Jump to content

Κιχλιδες !!!

Recommended Posts

Γεια σας σκοπεύω να αγοράσω ένα ενυδρείο πάνω από 150 λίτρα με μέγιστο μήκος 1.10cm και τα ψάρια που μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον είναι οι pseudotropheus saulosi μιας και είναι πολύ ωραία ψάρια . Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι όλα σωστά και μπορώ να βάλω τα ψάρια ???

Καλησπέρα. Θα τα έχεις μόνα τους μέσα; Ποιο φιλτρο έχεις; Να ψάξεις να βρεις "καθαρά" ψάρια γιατί αυτά από ότι ξέρω τα περισσότερα δεν είναι.

Καλως ηρθες στην αφρικη.Με 1.10 μηκος κ συνολικα 150 λιτρα πιστευω μπορεις να βαλεις 10 ψαρακια 2 αρ. κ 8 θηλυκα.Φροντισε το φιλτρο που θα παρεις να εχει φιλτρανση λτ/ωρα 5 φορες τον ογκο νερου που σκοπευευς να στησεις.

Καλως ηρθες στην αφρικη.Με 1.10 μηκος κ συνολικα 150 λιτρα πιστευω μπορεις να βαλεις 10 ψαρακια 2 αρ. κ 8 θηλυκα.Φροντισε το φιλτρο που θα παρεις να εχει φιλτρανση λτ/ωρα 5 φορες τον ογκο νερου που σκοπευευς να στησεις.

Και παραπανω δεν ειναι κακο.. γιατι η ονομαστική τιμη δεν ειναι η πραγματική οσο ανεβαίνεις εκατοστά απο το φίλτρο... και μιας και θες Αφρική τους αρεσει η μεγαλη ροη... και φυσικα με οσο πιο μεγαλη ροή θα εχεις θα γυριζει καλυτερα και το νερο ανάμεσα στα νταμαρια!!!

Αναμενουμε ενημερωση απ το νεο σου αποκτημα...

Και πολυ καλα κανεις γιατι οι περισσοτεροι πρωτα τα στησαμε κ μετα αρχισαμε να ψαχνομαστε με αποτελεσμα να χασουμε χρημα κ χρονο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...