Fred13 4 Απριλίου 2016 #1 Share 4 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, Ένα ενυδρείο διαστάσεων 50 χ 30 χ 46 μπορεί να πάρει φωτισμό για φουλ φυτεμένο; Και αν ναι, τι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2016 #2 Share 4 Απριλίου 2016 Γιατι να μη μπορει? Ολα μπορουν. Και ο φωτισμος παιζει ρολο τι φυτα θα μπουν. Μπορεις να κανεις φουλ φυτεμενο με ευκολα φυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 4 Απριλίου 2016 Author #3 Share 4 Απριλίου 2016 Φουλ φυτεμένο γκαζονάτο. Δηλαδή να βγάζει καλό φωτισμό 0,8+ Πρόκειται για την γεννήστρα που πήρα στα μικρά που έχει τις παραπάνω διαστάσεις είναι Plexi glass (δυστυχώς γιατί προτιμώ το γυαλί), 60 λίτρα και ήθελα να δω στο μέλλον τι λάμπες θα μπορούσε να πάρει (ανοιχτό καπάκι αναγκαστικά). Πάντως pl λάμπες και led φωτιστικά ότι βρήκα γράφει 20-40 litra μαξ. Για τ5 φωτιστικά πάλι δεν βρίσκω κάτι που να μπορεί σε αυτό το μήκος να εφαρμόσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2016 #4 Share 4 Απριλίου 2016 Φουλ φυτεμενο γκαζονατο θες κοντα στο 1 βατ ανα λιτρο,μπουκαλα co2 και φουλ λιπασματα. Υπαρχουν κρεμαστα φωτιστικα με λαμπες τ5 για ενυδρεια χωρις καπακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 4 Απριλίου 2016 Author #5 Share 4 Απριλίου 2016 Φουλ φυτεμενο γκαζονατο θες κοντα στο 1 βατ ανα λιτρο,μπουκαλα co2 και φουλ λιπασματα. Υπαρχουν κρεμαστα φωτιστικα με λαμπες τ5 για ενυδρεια χωρις καπακι. Κώστα αν εννοείς τα κρεμαστά που πιάνουν από τον τοίχο πάνω , δεν θα μπορούσα ποτέ να το κάνω. Άσε που δεν θα τρύπαγα τοίχο.. Θα έπαιρνα έναν κυβο της dennerle 30 λίτρα και 2 γαντζωτά φωτιστικά και θα έκανα το γαριδάδικο. Απλά επειδή το έχω και το έχω πληρώσει ήθελα να δω αν είχε δυνατότητες για το μέλλον/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Απριλίου 2016 #6 Share 4 Απριλίου 2016 Δεν μιλαω γι αυτα τα φωτιστικα,εγω λεω αυτα που καθονται πανω στο ενυδρειο,πιανουν στο τζαμι δεξια και αριστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 4 Απριλίου 2016 Author #7 Share 4 Απριλίου 2016 Aυτά ναι , αλλά όσα έχω βρει απαυτά ξεκινούν από 58 cm και πάνω . Δηλαδή το 2x24w σύστημα δεν γαντζώνει σε μήκος κάτω από 58 cm :/ Τουλάχιστον αυτά που έχω δει στα δικά μας μαγαζία Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 4 Απριλίου 2016 #8 Share 4 Απριλίου 2016 Αφου ειναι πλεξι μπορεις να κολλησεις δεξια-αριστερα 4 εκ. πλεξι προεκτασεις,να πας στους 58 και να κανεις την δουλεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 4 Απριλίου 2016 Author #9 Share 4 Απριλίου 2016 H αλήθεια είναι πως πιο φτηνά θα μου βγει ένας καινούργιος κύβος. Νταξ μελλοντική συζήτηση απλά πρέπει με κάποιον τρόπο να χτυπήσω το γαριδάδικο του rastafarian xDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 4 Απριλίου 2016 #10 Share 4 Απριλίου 2016 Φτιαξε και ενα dutch να χτυπησεις και τον nicpapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Απριλίου 2016 #11 Share 4 Απριλίου 2016 Η γεννηστρα εγινε φυτεμενο; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 4 Απριλίου 2016 Author #12 Share 4 Απριλίου 2016 Η γεννηστρα εγινε φυτεμενο; Send from the heart of the Amazonas Θα παραμείνει γεννήστρα για ποοοοολύ καιρό Θοδωρή να υποδέχεται μικρούλια! Απλά το πήρα που το πήρα ήθελα να δω γενικά αν παίρνει τίποτα από εξοπλισμό μελλοντικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 4 Απριλίου 2016 #13 Share 4 Απριλίου 2016 Μόλις δοθούν τα μικρά βλέπω το γαριδάδικο να έρχεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 4 Απριλίου 2016 Author #14 Share 4 Απριλίου 2016 χαχαχααχαχαχααχααχχαχ κάτσε γιατί έχουμε μάλλον νέες ερωτικές περιπέτειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος