Nikos@ 22 Απριλίου 2016 #1 Share 22 Απριλίου 2016 καλησπέρα έχω την παρακάτω εφιλια. Εδώ και 1 εβδομάδα βγάζει συνεχώς αυτί την φούσκα απο το ενα κεφάλι της . Ξερή κανείς τι μπορεί να είναι ? το κοράλλι πάντως είναι μια χαρά.. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 22 Απριλίου 2016 Author #2 Share 22 Απριλίου 2016 και να φανταστείς ότι τους έχω κόψη και της Big Babol!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 22 Απριλίου 2016 #3 Share 22 Απριλίου 2016 Εχω τα συγκεκριμενα κοραλλια πολυ καιρο και πολυ καιρο διαβαζω και στο ιντερνετ για το χομπυ μας, αυτο το πραγμα πρωτη φορα το βλεπω χαχα! Ελπιζω μονο να ειναι κατι καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 22 Απριλίου 2016 #4 Share 22 Απριλίου 2016 Μετα απο μια μικρη αναζητηση βρηκα οτι ειναι κατι καλο: το συγκεκριμενο κεφαλι "σπαει" σε 2-3 αλλα! Ειναι σημαδι αναπτυξης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 22 Απριλίου 2016 Author #5 Share 22 Απριλίου 2016 Έχω αρκετές εφιλιες διαφόρων ειδών αλά τα κεφάλια τους πολλαπλασιάζονται διαφορετικά τι να πω δεν ξέρω, φύση είναι αυτή......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 22 Απριλίου 2016 #6 Share 22 Απριλίου 2016 (edited) Φίλε μου κάπου το έχω ξανακούσει αυτό και θυμάμαι δεν είναι κάποιο πρόβλημα. Τώρα άσε να σου πει κανείς αν το έχει ξαναδεί. Έγινε επεξεργασία 22 Απριλίου 2016 - baggos777777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 23 Απριλίου 2016 #7 Share 23 Απριλίου 2016 ειχα και εγω μεχρι πριν λιγες μερες και για περισσοτερο απο 2-3 εβδομαδες μια μεγαλη φουσκα πανω στην εφυλια μου. εφυγε χωρις προβληματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 23 Απριλίου 2016 #8 Share 23 Απριλίου 2016 Καλήμερα και απο εμενα το ειχα το το κοράλλι αυτο απο την αρχη του ενυδρειου μου , αυτο πού βλεπεις σημαίνει οτι βγάζει καινούργιο κεφαλι και οτι αναπτύσσετε .... Οποτε keep reffeing...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 23 Απριλίου 2016 Author #9 Share 23 Απριλίου 2016 οπότε όλα καλά.! Αν και κανονικά μου έτρωγε και έπινε .... :lolu: αλά αφού το λέτε και εσείς που το είχατε στα κοράλλια σας μου έφυγε κάθε ανησυχία... Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 23 Απριλίου 2016 #10 Share 23 Απριλίου 2016 οπότε όλα καλά.! Αν και κανονικά μου έτρωγε και έπινε .... :lolu: αλά αφού το λέτε και εσείς που το είχατε στα κοράλλια σας μου έφυγε κάθε ανησυχία... Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας....... Οπως σου έγραψαν και τα παιδιά ειναι καθαρή ανάπτυξη του κοραλλιού και όντως οι euphyllia αναπαράγονται με αρκετούς τρόπους... Σε κάθε περίπτωση μην πειράξεις την φουσκάλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Απριλίου 2016 #11 Share 28 Απριλίου 2016 Συμφωνω με τα παιδα νικο,ολα καλα Οταν δεν θα βλεπεις πια τη φουσκαλα θα εχεις 2 κεφαλακια πλεον σε εκεινο το σημειο! Ωραια φωτο κιολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος