niknik 20 Δεκεμβρίου 2016 #301 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 Οι μοντι γιατι εχει ασπρισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 20 Δεκεμβρίου 2016 Author #302 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος niknik έγραψε: Οι μοντι γιατι εχει ασπρισμα? Νίκο το είχε απ' όταν ήρθε. Ήταν λίγο πιο μεγάλο και σιγά σιγά φεύγει. Είχε και άλλο ένα λεκέ μικρό λίγο πιο πάνω και αυτός έσβησε. Ίδωμεν..... Το φως είναι εντάξει? Πως το βλέπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2016 #303 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 (edited) πριν 4 λεπτά, το μέλος lefteris67 έγραψε: Νίκο το είχε απ' όταν ήρθε. Ήταν λίγο πιο μεγάλο και σιγά σιγά φεύγει. Είχε και άλλο ένα λεκέ μικρό λίγο πιο πάνω και αυτός έσβησε. Ίδωμεν..... Το φως είναι εντάξει? Πως το βλέπεις? Αν και οι φωτο δεν βοηθουν θα χαμηλωνα λιγο το ασπρο,να γινει ποιο μπλε . Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2016 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 20 Δεκεμβρίου 2016 Author #304 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος niknik έγραψε: Αν και οι φωτο δεν βοηθουν θα χαμηλωνα λιγο το μπλε Να χαμηλώσω μπλε η να ανεβάσω άσπρο? Είναι από κινητό οι φωτο και δεν είναι καλές. Μάλλον πρέπει να μπω σε έξοδα να πάρω κάμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2016 #305 Share 20 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος lefteris67 έγραψε: Να χαμηλώσω μπλε η να ανεβάσω άσπρο? Είναι από κινητό οι φωτο και δεν είναι καλές. Μάλλον πρέπει να μπω σε έξοδα να πάρω κάμερα. Να χαμηλωσεις λιγο το ασπρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 21 Δεκεμβρίου 2016 Author #306 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα μέρα ρουτίνας και είπα να ασχοληθώ κυρίως με το σαμπ. Έγινε λοιπόν ξεμπούκωμα στο σαμπ βγήκε ο αραγωνίτης αραίωσε ο βράχος βγήκε το σκιμμερ για γενικό καθάρισμα και έγινε αλλαγή νερού 65 λτ. Το τι λασπουριά και τι detritus βγήκε με την αφαίρεση του αραγωνίτη δεν περιγράφεται. Αποτέλεσμα τα νιτρικά από 50 στο 25 με την μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 22 Δεκεμβρίου 2016 #307 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Με τα pellets 50 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 22 Δεκεμβρίου 2016 Author #308 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος fishbone! έγραψε: Με τα pellets 50 ???? Ναι Διονύση. Εδώ και 1 μήνα έχουν αρχίσει να λιώνουν και χρειάζονται συμπλήρωμα, με τα βακτήρια της prodibio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 22 Δεκεμβρίου 2016 #309 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Άρα Λευτέρη τι βελτίωση είδες με τα πελλετακια ;;; Δηλαδη ποσα νιτρικά είχες πριν και έφτασες τα 50;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 22 Δεκεμβρίου 2016 Author #310 Share 22 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος fishbone! έγραψε: Άρα Λευτέρη τι βελτίωση είδες με τα πελλετακια ;;; Δηλαδη ποσα νιτρικά είχες πριν και έφτασες τα 50;;; Διονύση όταν ξεκίνησα τα πελλετ πριν 5 περίπου μήνες τα νιτρικά ήταν 100. Επί 4 μήνες τα δούλευα με βακτήρια AF τα νιτρικά έπεφταν αλλά πάρα πολύ αργά και τα πελλετ να μην έχουν λιώσει σχεδόν καθόλου. 1 μήνα τώρα με prodibio τα πελλετ λιώνουν κανονικά και η μεγάλη βελτίωση στα νιτρικά είναι τον 1 αυτόν μήνα. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα βακτήρια αλλά αυτό έχω συμπεράνει βάση και των μετρήσεων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #311 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Μετά από 5 δόσεις (κάθε 7 μέρες) Biodigest τα νιτρικά πλέον πέφτουν ραγδαία. Σημερινή μέτρηση ΝΟ3 10. Έγινε επεξεργασία 28 Δεκεμβρίου 2016 - lefteris67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 28 Δεκεμβρίου 2016 #312 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος lefteris67 έγραψε: Μετά από 5 δόσεις (κάθε 7 μέρες) Biodigest τα νιτρικά πλέον πέφτουν ραγδαία. Σημερινή μέτρηση ΝΟ3 10. Δεν μου φαίνεται πολυ τυχαίο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #313 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος fishbone! έγραψε: Δεν μου φαίνεται πολυ τυχαίο ..... Έτσι Διονύση. Μέσα σε 6 μέρες από 25 στο 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 28 Δεκεμβρίου 2016 Author #314 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Πως την βλέπεται την μπέμπα? Ελπίζω να μην μου βγει αλανιάρα και αρχίσει τις βόλτες. Ευχαριστώ τον Θοδωρή (teoxan). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 28 Δεκεμβρίου 2016 #315 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλοριζικη Λευτερη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 28 Δεκεμβρίου 2016 #316 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλορίζικη Λευτέρη! Κοιτα τώρα, οι ανεμώνες είναι γνωστές αλανιάρες! Αλλά οι Bublle είναι πιο "κυρίες", δεν αλητεύουν όσο οι άλλες. Να τη χαίρεσαι φίλε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 28 Δεκεμβρίου 2016 #317 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Όπως σου έγραψε ο Θοδωρής φίλε.. θα κάνει καμία βόλτα αλλά πολύ πιο μικρή από ότι άλλες ανεμώνες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 30 Δεκεμβρίου 2016 Author #318 Share 30 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν παιδιά σημερινή μέτρηση Νο3 0 Εκτός του ότι πρέπει να βαρύνω το τάισμα μήπως πρέπει να αφαιρέσω και ποσότητα πελλετ? Με τον ρυθμό που κατέβηκαν τα νιτρικά νομίζω δεν το προλαβαίνω ούτε με το τάισμα. Πάει για στέγνωμα. Για πείτε οι έμπειροι των πελλετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Δεκεμβρίου 2016 #319 Share 31 Δεκεμβρίου 2016 Εδω επειδη μας αναιρεσες οτι λεγαμε σε χρονο dt θα πρωτεινα να αφαιρεσεις για να δεις πως παει και αν ειναι ξαναπροσθετεις.Βγαλε 100ml και σε 3 μερες με βαρη χερι ξαναμετρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 31 Δεκεμβρίου 2016 Author #320 Share 31 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Μόλις τώρα, το μέλος niknik έγραψε: Εδω επειδη μας αναιρεσες οτι λεγαμε σε χρονο dt θα πρωτεινα να αφαιρεσεις για να δεις πως παει και αν ειναι ξαναπροσθετεις.Βγαλε 100ml και σε 3 μερες με βαρη χερι ξαναμετρα. Νίκο έβγαλα ηδη πελλετ αλλά 150 ml. Με 5 ψαράκια πόσο να βαρύνω το χέρι μου? Όσο και να ταίσω δεν έχω ιχθυοφόρτιση γιαυτό και έβγαλα 150 ml. Μετρώντας τώρα και πράτοντας μέχρι να βρω την ποσότητα πελλετ που πρέπει. Επίσης το biodigest το πάω από εδώ και πέρα στις 15 μέρες από κάθε 7 που το έριχνα. Έγινε επεξεργασία 31 Δεκεμβρίου 2016 - lefteris67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Δεκεμβρίου 2016 #321 Share 31 Δεκεμβρίου 2016 Βρε Λευτέρη μου το πηγες λίγο ανάποδα. δουλεβω τα πελλετ κοντά στα 6 χρόνια και ποτέ δεν αφερεσα αλλά πάντα πρόσθετα.Ο λόγος του ότι πάντα πρέπει να ξεκινάμε με λιγότερα από το κανονικό και σταδιακά να αυξάνουμε την ποσότητα. 150ml στα 300 λίτρα είναι η χρυσή τομή και εκ του ασφαλούς... Υ.Γ όταν λέμε τάισμα βάζουμε μέσα και τα αμινοξέα-τροφές κοραλιων.κ.λ.π Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 31 Δεκεμβρίου 2016 Author #322 Share 31 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος TAN έγραψε: Βρε Λευτέρη μου το πηγες λίγο ανάποδα. δουλεβω τα πελλετ κοντά στα 6 χρόνια και ποτέ δεν αφερεσα αλλά πάντα πρόσθετα.Ο λόγος του ότι πάντα πρέπει να ξεκινάμε με λιγότερα από το κανονικό και σταδιακά να αυξάνουμε την ποσότητα. 150ml στα 300 λίτρα είναι η χρυσή τομή και εκ του ασφαλούς... Υ.Γ όταν λέμε τάισμα βάζουμε μέσα και τα αμινοξέα-τροφές κοραλιων.κ.λ.π Θανάση όπως το λες το πήγαινα και για 4 περίπου μήνες δεν άλλαξε και πολύ η κατάσταση. Έτσι έφτασα να έχω 500 ml στον ριακτορα. Τον τελευταίο μήνα άρχισαν να πέφτουν όπως φάνηκε από την αλλαγή βακτηρίων. Το τελευταίο 10ημερο η πτώση ήταν ραγδαία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 31 Δεκεμβρίου 2016 Author #323 Share 31 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος lefteris67 έγραψε: Νίκο έβγαλα ηδη πελλετ αλλά 150 ml. Με 5 ψαράκια πόσο να βαρύνω το χέρι μου? Όσο και να ταίσω δεν έχω ιχθυοφόρτιση γιαυτό και έβγαλα 150 ml. Μετρώντας τώρα και πράτοντας μέχρι να βρω την ποσότητα πελλετ που πρέπει. Επίσης το biodigest το πάω από εδώ και πέρα στις 15 μέρες από κάθε 7 που το έριχνα. Ξέχασα να πω πως γύρισα και το σκιμμερ τέρμα dry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 16 Ιανουαρίου 2017 Author #324 Share 16 Ιανουαρίου 2017 (edited) Και επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο τέρμα το 18χρονο θαλασσινό. Πολύ κράτησε. Restart και θα τα πούμε σε νέο θέμα. Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2017 - lefteris67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 16 Ιανουαρίου 2017 #325 Share 16 Ιανουαρίου 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος lefteris67 έγραψε: Και επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο τέρμα το 18χρονο θαλασσινό. Πολύ κράτησε. Restart και θα τα πούμε σε νέο θέμα. Κάτσε ρε φίλε, περίμενε.. Ποιό είναι το πρόβλημα που σε κάνει να θέλεις restart; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος