασφαλη προσαρμογη; Θεωριτικά ναί.Τα ψάρια που θα πάρεις είναι άγρια; Άν ναι θεωρώ οτι πρέπει να κάνεις και άλλη θεραπεία...βέβαι αυτό έχει να κάνει και απο ποιόν εξαγωγέα είναι τα ψάρια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος