kostas3 4 Απριλίου 2016 #1 Share 4 Απριλίου 2016 βρήκα σε φυτώριο τα εξής. αλλά δεν αγόρασα γιατί δεν είχαν όνομα κλπ ξέρει κανείς τι είναι? κάνουν για ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 4 Απριλίου 2016 #2 Share 4 Απριλίου 2016 Tο πρώτο πρέπει να είναι Egeria densa... και το άλλο Bacopa. http://www.aquazone.gr/forums/topic/83409-egeria-densa/ http://www.aquazone.gr/forums/topic/84575-bacopa-caroliniana/ Ρίξε μια ματιά... και στο παρακάτω link (έχει όλα τα φυτά).- http://www.aquazone.gr/forums/topic/89921-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BB-%CF%86%CF%85%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CF%86%CE%B1%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 4 Απριλίου 2016 Author #3 Share 4 Απριλίου 2016 (edited) ευχαριστώ! κοίταξα στο λινκ και πριν αλλά ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρος. κάποια φυτά μοιάζουν και καποια δεν τα καταλαβαίνω απο τις φώτο.. πχ egeria densa ανεβάζω άλλη μια φώτο, για δες, ειναι σίγουρα bacopa? τα φύλλα δεν μυρίζουν λεμόνι πάντως όταν τα τρίψω Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2016 - kostas3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 4 Απριλίου 2016 #4 Share 4 Απριλίου 2016 Έτσι νομίζω... αν και στα φυτά, ειδικός ΔΕΝ είμαι. Επί τη ευκαιρία... στην φωτογραφία είδα αλμπίνο κορυντόρας... αλλά... ο βυθός σου είναι ακατάλληλος για το είδος (χρειάζονται ψιλή άμμο).- Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Απριλίου 2016 #5 Share 5 Απριλίου 2016 Οπως το βλεπω bacopa ειναι απλα πρεπει να ειναι σε μορφη emersed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 5 Απριλίου 2016 #6 Share 5 Απριλίου 2016 Bacopa και να μην μυρίζει λεμόνι; Η δική μου όποτε την κλαδευώ μυρίζουν τα χέρια μου μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 6 Απριλίου 2016 Author #7 Share 6 Απριλίου 2016 Bacopa και να μην μυρίζει λεμόνι; Η δική μου όποτε την κλαδευώ μυρίζουν τα χέρια μου μετά. είναι εντελώς άοσμο . μήπως είναι κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas3 17 Απριλίου 2016 Author #8 Share 17 Απριλίου 2016 κοιτάξτε το φυτό τι φύλα βγάζει τώρα... μήπως καταλαβαίνετε τώρα τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 20 Απριλίου 2016 #9 Share 20 Απριλίου 2016 Δεν είναι bacopa. Τα νέα φύλλα μοιάζουν με rotala rotundifolia, αλλά μόνο τα νέα. Δεν το γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalis1708 20 Απριλίου 2016 #10 Share 20 Απριλίου 2016 (edited) Rotala green πρέπει να είναι. Rotala sp. ''green'' Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2016 - dpap Έβαλα το δικό μας προφίλ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος