Antwnis Mpok 22 Απριλίου 2016 #1 Share 22 Απριλίου 2016 Για σας επειδή έχω ένα τσουβάλι με ελαφροπετρα στην άκρη σκεφτόμουν να το βάλω σαν υπόστρωμα να δώσω μερικούς πόντους ύφος και από πάνω να βάλω την χαλαζιακη άμμο 1cm να δώσω το εφε που θέλω.... Το σκέφτομαι από θέμα κόστους να μην αγοράζω τσουβάλια χαλαζιακη Η ελαφροπετρα είναι 1-2cm,είναι η κλασική μικρή για γλάστρες Γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 22 Απριλίου 2016 #2 Share 22 Απριλίου 2016 Μολις πας να φυτεψεις-ξεφυτεψεις κατι θα ανεβει η ελαφροπετρα στην επιφανεια και θα επιπλεει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antwnis Mpok 22 Απριλίου 2016 Author #3 Share 22 Απριλίου 2016 Τι έχω ξεχωρίσει και δεν επιπλέει, υπάρχει περίπτωση να βγάζει τπτ στο νερό και να αλλάζει το ph? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 22 Απριλίου 2016 #4 Share 22 Απριλίου 2016 (edited) Δεν αλλάζει το νερό αλλά με το καιρό η άμμος ως πιο μικρόκοκκη θα πάει στο βυθό, και η ελαφρόπετρα θα βγει επάνω. Έγινε επεξεργασία 22 Απριλίου 2016 - kadmos 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 22 Απριλίου 2016 #5 Share 22 Απριλίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι δεν επιπλέει;;;;;; Και όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω, μετά από λίγο καιρό η άμμο θα κάτσει και θα ανέβει η ελαφρόπετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος