George K 19 Απριλίου 2016 #101 Share 19 Απριλίου 2016 Πολύ πιο όμορφο και φυσικό χωρίς φυτά(κατά την γνώμη μου).Αν πιάσει και το Limnobium Laevigatum και πρασινίσει η επιφάνεια, θα είναι κουκλί! Υ.Γ. Τις πέτρες από που τις προμηθεύτηκες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Απριλίου 2016 Author #102 Share 19 Απριλίου 2016 Φχαριστώ. Τις πέτρες τις πήρα από μάντρα με οικοδομικά υλικά. Είναι μη ασβεστολιθικές και πολύ όμορφες στην όψη. Μπορεί να πάρω κι άλλες. Ο επιστημών υπάλληλος, στην ερώτησή μου "Πώς λέγονται οι πέτρες αυτές;" απάντησε "ποταμήσιες"...."μεγαλε" του λέω "την επόμενη φορά να μου πεις να καθισω. Πόσο να αντέξω τόση επιστήμη;" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 19 Απριλίου 2016 #103 Share 19 Απριλίου 2016 ε μην εισαι κ αχαριστος! τοσα χρονια στα θρανια το παλικαρι για να το μαθει αυτο κ εμεις να τον κοροιδευουμε ειναι ντροπη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 19 Απριλίου 2016 #104 Share 19 Απριλίου 2016 Πανο μου ειναι απιστευτο το ενυδρειο χωρις τα φυτα.! Μιλαμε εχω μεινει αφωνος! Viva ξεραιλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Απριλίου 2016 Author #105 Share 19 Απριλίου 2016 Πανο μου ειναι απιστευτο το ενυδρειο χωρις τα φυτα.! Μιλαμε εχω μεινει αφωνος! Viva ξεραιλα! Ευχαριστώ Παρασκευά. Δε το περιμενα ότι θα μου αρέσει κι εμένα τόσο. Πρέπει να βρω όμως ακόμα έναν κάτοικο για να ειμαι πιο ευχαριστημενος....που θα τον βρω δε ξέρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 19 Απριλίου 2016 #106 Share 19 Απριλίου 2016 Πραγματικά πολύ πιο ωραίο χωρίς τα φυτά. Δεν ξέρω αν δοκίμαζες να βάλεις ένα φυτό σε μια γωνία μήπως του πήγαινε λίγο, αλλά όχι πολλά όπως ήταν πριν. Τώρα έγινε πολύ ατμοσφαιρικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Απριλίου 2016 Author #107 Share 19 Απριλίου 2016 Να είστε καλά παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι τα φυτά δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα τα αποχωριστώ κάποια στιγμή. Όταν αποφάσισα να τα αφαιρέσω, άφησα μια μικρη ανουμπια κρυμμένη κάτω από μια ριζα αλλά μέσα σ' όλη αυτή την ξεραΐλα ήταν παραφωνία και την έβγαλα κι αυτή. Μου αρέσει πάντως. Ίσως πειράξω λίγο τα ξύλα κατω αριστερά. Φαίνονται στημένα έτσι. Θα σηκώσω λίγο το ένα να γεμίσει και λίγο εκείνη η γωνία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 19 Απριλίου 2016 #108 Share 19 Απριλίου 2016 Πραγματικά ειναι πολύ ωραίο έτσι και ναι πιστεύω η Anubia κατω απο ρίζα δε θα πήγαινε. Έτσι όπως το βλέπω εγώ θα δοκίμαζα μια valisneria σε μια γωνία να μη φαίνεται και πολύ απλά να χτυπάει μια μικρή αντίθεση, αλλά και πάλι μπορεί να μην του πηγαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 20 Απριλίου 2016 #109 Share 20 Απριλίου 2016 Φχαριστώ. Τις πέτρες τις πήρα από μάντρα με οικοδομικά υλικά. Είναι μη ασβεστολιθικές και πολύ όμορφες στην όψη. Μπορεί να πάρω κι άλλες. Ο επιστημών υπάλληλος, στην ερώτησή μου "Πώς λέγονται οι πέτρες αυτές;" απάντησε "ποταμήσιες"...."μεγαλε" του λέω "την επόμενη φορά να μου πεις να καθισω. Πόσο να αντέξω τόση επιστΧ Χαχαχαχαχα......αχ να μην υπήρχαν αυτοί οι επιστήμονες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Απριλίου 2016 #110 Share 20 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ Παρασκευά. Δε το περιμενα ότι θα μου αρέσει κι εμένα τόσο. Πρέπει να βρω όμως ακόμα έναν κάτοικο για να ειμαι πιο ευχαριστημενος....που θα τον βρω δε ξέρω!Αφου ξερεις οτι εδω ειμαστε να βοηθησουμε. Μιλας για στουρι η πλεκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 20 Απριλίου 2016 #111 Share 20 Απριλίου 2016 Έγινε πολύ ωραίο! Αν μπορεί να σταθεί, πέτα κανά φυτό επιφάνειας να κάνει δουλειά και τίποτα άλλο. Τα ξύλα τα βλέπεις (για πρακτικούς λόγους), αφού μεγαλώσουν τα ψάρια, αν χρειαστεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 20 Απριλίου 2016 #112 Share 20 Απριλίου 2016 Πολυ πιο ομορφο!!! Θα συμφωνησω με τα παιδια.. Βαλε λιγο πρασιναδα στην επιφανεια μονο αν μπορεις να σου τρωνε και τιποτα νιτρικα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Απριλίου 2016 Author #113 Share 20 Απριλίου 2016 Έχω βάλει Limnobium Laevigatum αλλά βλέπω οτι η ροή του νερού στην επιφανεια το ωθεί προς σημεία που δεν έχει καλό φωτισμό. Άλλαξα λίγο σπρέι μπαρ - κατευθυνση νερού κτλ αλλά πάλι εκεί πάει. Δε βλέπω να μου την παλεύει ρε σεις και μου αρέσει το φυτό αυτό. Να βάλω κερατόφυλλο, θα μου το κάνουν γεύμα για πλάκα.....ίσως το δοκιμάσω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Απριλίου 2016 Author #114 Share 20 Απριλίου 2016 Αφου ξερεις οτι εδω ειμαστε να βοηθησουμε. Μιλας για στουρι η πλεκο; Κ'αποιο πλέκο αλλά ψάχνω κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο. Από τα δύο L204 που έχω, μέχρι στιγμής βλέπω κανα κομμάτι από την ουρά τους όταν χώνονται σε καμια τρύπα στα ξύλα. Κάτι που να κάνει και την εμφάνισή του που και που ρε παιδάκι μου. Ξέρω οτι είναι νυκτόβια και την ημέρα ψιλοκρύβονται αυτά αλλά δεν υπάρχει και κανένα που να του αρέσει το έξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 20 Απριλίου 2016 #115 Share 20 Απριλίου 2016 ω φιλε! τωρα ειδα τις καινουργιες φωτο! (ντεν εκει κρονο καρντια μου) κοιτα, εμενα μου αρεσουν τα φυτεμενα, αλλα εννοειται πως ακομα κ χωρις ιχνος πρασινου εσυ θα το εκανες αστερι! τι ομορφια ειναι αυτη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 20 Απριλίου 2016 #116 Share 20 Απριλίου 2016 Έχω βάλει Limnobium Laevigatum αλλά βλέπω οτι η ροή του νερού στην επιφανεια το ωθεί προς σημεία που δεν έχει καλό φωτισμό. Άλλαξα λίγο σπρέι μπαρ - κατευθυνση νερού κτλ αλλά πάλι εκεί πάει. Δε βλέπω να μου την παλεύει ρε σεις και μου αρέσει το φυτό αυτό. Να βάλω κερατόφυλλο, θα μου το κάνουν γεύμα για πλάκα.....ίσως το δοκιμάσω. Tο κερατόφυλλο δουλεύει καλά και υπό σκιά. Δοκίμασε το κι αν δε το φάνε, θα βοηθήσει αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 20 Απριλίου 2016 #117 Share 20 Απριλίου 2016 Εχω λίγη λευκοκεφαλα αν θελεις... να βαλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 20 Απριλίου 2016 #118 Share 20 Απριλίου 2016 Εχω λίγη λευκοκεφαλα αν θελεις... να βαλεις... Συμφωνώ, αξίζει να τη δοκιμάσεις, μπορεί να κάτσει ωραία στο ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Απριλίου 2016 Author #119 Share 20 Απριλίου 2016 Tο κερατόφυλλο δουλεύει καλά και υπό σκιά. Δοκίμασε το κι αν δε το φάνε, θα βοηθήσει αρκετά.Θα ψάξω να βρω Εχω λίγη λευκοκεφαλα αν θελεις... να βαλεις...Βάζεις μια φωτογραφία να τη δω λίγο γιατί διαβάζω ότι είναι φυτο επιφάνειας αλλά τη βλέπω συνήθως μέσα στο ενυδρείο. Κουλό φυτό. Αυτό δε θέλει παλι αρκετό φως και ανοιχτό καπάκι; Για στείλε να δω και μιλάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Απριλίου 2016 #120 Share 20 Απριλίου 2016 https://www.google.gr/search?q=leucocephala+hydrocotyle&client=tablet-unknown&prmd=ivn&tbm=isch&tbo=u&source=univ&fir=4oHlKRZb5Mn0OM%253A%252CJIJJumlQPc44pM%252C_%253Bvln7vGw2OO4QPM%253A%252C51Rzq8imOhhnQM%252C_%253BR38ubWrP1zzV4M%253A%252CFlbd8KK7QFUoSM%252C_%253BcKM98IOvLPDjDM%253A%252C6EEZAgI36f8biM%252C_%253B6a8fzMlfXxthJM%253A%252CGF_4Bi9t8jc8AM%252C_%253Bcgt86NC9USWOeM%253A%252CsBrWFwFbDJlqzM%252C_%253BdXfnXOsOSVYxcM%253A%252CYfLaBo-4pGORLM%252C_%253BV42OvCL9rHlWtM%253A%252CWwRZrAxq3ZbSVM%252C_%253By3kY2lClg6IBpM%253A%252C4Jbp6-LHm85xdM%252C_%253BC1VNhZH9T2-ZQM%253A%252C8y_LAUtG0CqiQM%252C_&usg=__J4ZMlejLES_52vJRHgk_FqOyN_s%3D&sa=X&ved=0ahUKEwib9cvaop3MAhUG2ywKHZu1AvoQsAQIGw&biw=1024&bih=600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 20 Απριλίου 2016 #121 Share 20 Απριλίου 2016 (edited) Θα ψάξω να βρω Βάζεις μια φωτογραφία να τη δω λίγο γιατί διαβάζω ότι είναι φυτο επιφάνειας αλλά τη βλέπω συνήθως μέσα στο ενυδρείο. Κουλό φυτό. Αυτό δε θέλει παλι αρκετό φως και ανοιχτό καπάκι; Για στείλε να δω και μιλάμε. Μπορεις και να το βαλεις στο βυθο και να το εχεις στην επιφανεια..Εγω το εχω και με τους δυο τροπους... Εχω και εγω αν θες μεγαλη ποσοτητα κερατοφυλλου... Και λευκοκεφαλα... Και πιστια μου εχει μεινει λιγη... Έγινε επεξεργασία 20 Απριλίου 2016 - stathis spithas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 20 Απριλίου 2016 #122 Share 20 Απριλίου 2016 Πάνο, σε σχέση με τα έιδη πλέκο που ψάχνεις, χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, τα golden nugget, δεν είναι και το ευκολότερο είδος για να ξεκινήσεις. Είναι δυσκολόφαγα και γενικά έχουν υψηλό δείκτη θνησιμότητας μέχρι να εγκλιματιστούν. Δεν αποκλείω την καλή έκβαση του εγχειρήματος, αλλά έχε το υπ' όψη σου και σε σχέση με το κόστος απόκτησης. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Απριλίου 2016 Author #123 Share 20 Απριλίου 2016 Πάνο, σε σχέση με τα έιδη πλέκο που ψάχνεις, χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, τα golden nugget, δεν είναι και το ευκολότερο είδος για να ξεκινήσεις. Είναι δυσκολόφαγα και γενικά έχουν υψηλό δείκτη θνησιμότητας μέχρι να εγκλιματιστούν. Δεν αποκλείω την καλή έκβαση του εγχειρήματος, αλλά έχε το υπ' όψη σου και σε σχέση με το κόστος απόκτησης. Καλά που έχουμε και κάποιους που ξέρουν πέντε πράματα παραπάνω και δε κλαίμε τα λεφτά μας. Ευχαριστώ Χρήστο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 23 Απριλίου 2016 #124 Share 23 Απριλίου 2016 Ρε βάλε καμμία φωτογραφία να θαυμάσουμε αμαζόνιο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Απριλίου 2016 Author #125 Share 23 Απριλίου 2016 Εσένα σε έχω παρατηρήσει ξέρεις.....Σε έχω από κοντά και βλέπω ότι επαναλάμβανεις λάθη του παρελθόντος και ξέρεις γιατί; Γιατί εξακολουθείς να ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! Έχω λίγο πιο πίσω φωτογραφίες. Αν βάλω σήμερα, πάλι τις ίδιες θα βάλω, δεν άλλαξε κάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος