Jump to content

Αναζητηση πετρων

Recommended Posts

Ξερει μηπως κανεις που μπορω να βρω πετρες σαν και αυτες στην φωτογραφια αλλα να ειναι αρκετα μεγαλεςIwugami-7.jpg

Έγινε επεξεργασία - shark17

Έχω βρει παρόμοιες στην Ελαφόνησο και τις κουβάλαγα...

Σε οικοδομικα υλικα δεν υπαρχουν αυτες οι πετρες.

Οι συγκεκριμενες λεγονται mini landscape, τις εχει το pet supermarket και εχουν 6 ευρω η μια,οι μικρες και καμια 10αρια οι μεγαλες.

• Like 1

Κανε μια επισκεψη στη xomatexniki.gr να δεις. Ειχα παρει καποιες παρομοιες.

• Like 1

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, έχω πάρει από εκεί λευκή άμμο, μαύρη ψιλόκοκκη και σιδερόπετρες.

Rastafarian, thanks για την ονομασία, δεν την ήξερα :)

Πηγα σε αυτο που ειναι στην κηφισια αλλα δεν βρηκα.Το pet supermarket που ακριβως βρισκεται?

Επισης θελω να φτιαξω ενα ενυδρειο με δικες μου διαστασεις αλλα δεν γνωριζω πως να το φτιαξω και σε 2 μαγαζια που ρωτησα μου ζητησαν αρκετα χρηματα που το κοστος για να παρω τα υλικα ειναι το 1/5.Ξερετε μηπως καποιο μαγαζι η καποιον που να κατασκευαζει?

Πηγα σε αυτο που ειναι στην κηφισια αλλα δεν βρηκα.Το pet supermarket που ακριβως βρισκεται?

Υπαρχουν δυο πανω στι κηφισο και στην πειραιως...

Επισης υπαρχουν παιδια εδω μεσα που κατασκευαζουν ενυδρεια φτιαξε θεμα καλυτερα ξεχωριστο...

Οπως σου ειπα,μονο εκει θα βρεις αυτες τις πετρες αλλα ειναι πανακριβες.

Θα τις χρυσοπληρωσεις γιατι δεν πανε με το κιλο αλλο με το κομματι.

Τα μικρα κομματια εχουν 6 ευρω το ενα.

• Like 1

Ειναι πετρες εισαγωγής τις δουλεύει ο takashi amano παρα πολυ δεν υπαρχουν στην ελλαδα σε κανενα κατάστημα εκτος απο πετ σοπ... τις ειχα σε ενα φυτεμενο και τις εχω ακόμα 4 κομμάτια 24ευρω και δεν ειναι πιο μεγαλα απο την γροθιά μου... πεταμένα λεφτα απο άποψη πέτρες υπαρχουν πολλές, απο θεμα ντεκόρ ειναι όμορφες με περιεργες χαραδρες.... αλλα κοστίζει!!!

• Like 1

παιδια εχω γυρισει ολη την αθηνα και δεν μπορω να βρω με τπτ τετοιες πετρες αμα ξερει κανεις εστω και απο εξωτερικο να βρουμε τετοιες πετρες ας μου πει.Απο οτι εψαξα λεγονται unzan stones. Έγινε επεξεργασία - shark17

Βρε συ 4.52 το πρωι ψαχνεις για πετρες;

φιλε μου οποτε βρω χρονο γραφω γτ ολη μερα τρεχω,ψαχνω συγκεκριμενενς πετρες και εχω φαει τον κοσμο και ακομα τπτ

Υπάρχουν στη φύση τέτοιες πέτρες, μπορεί όχι οι συγκεκριμένες αλλά σχεδόν ίδιες. Με λιγη τύχη και περισσότερο ψαξιμο μπορείς να βρεις (βουνά κυρίως). Το θέμα είναι ότι αν κρίνω από αυτό που θέλεις να φτιάξεις, μάλλον θα βαλεις ψάρια που θέλουν μαλακό νερό και αυτές μάλλον θα είναι ασβεστολιθικές (οι βουνίσιες που σου λέω).

Εγώ 4:30 το πρωί συνήθως βρίσκομαι μπροστά στο ψυγείο.....

Έγινε επεξεργασία - Safarpn
  • Like 3

παιδια εχω γυρισει ολη την αθηνα και δεν μπορω να βρω με τπτ τετοιες πετρες αμα ξερει κανεις εστω και απο εξωτερικο να βρουμε τετοιες πετρες ας μου πει.Απο οτι εψαξα λεγονται unzan stones.

Δεν θα βρεις τετοιες πετρες πουθενα στην Ελλαδα και απο εξωτερικο δεν συμφερει να αγορασεις..θα τις πληρωσεις χρυσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...