Fred13 30 Μαίου 2016 Author #451 Share 30 Μαίου 2016 http://www.germanos-medicals.gr/products/psalidi-iston-metzenbaum-kyrto http://www.tsagiannidis.gr/psalidi-aufricht-kyrto.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 30 Μαίου 2016 #452 Share 30 Μαίου 2016 Μόνο κυρτά δε μου μοιάζουν . Το σετ που έβαλε ο Αβραάμ το έχω στα υπόψιν, τσάμπα πράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #453 Share 30 Μαίου 2016 (edited) Αυτά θα μας τα φέρουν του χρόνου.. Δεν χρειάζεσαι μεγάλη καμπύλη αναγκαστικά εκτός τι να σου πω τώρα αν έχεις δουλέψει τόσο κυρτό και σε βολεύει. Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2016 - Light0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #454 Share 30 Μαίου 2016 Bλέπω ραμιρεζάκια σε φουλ φυτεμένα με τάπητα κάτω. Πως το κάνουν αυτό ρε παιδιά; Δεν τους τα ξηλώνει όλα..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Μαίου 2016 #455 Share 30 Μαίου 2016 Τα ψαλιδια που βαζεις απο τα ιατρικα ειναι ακριβα αν αναλογιστεις οτι ειναι κοντα σε μηκος,ενω τα κανονικα ειναι λιγο πιο ακριβα και με μηκος 25cm. Συν οτι δεν ειναι κυρτα αλλα ισια,τα κυρτα ειναι πολυ καλυτερα και βολευουν πολυ περισσοτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #456 Share 30 Μαίου 2016 Τα ψαλιδια που βαζεις απο τα ιατρικα ειναι ακριβα αν αναλογιστεις οτι ειναι κοντα σε μηκος,ενω τα κανονικα ειναι λιγο πιο ακριβα και με μηκος 25cm. Συν οτι δεν ειναι κυρτα αλλα ισια,τα κυρτα ειναι πολυ καλυτερα και βολευουν πολυ περισσοτερο. Εγώ προσωπικά δεν θέλω 25αρια. Το ίσιο που έχω είναι 25αρι αλλά για χαμηλά στον τάπητα προτιμώ να φτάνει πιο κοντά το χέρι. Εντάξει είναι θέμα και τι βολεύει τον καθένα. reminder. ramirezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 30 Μαίου 2016 #457 Share 30 Μαίου 2016 Bλέπω ραμιρεζάκια σε φουλ φυτεμένα με τάπητα κάτω. Πως το κάνουν αυτό ρε παιδιά; Δεν τους τα ξηλώνει όλα..; Τα ραμιρεζι δεν σκαβουν ποτε-τσιμπολογουν κανενα κοκκο αμμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #458 Share 30 Μαίου 2016 Τα ραμιρεζι δεν σκαβουν ποτε-τσιμπολογουν κανενα κοκκο αμμου Θα μπορούσα να το επιχειρήσω ή θα μου φάει τα τέτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 30 Μαίου 2016 #459 Share 30 Μαίου 2016 Τι να φαει βρε? Πιρανχας ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #460 Share 30 Μαίου 2016 Τι να φαει βρε? Πιρανχας ειναι ? Το έχω άχτι το ραμιρέζι πριν καλά καλά φτιάξω ενυδρείο. Δεν ξέρω ρε συ, πχ τα κριμπένσις θα μου τα σκότωναν ..θα ήταν θέμα χρόνου να τα βρεις τέζα. Εσένα τα ραμιρεζάκια πως πάνε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 30 Μαίου 2016 #461 Share 30 Μαίου 2016 Μια χαρα ειναι.Οι πιο ευγενικες κιχλιδες ειναι.Το μονο κακο οτι εβαλες καρδιναλιους και δυσκολα εως αδυνατο να δεις γονο.Αυγα θα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #462 Share 30 Μαίου 2016 Μια χαρα ειναι.Οι πιο ευγενικες κιχλιδες ειναι.Το μονο κακο οτι εβαλες καρδιναλιους και δυσκολα εως αδυνατο να δεις γονο.Αυγα θα δεις Και αν δεν έχει καθόλου άμμο κάτω ; Εκεί πως συμπεριφέρεται; Μην ξεχνάς έχω τάπητα. Επίσης, αν βάλεις 1 και όχι ζευγάρι; Ψάρι σε κατάθλιψη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 30 Μαίου 2016 #463 Share 30 Μαίου 2016 Αυτο δεν μπορω να στο απαντησω.Παντα ειχα αμμο.Ενα το θεωρω απαραδεκτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #464 Share 30 Μαίου 2016 Αυτο δεν μπορω να στο απαντησω.Παντα ειχα αμμο.Ενα το θεωρω απαραδεκτο Ωραία , ευχαριστώ που μοιράζεσαι την εμπειρία σου.Και εγώ παντού ζευγαράκια τα βλέπω και μου φαίνεται και το πιο φυσιολογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 30 Μαίου 2016 #465 Share 30 Μαίου 2016 Αυτά θα μας τα φέρουν του χρόνου.. Δεν χρειάζεσαι μεγάλη καμπύλη αναγκαστικά εκτός τι να σου πω τώρα αν έχεις δουλέψει τόσο κυρτό και σε βολεύει. Γιατί του χρόνου; Καμιά 15αρα-20 μέρες θέλει. Το τόσο κυρτό προσωπικά με βολεύει στο γρασίδι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #466 Share 30 Μαίου 2016 Γιατί του χρόνου; Καμιά 15αρα-20 μέρες θέλει. Το τόσο κυρτό προσωπικά με βολεύει στο γρασίδι. Δεν έχω κουρέψει ποτέ. Ίσως με βολέψει και εμένα. Σε 20 μέρες όμως προβλέπω να βρίσκω την κούμπα έτσι. Aπορώ πως δεν έχει σαπίσει εκεί κάτω ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 30 Μαίου 2016 #467 Share 30 Μαίου 2016 Σε 20 μέρες αποκλείεται να προλάβει να γίνει έτσι ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #468 Share 30 Μαίου 2016 Σε 20 μέρες αποκλείεται να προλάβει να γίνει έτσι ..... χαχαχα το ξέρω ρε συ Παρασκευά χιουμοριστικά το είπα ! Κοίτα τον τύπο ανάπτυξη και για περίεργο λόγο δεν έχει σαπίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 30 Μαίου 2016 #469 Share 30 Μαίου 2016 Γιατί του χρόνου; Καμιά 15αρα-20 μέρες θέλει. Το τόσο κυρτό προσωπικά με βολεύει στο γρασίδι. Παρήγγειλα 8 Μαΐου και παρέλαβα στις 27 Μαΐου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #470 Share 30 Μαίου 2016 To german blue ram είναι αυθεντικό ραμιρέζι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #471 Share 30 Μαίου 2016 (edited) Eιναι τέλειο όταν οι καρδινάλιοι κινούνται σε τέτοιους σχηματισμούς Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2016 - Light0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Μαίου 2016 #472 Share 30 Μαίου 2016 Τα ραμιρεζι δεν μπορεις να τα βαλεις σε τετοιο ενυδρειο...θελουν σχεδον μηδενικα νιτρικα και γενικα ειναι ευαισθητα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #473 Share 30 Μαίου 2016 Τα ραμιρεζι δεν μπορεις να τα βαλεις σε τετοιο ενυδρειο...θελουν σχεδον μηδενικα νιτρικα και γενικα ειναι ευαισθητα ψαρια. Το ξέρω πως είναι ευαίσθητοι αλλά αν εγώ διατηρώ τα νιτρικά κάθε εβδομάδα έως 15 πιο θα είναι το πρόβλημα; Δηλαδή όποιος έχει ραμιρέζι έχει 0-5 νιτρικά όλη την ώρα; Γιατί φουλ φυτεμένο και μηδενικά νιτρικά πως θα βγει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Μαίου 2016 #474 Share 30 Μαίου 2016 Γι αυτο σου λεω οτι δεν μπαινουν σε τετοια ενυδρεια αυτα τα ψαρια.Ειναι ευαισθητα στα νιτρικα. Επισης θελουν αμμο,αν πανε να γεννησουν που θα σκαψουν για να κανουν την φωλια τους?Στο γρασιδι? Συν οτι αυτο το στησιμο γενικα ,δεν κανει γι αυτα τα ψαρια,θελουν κρυψωνες,εσυ εκει δεν εχεις. Διαβασε και εδω Και στο ξαναλεω,οτι βλεπεις στα βιντεακια στο youtube δεν σημαινει οτι ειναι σωστο.Εχω να σου δειξω 1000αδες τετοια ακυρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 30 Μαίου 2016 Author #475 Share 30 Μαίου 2016 Γι αυτο σου λεω οτι δεν μπαινουν σε τετοια ενυδρεια αυτα τα ψαρια.Ειναι ευαισθητα στα νιτρικα. Επισης θελουν αμμο,αν πανε να γεννησουν που θα σκαψουν για να κανουν την φωλια τους?Στο γρασιδι? Συν οτι αυτο το στησιμο γενικα ,δεν κανει γι αυτα τα ψαρια,θελουν κρυψωνες,εσυ εκει δεν εχεις. Διαβασε και εδω Και στο ξαναλεω,οτι βλεπεις στα βιντεακια στο youtube δεν σημαινει οτι ειναι σωστο.Εχω να σου δειξω 1000αδες τετοια ακυρα. Eγώ προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω λάθος που να βασανίζει ας πούμε ψαράκι. Αν δεν κάνει , δεν κάνει και τέλος. Δεν τα εμπιστεύομαι Κώστα τα βιντεάκια, αν εμπιστευόμουν τα βιντεάκια θα είχα ξεκινήσει πολύ λάθος. Αλλά λάθη με ψαράκια δεν έκανα και ούτε θα κάνω μελλοντικά. Ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη, τα ψαράκια έχω την αίσθηση συνεχίζουν να αναπνέουν γρήγορα , αλλά δεν κρύβονται και δεν σπάνε καθόλου μεταξύ τους. Όσον αφορά το πόσο τρώνε άστο.. Ελπίζω να μην έχουν κάτι. Οι μετρήσεις μου είναι όλες πολύ καλές. 0 αμμωνία , 0 νο2, 5 νο3. 5-10 νο3. Στα γκαζονάτα να σε ρωτήσω. Έχει ξεφύγει η κούμπα ειδικά σε κάποια σημεία έχει κάνει θάμνους. Έχω ψαλιδάκι να την συμμαζέψω ή όχι ακόμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος