Safarpn 5 Απριλίου 2016 #26 Share 5 Απριλίου 2016 Εγώ είχα στο αφρικανικό πάρα πολλά κιλά πέτρες λάβας με κοφτερες άκρες όλες τους. Οι αφρικανες είναι και νευρικά ψαρια, κυνηγητό αβέρτα, γρήγορο κολύμπι και συνέχεια κινούνταν μέσα στις πέτρες αφού τις περισσότερες ώρες ήταν κρυμμένα. Δεν είχα ούτε ένα τραυματισμό. Τα ψάρια που θέλεις να βαλεις εσύ είναι πιο "αρντάν" οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με τραυματισμους. Δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά αυτό το θέμα μη σε φοβίζει. Όπως πολύ σώστε σε συμβούλεψε ο rastaman ομως,αφού τις σπάσεις, με ένα.τετοιο σφυρι που σου ειπε, μπορείς να πελεκησεις λίγο τις αιχμηρές άκρες αν και πάλι θα μείνουν σημεία πάνω τους που θα "γρατζουνούν", λάβα είναι και η λάβα δε μπορεί να γίνει λεία άπαξ και σπάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas_59749 9 Απριλίου 2016 Author #27 Share 9 Απριλίου 2016 Καλησπέρα ! Βρήκα πιο μικρές πέτρες τελικά και το έστησα. Πως σας φαίνεται ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 9 Απριλίου 2016 #28 Share 9 Απριλίου 2016 Πολύ συμμετρία ρε παιδάκι μου και στις πέτρες και στα φυτά.Θα σου πώ την πρότασή μου που σου είχα πει σε προηγούμενο μήνυμά μου. Πάρε τη μια μεγάλι πέτρα (αριστερή πχ) και πήγαινέ τη πιο αριστερά, όσο πάει και δόπλα της κόλλησε τη μικρή. Τη βαλισνέρια βάλτη πίσω γιατί θα ψηλώσει και εκεί που την έχεις θα σου κρύβει θέα. Η moss ball κάπως ξεκάρφωτη είναι, θα την έβγαζα, δε προσφέρει τίποτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Απριλίου 2016 #29 Share 9 Απριλίου 2016 (edited) Εμενα μου αρεσει και παλι! Απλα πιεσε τις στην αμμο ωστε να βυθιστουν λιγο! Στα φυτα θα συμφωνησω με τον Πανο. Βαλε την βαλισνερια πισω και το αλλο κανε το ενα ματσακι και βαλτο κι αυτο πισω! Την μπαλα σουταρε την! Και κανε κατι με τα σκαλαρια Έγινε επεξεργασία 9 Απριλίου 2016 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas_59749 10 Απριλίου 2016 Author #30 Share 10 Απριλίου 2016 ΟΚ θα βαλω την βαλισνερια στο πίσω μέρος. Οσο για το κλάδεμα κάθε πότε είναι ? Επίσης για την mos ball γιατι να την βγάλω άμα δεν ενοχλεί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Απριλίου 2016 #31 Share 10 Απριλίου 2016 Γιατι δεν ειναι μος. Ειναι απο τις πιο δυσκολες αλγες και αμα πιασεις την πατησες. Send from the heart of the Amazonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 10 Απριλίου 2016 #32 Share 10 Απριλίου 2016 Πάντως το αποτέλεσμα τώρα είναι πολύ καλύτερο. Συμφωνώ με τον Safarpn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος