dartman 22 Απριλίου 2007 #1 Share 22 Απριλίου 2007 Οι φωτο μιλανε απλα απο μονες τους ... Τα λογια ειναι περιττα ... Υ.Γ.1 Με αγαπη στον αγαπημενο μου φιλο ... Δ.Λ. ξερει αυτος ... Υ.Γ.2 Special Thx στο φιλο μου Nidal για τα απιστευτα ντοκουμεντα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Απριλίου 2007 #2 Share 22 Απριλίου 2007 Βλέπω καλά ή έτσι μου φαίνεται; Έπιασε άλγη!!!...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giatrope 22 Απριλίου 2007 #3 Share 22 Απριλίου 2007 Ο συγκεκριμένος panaque είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Καλά βλέπεις φίλε Χρήστο, είναι όντως άλγη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 22 Απριλίου 2007 #4 Share 22 Απριλίου 2007 Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι Δίσκοι πιάνουν άλγη...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 22 Απριλίου 2007 #5 Share 22 Απριλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 22 Απριλίου 2007 Author #6 Share 22 Απριλίου 2007 Και υποψην οι φωτο ειναι και απο κινητο και σκαει και νταλα ηλιος .... Εχει τρελλη αλγη ο τυπας .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas G. 24 Απριλίου 2007 #7 Share 24 Απριλίου 2007 Πολύ ωραίος!!!(αν εξαιρέσουμε την άλγη Πόσο μεγάλος είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 24 Απριλίου 2007 #8 Share 24 Απριλίου 2007 Πολύ ωραίος!!!(αν εξαιρέσουμε την άλγη Πόσο μεγάλος είναι; Κώστα είναι απίστευτος άμα τον δείς από κοντά!!! Είναι περίπου 20-22 TL Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 25 Απριλίου 2007 #9 Share 25 Απριλίου 2007 Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι Δίσκοι πιάνουν άλγη...! Κακιες............. Ο τυπος ειναι γαμω τα παιδια!!!Απλα οταν ηταν μικρος στο σχολει τον φωναζαν "φυτο" και του εμεινε. Ενημερωτικα εχει πιασει αλγη εδω και περιπου εναμιση μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος