Jump to content

Safarpn.....Αμερικανιές!

Safarpn

Recommended Posts

Έβαλα εχινοδορο πριν καιρό και πριν δύο μέρες είδα ένα χαρτί κολλημένο από τη μέσα μεριά του τζαμιού που έγραφε: "Ευχαριστούμε, φέρε κι αλλον".

Να φανταστω ελειπε ο αναφερθεις εχινοδορος!

:)

• Like 1

Ψήφος στο χωρίς, έχω την ίδια άποψη για τα φυτά με τα σεβέρουμ σου.

• Like 1

Αν και έχω φυτεμένο και μου αρέσει με πολλά φυτά, θα ψηφίσω χωρίς γιατί ειναι πιο ωραίο. Έχει μια άγρια ομορφιά χωρίς φυτά.

• Like 1

Ψήφος στο χωρίς, έχω την ίδια άποψη για τα φυτά με τα σεβέρουμ σου.

+1

Έβαλα εχινοδορο πριν καιρό και πριν δύο μέρες είδα ένα χαρτί κολλημένο από τη μέσα μεριά του τζαμιού που έγραφε: "Ευχαριστούμε, φέρε κι αλλον".

Φυσικά ο εχινοδορος δεν υπάρχει πουθενά έτσι!

Χαχαχαχα,ε παρτους αλλο ενα μαρουλι και εσυ να εχουν σαλατα!

Δεν το θυμομουν αυτο,αφου ειναι ετσι τοτε φιλε συμφωνω και εγω στο σκετο.

• Like 1

Θα βγάλω και τα υπόλοιπα φυτά και θα δω ένα καινούριο μήνυμα στο τζάμι "Πας καλά ρε, τι δε καταλαβες;". Χαχαχαχαχα!

Χαχαχα αγορι μου τι στροφη ειναι αυτη; και δεν σου φαινοταν.

Η πρασιναδα δεν εδειχνε ασχημη. Ασχημα ηταν τα φυτα. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις. Απλα να ξερεις πως χωρις φυτα θα πρεπει να μετρας τα νιτρικα σου.

Send from the heart of the Amazonas

Και να θες φυτεμένο τα ψάρια σου θα στο κάνουν ...ξερό!

Εγώ πλέον τους ρίχνω μαρούλι και το κάνουν αόρατο B)

Χαχαχα αγορι μου τι στροφη ειναι αυτη; και δεν σου φαινοταν. Αν κάνεις κακές παρέες αυτά παθαίνεις. Να, εσένα σε βλέπω ας πούμς μετά από κανα δυο ακόμα συναντήσεις του φόρουμ, να το γυρίζεις σε θαλασσινό.

Η πρασιναδα δεν εδειχνε ασχημη. Ασχημα ηταν τα φυτα Για κάντο λιάνα αυτό; άσχημες οι ανούμπιες;. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις. Απλα να ξερεις πως χωρις φυτα θα πρεπει να μετρας τα νιτρικα σου.

Χαχαχαχα μπααααα, πρεπει να ξοδεψουν πολυ σαλιο ακομη για να με βαλουν καν σε σκεψεις.

Ναι ρε φιλε, πολυ ασχημα φυτα. Οχι σαν φυτα αλλα τσουρομαδημενα. Αλλα με αυτα που χεις μπλεξει δεν βλεπω να στεριωνουν αλλα.

Έγινε επεξεργασία - Sturm

Αν δεν τρωνε τις βαλισνεριες μπορεις να βαλεις αυτες που εμενα μου ταιριαζουν πολυ οπτικα....αλλιως σκετο! :)

Βαλισνέριες δε μου έχουν στεριώσει ποτέ ρε φίλε. Δε φταίνε τα ψάρια, ποτέ δε μου καθόταν αυτό το φυτό. Δε πιάνει στα ενυδρεία μου.

Βαλισνέριες δε μου έχουν στεριώσει ποτέ ρε φίλε. Δε φταίνε τα ψάρια, ποτέ δε μου καθόταν αυτό το φυτό. Δε πιάνει στα ενυδρεία μου.

Εχεις πολυ δυνατη ροη γι'αυτο ;)

Βάλε πόθο ρε φίλε. Γίνεται πολύ όμορφο και τρώει πολλά νιτρικά....

Ουπς ξεχάστηκα....θέλει ανοιχτό ενυδρείο....νομίζω....

Εχεις πολυ δυνατη ροη γι'αυτο ;)

Δε.νομιζω να είναι αυτό Μιχάλη. Στο παλιό μου το φυτεμένο δεν είχα καμία σπουδαία ροή, μόνο από το σπρέι μπαρ που χτυπούσε επιφάνεια και η βαλισνεριες ήταν από εκείνα τα φυτά που καθόταν από αγγαρεία στο ενυδρείο.

Ψηφίζω και εγώ το "χωρίς φυτά", δείχνει πιο όμορφο. Βάλε όμως κανένα επιφάνειας και όπως προαναφέρθηκε ο πόθος θα είναι πολύ όμορφος αν έχεις ανοιχτό ενυδρείο.

Ψηφίζω και εγώ το "χωρίς φυτά", δείχνει πιο όμορφο. Βάλε όμως κανένα επιφάνειας και όπως προαναφέρθηκε ο πόθος θα είναι πολύ όμορφος αν έχεις ανοιχτό ενυδρείο.

+1....

• Like 1

Δεν έχω ανοιχτό ενυδρείο αλλά έχω το φλαπ μόνιμα ανοιχτό. Έχω βάλει Limnobium Laevigatum τώρα και θα δω πως θα πάει. Αν δεν έχει πρόβλημα θα βάλω κι άλλο σιγά σιγά μέχρι να καλύψω το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας.....που θα βρω δε ξέρω μόνο.

Γιατι το εχεις ανοιχτο;

Επιφανειας και να ζησει με αυτα τα ψαρια λιγο δυσκολο.

Πανο σε νοιωθω με την βαλισνερια φιλε.

Γιατι το εχεις ανοιχτο;Επιφανειας και να ζησει με αυτα τα ψαρια λιγο δυσκολο.Πανο σε νοιωθω με την βαλισνερια φιλε.Send from the heart of the Amazonas

Από συνήθεια το έχω ανοιχτό. Για να μη κουράζομαι να το ανοίγω γιατί όποτε περναω από μπροστά, βάζω πάντα χέρι μέσα χαχαχαχαχ. Αν πιάσουν τα λιμνόβια θα γίνει κούκλα το ενυδρείο.

Μετά από 3 χρόνια με πρασινάδες στο ενυδρείο μου, έβγαλα τις σαλάτες και το αποτέλεσμα μου φαίνεται πράγματι καλύτερο. Έχω προσθέσει και ένα ξύλο αριστερά. Για πείτε γνώμες για το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ. Η διαφορά στις φωτογραφίες στα χρώματα οφείλεται στο οτι η ΠΡΙΝ εχει τραβηχτεί χωρίς φώτα στο σπίτι και η ΜΕΤΑ είναι τραβηγμένη μεσημεριάτικα αλλά έχει και το νερό με χρώμα τσαγάκι από την τύρφη. Σύντομε θα βγάλω καλές φωτογραφίες.

Μια χαρα φαινεται. Πολυ ωραιο. Αν θα μπορουσε να μην φαινοταν το κοψιμο στη μεσαια ριζα ακομη καλυτερα.

Μια χαρα φαινεται. Πολυ ωραιο. Αν θα μπορουσε να μην φαινοταν το κοψιμο στη μεσαια ριζα ακομη καλυτερα.

Θα της βάλω σκούφο ....... η ρίζα είτε το πιστεύεις είτε οχι, δεν έχει κάτσει ακόμα στον πάτο μόνη της 2 μήνες τώρα. Είναι δεμένη με πέτρα που την κρατάει κάτω, έκανα σήμερα δοκιμή. Οταν καθίσει στ΄αυγά της, θα κολήσει στην πλάτη γιατί τώρα γέρνει μπροστά και το κόψιμο αν δε φαίνεται καθόλου, τουλάχιστον δε θα φαίνεται τόσο πολύ.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Η Αμερικη ηταν στο αιμα σου κι ας την απαρνιοσουν!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...