kosmas 4 Απριλίου 2016 #1 Share 4 Απριλίου 2016 Μπορει να γινει καποιος συνδιασμος ΕΙ με προιοντα της seachem? Τα λιπασματα που εχω αυτη την στιγμη ειναι seachem iron,seachem potassium,seachem nitrogen,sera florena(γενικο),enema fleet,θιεικο καλιο σε σκονη.Εδω και 1 μηνα ριχνω συμφωνα με seachem dose μονο τα προιοντα της seachem και θελω να το γυρισω σε ΕΙ.Τι να κανω?Μπορω να τα χρησιμοποιησω μην πανε χαμενα τα λεφτα που εδωσα? Συμφωνα με αυτα που εχω ηδη μπορειτε να μου προτεινετε ενα εβδομαδιαιο προγραμμα και ποσοτητα για 100 λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 4 Απριλίου 2016 #2 Share 4 Απριλίου 2016 Κοσμα και εγώ προγραμμα EI ακολουθώ με προϊόντα της seachem, επειδή όμως το nitrogen και το potassium δεν συμφέρει λόγω ποσοτήτων σκέφτομαι να τα γυρίσω σε σκόνες. Με το iron και το flourish γενικό θα μείνω στην seachem γιατί οι ποσότητες που ρίχνω ειναι μικρές όποτε δεν με πειράζει το κόστος τους. Για προγραμμα τώρα θα μπορούσα να σου στείλω αυτό που εφαρμόζαμε παλιά πριν αυξήσω τον φωτισμό αλλά και αυτό που χρησιμοποιώ τώρα. Ακόμα δεν έχω μάθει να υπολογίζω μόνος μου τις δοσολογίες αλλά εφαρμόζω κάποιες που μου δίνει ένας φίλος απο εδώ. Πάντως το κάθε ενυδρειο έχει και διαφορετικές απαιτήσεις απο ότι έχω καταλάβει ανάλογα τον εξοπλισμό σε φωτισμό, co2, λίτρα κλπ, όπως επίσης και σε φυτά που έχει μέσα. Άρα το δικό μου προγραμμα δεν ξέρω αν θα κάνει στο δικό σου ενυδρειο, όποτε καλύτερα να σου πει τι να ακολουθήσεις κάποιος πιο έμπειρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 4 Απριλίου 2016 Author #3 Share 4 Απριλίου 2016 Μακη ευχαριστω πολυ!. Τα ενυδρεια μας ειναι σχεδον ιδια σε λιτρα και φυτομαζα οποτε μπορει να ειναι χρησιμη η λιπανση αυτη που κανεις.Αν θελεις στειλε μου και τις 2 να εχω εναν μπουσουλα και θα περιμενω και τους εμπειρους φυτεμενους να μου πουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 4 Απριλίου 2016 #4 Share 4 Απριλίου 2016 (edited) Οκ θα στα στείλω μόλις πάω σπίτι γιατί είμαι έξω τώρα. Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2016 - avraamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 4 Απριλίου 2016 #5 Share 4 Απριλίου 2016 Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις προϊόντα της seachem για ΕΙ. Στην σελίδα της θα βρεις έναν calculator. Επιλέγεις προϊόν, πχ. potassium, του βάζεις τα καθαρά γαλόνια σου (26.41), στο current potassium βάζεις 0 και στο desired potassium την επιθυμητή ποσότητα σε ppm, πχ. 20. Και σου βγάζει πόσα ml πρέπει να ρίξεις. Αυτή την ποσότητα την διαιρείς δια 3 και είναι η ποσότητα που θα ρίχνεις κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 5 Απριλίου 2016 Author #6 Share 5 Απριλίου 2016 Ευχαριστω Αγγελε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος