Jump to content

αυτοκτονια ψαριου γκομπυ

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους και ολες θα ηθελα να θεσω μια ερωτηση εχω ενυδρειο 200 λιτρα τρεχει 7 μηνες ολα αναπτυσονται φυσιολογικα ,στο ενυδρειο τα ψαρια που υπαρχουν ειναι ενα blue tank ενα maroon cloon μια γαριδα και ενα γκοπυ .σημερα το πρωι ο γιος μου βρηκε τον γκοπυ εκτος ενυδρειου σε φαση ακαμψιας , τι μπορει να τον ωθησε τα (καπιταλ κοντρολ) η κατι αλλο που κρυβεται στο σκοταδι του ενυδρειου.ξεχασα να αναφερω οτι χαθηκε και ενας κοκκινος αστεριας ευχαριστω

Μία μεταφορά παρακαλώ .

Done.

Αρκετά είδη ψαριών έχουν την τάση να πηδάνε έξω από το ενυδρείο χωρίς "προφανή" λόγο. μεταξυ αυτών και κάποια Gobies όπως το Pink Spotted Watchman Goby . Γι αυτό προτείνεται η χρήση κάποιου είδους πλέγματος πάνω από το ενυδρείο. Εαν τα τεστς και η συμπεριφορά των άλλων κατοίκων του ενυδρείου δείχνουν ok το πιθανότερο είναι ότι οφείλετε σε αυτήν τους την τάση.

Μηπως ο προφανης λογος ειναι οτι τρομαζουν ειτε απο ψαρια ειτε απο την παρουσια ανθρωπου; Εχω διαβασει ακομα πως εχουν μαθει να κολυμπούν σε βαθύτερα νερα απο αυτα που τους προσφέρουμε στα ενυδρεια μας με αποτελεσμα ενω πιστευουν πως μπορουν να κολυμπησουν λιγο ψηλοτερα πηδανε εξω. Μην ξεχναμε οτι τα ψαρια αυτα το πιθανοτερο ειναι να εχουν πιαστει απο την φυση οποτε εχουν μαθει-μεγαλώσει σε αλλες συνθηκες απο αυτες των ενυδρειων μας. Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω η χρηση πλεγματος ειναι απαραιτητη με τετοια ψαρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...