yannis94 8 Απριλίου 2016 #1 Share 8 Απριλίου 2016 παιδια τωρα που ανεβαινει η θερμοκρασια τι θα κανετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 8 Απριλίου 2016 #2 Share 8 Απριλίου 2016 (edited) Βερμουδα, κοντομανικο και σαγιοναρα κοντρολερ με ανεμιστηρακια Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2016 - kosmas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 8 Απριλίου 2016 #3 Share 8 Απριλίου 2016 (edited) Mαρέσει που εγώ αγόρασα και θερμοστάτη 200 w για την γεννήστρα. Τσάμπα θα πάει. Φιλαράκι aircondition ή όπως πολύ σωστά σου λέει ο Κοσμάς , ανεμιστηράκια. Και οπωσδήποτε θερμόμετρο μέσα στο ενυδρείο. Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2016 - Light0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 8 Απριλίου 2016 #4 Share 8 Απριλίου 2016 (edited) Ανεμηστηρακια..κοντρολερ..αιρ κοντισιον..χιλερ οι πιο απαιτητικοι.. Έγινε επεξεργασία 8 Απριλίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Απριλίου 2016 #5 Share 8 Απριλίου 2016 Θερμοστάτης / κοντρολερ stc 1000 και ανάλογα το μέγεθος του ενυδρείου και τον χώρο ....ανεμιστήρια & chiller & aircondition ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 8 Απριλίου 2016 #6 Share 8 Απριλίου 2016 Θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για κοντρόλερ και ανεμιστηράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 8 Απριλίου 2016 #7 Share 8 Απριλίου 2016 aircontition + ανεμιστήράκια με χρονοδιακόπτη(υπολογίζω την πτώση της θερμοκρασίας στο ενυδρείο σε σχέση με τον χρόνο λειτουργίας ανεμιστήρα που απαιτείται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 8 Απριλίου 2016 #8 Share 8 Απριλίου 2016 Eμένα δεν με φοβίζει το βασικό ενυδρείο γιατί είναι σε ημιυπόγειο με aircondition. Δεν θα χρειαστεί τίποτα από τα παραπάνω. Η γεννήστρα μου με προβληματίζει που θα γίνει ψαρόσουπα. Αν ξέρει κανείς καμία προσφορά ας βάλει κανά link να οργανωθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Απριλίου 2016 #9 Share 8 Απριλίου 2016 Eμένα δεν με φοβίζει το βασικό ενυδρείο γιατί είναι σε ημιυπόγειο με aircondition. Δεν θα χρειαστεί τίποτα από τα παραπάνω. Η γεννήστρα μου με προβληματίζει που θα γίνει ψαρόσουπα. Αν ξέρει κανείς καμία προσφορά ας βάλει κανά link να οργανωθούμε. Τι εχεις μέσα ;Ποσά λίτρα είναι ; Τι θερμοκρασίες φτάνεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 8 Απριλίου 2016 #10 Share 8 Απριλίου 2016 Για την γεννήστρα λες; Τώρα την ξεκινάω , είναι 60 λίτρα και θα βάλω τα κριμπενσάκια. Θερμοκρασία 26 τώρα για την ώρα. Το βασικό είναι 96 είναι 25,5 σταθερό θερμοκρασία και φτάνει μαξ 26 με τις λάμπες. 1 ζευγάρι κριμπς και τα μικρά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Απριλίου 2016 #11 Share 8 Απριλίου 2016 Τι είναι τα κριμπενσακια;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 8 Απριλίου 2016 #12 Share 8 Απριλίου 2016 Τι είναι τα κριμπενσακια;;;; Είναι γλυκού νερού Διονύση. Κιχλίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 8 Απριλίου 2016 #13 Share 8 Απριλίου 2016 Όχι ρε φίλε ! Τόση ώρα έχω κολλήσει με τα ψαράκια και δεν ξέρω ποια είναι ! Με το γλυκό δεν το έχω ! Και αυτά που ήξερα τα έχω ξεχάσει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Απριλίου 2016 #14 Share 9 Απριλίου 2016 Βαλε και την γεννηστρα στο ημιυπογειο Τα μωρα ειναι πολυ ευαισθητα Ανεμιστηρες και κοντρολερ η καλυτερη και πιο οικονομικη λυση Γιαννακη κατι σε εχω ρωτησει σε αλλο θεμα σου και δεν εχω παρει απαντηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis94 9 Απριλίου 2016 Author #15 Share 9 Απριλίου 2016 τι με ρωτησες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Απριλίου 2016 #16 Share 9 Απριλίου 2016 http://www.aquazone.gr/forums/topic/103475-φωτισμος-reef-με-μ****α-κοραλια/?p=1104399 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος