Jump to content

Νέος (παλιός)

Alpha_1

Recommended Posts

Χαιρετώ την παρέα!

Είμαι παλιό σχετικά μέλος του φόρουμ, αλλά επειδή είχα μερικά χρόνια να μπω, ξέχασα κωδικούς, e-mail κλπ και πλέον δεν μπορώ να μπω στο παλιό μου προφίλ και έτσι έφτιαξα νέο. Το παλιό μου προφίλ είναι με το όνομα "Alpha", ερχόμουν και στις συναντήσεις στο Αιγάλεω.

Μετά από αρκετά χρόνια αποχής από το χόμπυ, λόγω σπουδών, δουλειάς, μετακομίσεων κλπ  και αφού πούλησα / χάρισα από εδώ μέσα όλο μου τον τότε εξοπλισμό, και αφού (μάλλον) δεν θα ξανα μετακομίσω, αποφάσισα να αρχίσω πάλι την ενασχόληση μιας και το μικρόβιο υπάρχει ακόμα και δεν λέει να φύγει :) Ετσι, βρήκα ένα 60 λίτρο ενυδρειάκι που ευτυχώς είχα κρατήσει ακόμα, έκανα τον απαραίτητο έλεγχο στις σιλικόνες, το γέμισα νερό και το κράτησα μια εβδομάδα περίπου να δω μήπως χάνει από πουθενά (επειδή είναι παλιό, αγορασμένο το 2009 αν θυμάμαι καλά). Μετά ξεκίνησα να παραγγέλνω τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαζόμουν, όπως φωτιστικό, λάμπες, υπόστρωμα, θερμοστάτη, εξ. φίλτρο, κλπ και ξεκίνησα να το στήνω σιγά - σιγά.

Τώρα το ενυδρείο τρέχει, και μόλις πιάσουν και τα φυτά θα κάνω αναλυτική παρουσίαση στην αντίστοιχη κατηγορία. 

Καλώς όρισες ξανά.

Πως ήταν το παλιό σου nickname?

:welcome:

Καλη επανοδο.

Send from the heart of the Amazonas

Καλώς όρισες ξανά.

Πως ήταν το παλιό σου nickname?

:welcome:

Καλώς σα βρήκα! Το παλιό ήταν Alpha.

Καλως ορισες ξανα και ευχομαι να φτιαξεις αυτο που θελεις και να το χαρεις!

Η τρελα δεν φευγει ευκολα!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...