Safarpn 5 Απριλίου 2016 #1 Share 5 Απριλίου 2016 Δεν είχα ποτέ τεστ της συγκεκριμένος εταιρίας και διάβασα τις οδηγίες των τεστ και στα δύο αναφέρει ότι ρίχνουμε στο νερο σταγόνα σταγόνα από το αντιδραστήριο μέχρι να αλλάξει χρώμα. Στο τεστ της ΚΗ ας πούμε όπως φαίνεται στη φωτογραφία από τις οδηγίες λέει....."μέχρι να αλλάξει χρώμα το νερό από μπλε σε πράσινο και τέλος σε.καθαρο κίτρινο". Φαντάζομαι ότι μετράμε τις σταγόνες μέχρι να γίνει κίτρινο το νερό και όχι πράσινο έτσι; Το ίδιο γράφει και στο τεστ GH αλλά αλλά χρώματα (από κόκκινο σε καφέ και μετά σε πράσινο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 5 Απριλίου 2016 #2 Share 5 Απριλίου 2016 Ετσι ακριβως.Μετρας μεχρι το τελικο χρωμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 5 Απριλίου 2016 #3 Share 5 Απριλίου 2016 Αν πχ στο τεστ kh χρειαστεις 7 σταγονες για να γινει το διάλυμα κιτρινο τοτε η Kh ειναι 7. Αναλογως και στο τεστ Gh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 5 Απριλίου 2016 #4 Share 5 Απριλίου 2016 Και εγω ετσι θυμαμαι οτι λειτουργουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Απριλίου 2016 Author #5 Share 5 Απριλίου 2016 Το φαντάστηκα αλλά σε μπερδεύουν με το ενδιάμεσο χρώμα. Τι θέλουν και το βάζουν; Τέλος πάντων αν δω ότι οι τιμές που με.ενδιαφερουν σταματούν στο πράσινο χρώμα, θα σταματήσω κι εγώ εκεί χαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Απριλίου 2016 #6 Share 6 Απριλίου 2016 Είχα και εγώ αυτή την απορία Πανό , για το τεστ ΚΗ. Έκανα πείραμα, αφού έγινε κίτρινο, ερια και άλλες σταγόνες να δω αν ανοίγει κι άλλο. Αλλά έμεινε σταθερό. ΑΣΕ το ενδιάμεσο, το κίτρινο μας ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 6 Απριλίου 2016 #7 Share 6 Απριλίου 2016 (edited) Γενικά βέβαια δεν είναι και ότι ποιο αξιόπιστα αυτά τα τεστ να έχεις υπόψιν σου. Αλλά είναι οικονομικά. Έγινε επεξεργασία 6 Απριλίου 2016 - baggos777777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος