xristosxx 26 Απριλίου 2016 #1 Share 26 Απριλίου 2016 καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν είναι reef safe ο καβουράκος αυτός ? και ποιος είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos78 26 Απριλίου 2016 #2 Share 26 Απριλίου 2016 Για mithrax μου κανει.Λαθρεπιβατης σου ηρθε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosxx 27 Απριλίου 2016 Author #3 Share 27 Απριλίου 2016 ναι λαθρεπιβάτης είναι σε ένα bubble Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 27 Απριλίου 2016 #4 Share 27 Απριλίου 2016 Εμένα δεν μου μοιάζει για Mithrax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 27 Απριλίου 2016 #5 Share 27 Απριλίου 2016 Mithrax πάντως δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 27 Απριλίου 2016 #6 Share 27 Απριλίου 2016 Tetralia nigrolineata το λατινικό όνομα του κάβουρα και είναι απο τα καλά ειδικά αν εχουμε sps κοραλλια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosxx 28 Απριλίου 2016 Author #7 Share 28 Απριλίου 2016 καλημέρα , δηλαδή είναι καλό . Να το βάλω μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 28 Απριλίου 2016 #8 Share 28 Απριλίου 2016 Ναι φυσικά ειναι από τα καβούρια που προστατεύουν κοράλλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 11 Μαίου 2016 #9 Share 11 Μαίου 2016 Για να μην ανοίγω άλλο topic...Μήπως μπορεί να καταλάβει κάποιος τι είδος καβουριού είναι αυτό στην φωτογραφία;Γύρισα αργά χθες και έριξα μια ματιά στο ενυδρείο στα γρήγορα, παρότι είχαν σβήσει τα φώτα και είδα αυτό το καβουράκι...Δεν το είχα ξαναδεί τόσο καιρό και τώρα που έψαχνα με φώς δεν το βρήκα...Μάλλον στον αραγωνίτη θα είναι...Λαθρεπιβάτης και δεν τον είχα δεί τόσο καιρό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 11 Μαίου 2016 #10 Share 11 Μαίου 2016 (edited) Τον παγιδευσα!Τι λετε;Καλος ή κακος; Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2016 - gallos Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 11 Μαίου 2016 #11 Share 11 Μαίου 2016 Τον παγιδευσα!Τι λετε;Καλος ή κακος; Εξω στο σαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 12 Μαίου 2016 #12 Share 12 Μαίου 2016 Εξω στο σαμπ Ωχ μηπως ξερεις το ειδος;Απο το sump δεν μπορει να φυγει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Μαίου 2016 #13 Share 12 Μαίου 2016 (edited) Αναλογως τα χωρισματα το πολυ-πολυ να αλλαξει διαμερισμα, να βγει δεν υπαρχει περιπτωση Και ριχνε του μιση γαριδουλα 1 φορα την βδομαδα Έγινε επεξεργασία 12 Μαίου 2016 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 12 Μαίου 2016 #14 Share 12 Μαίου 2016 Ωχ μηπως ξερεις το ειδος;Απο το sump δεν μπορει να φυγει; Και άμα φύγει που θα παει ;;;;; Το πολυ πολυ να σου φάει καμία παντόφλα στο δωμάτιο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 12 Μαίου 2016 #15 Share 12 Μαίου 2016 Και άμα φύγει που θα παει ;;;;; Το πολυ πολυ να σου φάει καμία παντόφλα στο δωμάτιο Χαχαχα δεν υπαρχεις ρεεεεεεε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 13 Μαίου 2016 #16 Share 13 Μαίου 2016 έχω και εγώ ένα σαν και αυτό το έχω χρονιά μέρα και δεν μου έχει πειράξει τίποτα από τα κοράλλια μου, το μόνο που κάνει είναι να σπάει μικρά κομμάτια βράχου...και καθαριζη τον βυθό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 13 Μαίου 2016 #17 Share 13 Μαίου 2016 έχω και εγώ ένα σαν και αυτό το έχω χρονιά μέρα και δεν μου έχει πειράξει τίποτα από τα κοράλλια μου, το μόνο που κάνει είναι να σπάει μικρά κομμάτια βράχου...και καθαριζη τον βυθό.. Είχα και εγώ τέτοια σπασίματα... Και άμα φύγει που θα παει ;;;;; Το πολυ πολυ να σου φάει καμία παντόφλα στο δωμάτιο χαχαχχαχα...όχι τις παντόφλες...Πέρα απο τη πλάκα πιο πολύ θα με άγχωνε μην φύγει σφηνωθεί πουθενά και ψοφήσει..Με ότι αυτό συνεπάγεται μέχρι να τον έβρισκα.. Αναλογως τα χωρισματα το πολυ-πολυ να αλλαξει διαμερισμα, να βγει δεν υπαρχει περιπτωση Και ριχνε του μιση γαριδουλα 1 φορα την βδομαδα Στο sump για την ώρα και βλέπουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος