lefteris67 27 Μαίου 2016 Author #76 Share 27 Μαίου 2016 Καλώς Θανάση. Το τραβάω αύριο πιο μέσα και το ξαναβλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Μαίου 2016 #77 Share 28 Μαίου 2016 Εγω δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει κ ετσι οπως ειναι Το φανταζομαι με κοραλια πανω κ θα ειναι πολυ ωραιο κ ιδιαιτερο. Βεβαια αυτα στα λεω εγω που δεν εχω πετυχει στησιμο βραχου με την πρωτη ποτε....συνηθως κατεληγα μετα τις 5-6 προσπαθειες,οποτε λογικα ισως κανεις κ εσυ καμια αλλαγη οπως σου ειπαν κ τα παιδια! Ισως να εβγαζα τα βραχακια που εχεις κατω στην αμμο δεξια. Ευχαριστουμε για τις φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 28 Μαίου 2016 Author #78 Share 28 Μαίου 2016 Εγω δεν ξερω γιατι αλλα μου αρεσει κ ετσι οπως ειναι Το φανταζομαι με κοραλια πανω κ θα ειναι πολυ ωραιο κ ιδιαιτερο. Βεβαια αυτα στα λεω εγω που δεν εχω πετυχει στησιμο βραχου με την πρωτη ποτε....συνηθως κατεληγα μετα τις 5-6 προσπαθειες,οποτε λογικα ισως κανεις κ εσυ καμια αλλαγη οπως σου ειπαν κ τα παιδια! Ισως να εβγαζα τα βραχακια που εχεις κατω στην αμμο δεξια. Ευχαριστουμε για τις φωτο Μιχάλη και εγώ με το στήσιμο δεν το πολύ έχω. Προσπαθώ να κάνω κάτι να μου αρέσει αλλά δεν το φτάνω ποτέ. Βέβαια πρώτα ψάχνω το λειτουργικό κομμάτι, να έχω καλή κυκλοφορία ανάμεσα στον βράχο και ύστερα το αισθητικό. Πάλι αλλαγές θα κάνω ελπίζω να καταφέρω ένα στήσιμο που να μου κάνει και με την βοήθεια των παιδών. Ευκαιρία να πειραματιστώ τώρα που δεν έχει κοράλλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Μαίου 2016 #79 Share 28 Μαίου 2016 Εισαι στην ιδανικη φαση να πειραματιστεις με το στησιμο!Ουτε στρες σε ζωντανα ουτε τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Μαίου 2016 #80 Share 28 Μαίου 2016 και μένα μ αρέσει αλλα θα συνέχιζα να παίζω σημασία δεν έχει πόσο όμορφα είναι στημένα οι βράχοι αλλα πιο θα είναι το αποτέλεσμα όταν αυτες γεμίσουν με κοράλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 28 Μαίου 2016 Author #81 Share 28 Μαίου 2016 και μένα μ αρέσει αλλα θα συνέχιζα να παίζω σημασία δεν έχει πόσο όμορφα είναι στημένα οι βράχοι αλλα πιο θα είναι το αποτέλεσμα όταν αυτες γεμίσουν με κοράλια Ακριβώς έτσι Πάνο. Στο μυαλό μου φέρνω την εικόνα των βράχων με κοράλλια και τους στήνω σύμφωνα με αυτό. Όσο μπορώ τουλάχιστον να το φανταστώ σαν γενική εικόνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 28 Μαίου 2016 #82 Share 28 Μαίου 2016 Το θεμα ειναι να αρεσει σε εσενα πρωτα και να ειναι λειτουργικο βαλε και λιγο φαντασια και θα ειναι σουπερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 28 Μαίου 2016 Author #83 Share 28 Μαίου 2016 Άντε και ξανά μια απ΄τα ίδια. Σε λίγο θα κυκλοφορώ μόνιμα με το μαγιό αφού είμαι συνέχεια μες το νερό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 28 Μαίου 2016 #84 Share 28 Μαίου 2016 Σουπερ,τελειο και ιδιαιτερο θαναση! Αυτο το κενο αναμεσα στο αριστερο νησι και τη δεξια πλευρα πολυ μου αρεσει! Ισως να φαινεται πως δεν εχεις πολλες θεσεις για κοραλια αλλα καλυτερα.Να βαλεις λιγα και καλα,ωραιες επιλογες και να τα αφησεις να μεγαλωσουν! Με μερικες εφυλιες κτλ που εχουν κινηση,καμια ηλιοφουνγκια εκει στο κενο στην αμμο κτλ θα ειναι ονειρο Μια ιδεα Ευχαριστουμε που μοιραζεσαι τη διαδικασια μαζι μας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 28 Μαίου 2016 Author #85 Share 28 Μαίου 2016 Κάπως έτσι θα το ήθελα Μιχάλη. (Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται λέει η παροιμία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 29 Μαίου 2016 #86 Share 29 Μαίου 2016 Λευτερη ωραιο, οταν γεμισει θα δειξει πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 29 Μαίου 2016 Author #87 Share 29 Μαίου 2016 Λευτερη ωραιο, οταν γεμισει θα δειξει πολυ!!! Βασίλη χαίρομε που σ΄αρέσει ακόμη το ψάχνω. Μάλλον θα αλλάξει πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 29 Μαίου 2016 Author #88 Share 29 Μαίου 2016 Εδώ το αποτέλεσμα της τελευταίας προσπάθειας. Μεγάλα κενά για κυκλοφορία ελάχιστη επαφή με τον αραγωνίτη και γενικά ένα στήσιμο που είναι του γούστου μου. Λέω να μείνω έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 29 Μαίου 2016 Author #89 Share 29 Μαίου 2016 Και 3 ακόμη οι 2 από το πλάι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 30 Μαίου 2016 #90 Share 30 Μαίου 2016 Πολυ ωραίο Λευτέρη ! Αφού σ αρέσει άστο ετσι ! Πάντως το ενυδρείο τον τελευταίο μήνα εχει κάνει τρελό comeback !!!! Λες και έφτιαξες νέο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 30 Μαίου 2016 Author #91 Share 30 Μαίου 2016 Πολυ ωραίο Λευτέρη ! Αφού σ αρέσει άστο ετσι ! Πάντως το ενυδρείο τον τελευταίο μήνα εχει κάνει τρελό comeback !!!! Λες και έφτιαξες νέο ! Σ' ευχαριστώ Διονύση. Ναι θα μείνω έτσι. Είναι κάτι που μου κάνει στο μάτι και κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει το ανακάτεμα. 3-4 μέρες τα έχω τρελάνει τα ζωντανά δεν θέλω να τα ταλαιπωρήσω άλλο. Θα το αφήσω να ηρεμήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 30 Μαίου 2016 #92 Share 30 Μαίου 2016 Λευτερη ποιο ωραιο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 30 Μαίου 2016 Author #93 Share 30 Μαίου 2016 Λευτερη ποιο ωραιο τωρα Ευχαριστώ Βασίλη. Ότι έγινε, έγινε. Τώρα το αφήνω ήσυχο. Άλλωστε όλος ο τεχνητός βράχος έχει γίνει ένα κομμάτι. Για να αλλάξω κάτι πρέπει να ξεκολλήσω τα κομμάτια. Ούτε για αστείο μένω έτσι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 30 Μαίου 2016 #94 Share 30 Μαίου 2016 Ποιο ωραίο είναι έτσι. Για εμένα άστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 30 Μαίου 2016 #95 Share 30 Μαίου 2016 Ωραιο κ ετσι λευτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 31 Μαίου 2016 Author #96 Share 31 Μαίου 2016 Παίδες μένει έτσι. Τέλος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 31 Μαίου 2016 #97 Share 31 Μαίου 2016 ωραιο το aquascape με τον νεκρο βραχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 31 Μαίου 2016 Author #98 Share 31 Μαίου 2016 ωραιο το aquascape με τον νεκρο βραχο. Σ' ευχαριστώ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Μαίου 2016 #99 Share 31 Μαίου 2016 Πολύ καλύτερο φιλε και απο άποψη εργονομίας αλλα και για τις ροές σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 31 Μαίου 2016 Author #100 Share 31 Μαίου 2016 Πολύ καλύτερο φιλε και απο άποψη εργονομίας αλλα και για τις ροές σου.. Ευχαριστώ Θανάση. Ότι έγινε έγινε. Δεν ξαναμπαίνει χέρι μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος