Jump to content

Safarpn.....Αμερικανιές!

Safarpn

Recommended Posts

Τελικα ειναι να το εχεις!!!..

Εχεις κυκλοφορητη μεσα;;

Βοηθαει;;

Τον έβαλα για καλύτερη κυκλοφορία. Σε αυτό ναι, βοηθάει. Είχα ανέκαθεν κυκλοφορητες γιατί πριν δύο χρόνια είχα κυανό και μέσα σ' ολα για την αντιμετώπισή του έβαλα κι αυτούς. Με το νέο στησιμο τους έβγαλα, χαμήλωσα και τα σπρέι μπαρ, μειώθηκε η κυκλοφορία και η οξυγόνωση και "τσουπ" κάτι πήγε να βγει πάλι. Έκανα συσκότιση,εξαφανίστηκε και τώρα έβαλα έναν κυκλοφορητη και έκανα καλύτερη ανατάραξη από την έξοδο των φίλτρων και περιμένω....ουφ, πολλά είπα.
  • Like 1

Σήκωσε και τα νιτρικά σου μέσα σόλα.

Πολυ ωραιο Πανο,να το χαιρεσαι φιλε!

Αξιζε η αναμονη! :)

• Like 1

Πολυ ωραιο Πανο,να το χαιρεσαι φιλε!

Αξιζε η αναμονη! :)

Ευχαριστώ Κώστα.

Έφαγα στεναχώρια καλή σήμερα. Το κατάστημα που έκανε την προπαραγγελία και περίμενα τον L183 πώς και πώς (μόνο κόκκινο χαλί δεν είχα στρώσει στο βυθό), με ενημέρωσε ότι ο L183 δεν είναι ο αυθεντικός L183 αλλά παρόμοιο ψαρι. Το ξενέρωμα που έφαγα ταιριάζει απόλυτα με τους στίχους γνωστού λαϊκού άσματος......"το προσλητηριοοοο....μου επεσ' απ' τα χεριααααα....όχι δε γινεταιιιιιι, δεν είναι δυνατοοοοονννν".

Ευτυχώς δε πήρα ένα σακί τύρφη που χαλβάδιαζα σήμερα!

• Like 2

Πανο να ξερεις τα περισσοτερα μαγαζια παρουσιαζουν ως l183 τον sp3 και οταν ειναι μικρακια δεν τα ξεχωριζεις. Γιαυτο το νου σου.

Send from the heart of the Amazonas

Πανο να ξερεις τα περισσοτερα μαγαζια παρουσιαζουν ως l183 τον sp3 και οταν ειναι μικρακια δεν τα ξεχωριζεις. Γιαυτο το νου σου.

Άσε με τώρα, έχω νταλκάδες......

(chorus) δις

.....εκτός απ' τον πετσοπάααααα μια ακόμα μαχαιριάαααα

θέεεεεελεις να μου δώωωωωσειιιιιις

Θα άλλαζα πεχάαααα για πρώτη μου φοράαααα μα τώρα τα teeeeest εσύ θα τα πληρώσειιιιις

Έκτος απ' τον πετσοπάααα, εκτός απ' τον πετσοπάαααααααα

θες κι εσύυυυυυυ να με τελειώσειιιιιιιις!!!!!

• Like 5

Δώσε πόνο μαέστρο! χαχαχαχαχα

Δεν πειράζει. Μπορεί να σου βγει σε καλό και να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Δώσε πόνο μαέστρο! χαχαχαχαχα

Δεν πειράζει. Μπορεί να σου βγει σε καλό και να βρεθεί κάτι καλύτερο.

Για πες βρε Χρήστο καμιά ιδέα.

Ένα θαλασσινό ..... Ας πούμε :)

• Like 1

Κάτσε καλά εσύ γιατί ξέρω κι άλλα τραγούδια..... πιο metal!

:busted_cop:  :busted_cop:  :alien:   ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ   :alien::busted_cop:  :busted_cop:

Πάνο ιδέες υπάρχουν πολλές. Το θέμα είναι τι μπορείς να βρεις σήμερα στην ελληνική αγορά.

Θα έχω το νου μου μήπως δω κάτι. Μη το βιάζεσαι πάντως. Το ενυδρείο είναι μια χαρά στημένο και θά' ρθει η ώρα να μπει αυτό που πρέπει.

• Like 2

Ουδέν κακόν αμιγές καλού λέει ο σοφός λαός μας. Μην στεναχωριεσαι Πανό. Υπομονή λέμε....

• Like 2

:busted_cop::busted_cop::alien: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ :alien::busted_cop::busted_cop:

Πάνο ιδέες υπάρχουν πολλές. Το θέμα είναι τι μπορείς να βρεις σήμερα στην ελληνική αγορά.

Θα έχω το νου μου μήπως δω κάτι. Μη το βιάζεσαι πάντως. Το ενυδρείο είναι μια χαρά στημένο και θά' ρθει η ώρα να μπει αυτό που πρέπει.

Χρήστο δε χρειάζεται να είναι και κάτι εξεζητημένο που να μην υπάρχει στην ελληνική αγορά.

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ λέει.....Χαχαχαχαα!

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Τι να πω ρε φίλε. Προσπάθειες προσηλυτισμού πάνω σε περίοδο απεξάρτησης απ΄τα σκληρά και  τ' αλάτια; Πάνω στην αδυναμία σου δηλαδή! Λίγη ντροπή! :D

Δυστυχώς αυτά που θα βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά είναι επί το πλείστον αυτά που θα βρεις και από χομπίστες. Δηλαδή sp3 και συναφή. Για παραπέρα (και δε μιλάω για κάτι πολύ σπάνιο) ή δεν υπάρχει ή είναι πανάκριβα. Θα κάνω αυτές τις μέρες βόλτες για δικές μου αγορές στα μαγαζιά και θα έχω το νου μου. Ελπίζω να βρεθεί κάτι.

Μαζεψουυυυυυ!!!

• Like 1

Αν και περίμενα να σκουρήνεις λίγο το νεράκι σου για να σου ΜΠΡΑΒΟ ρε Πανάγο ξαφνικά μας τα χάλασες :P

Από την άλλη χαίρομαι που δεν πήρες ένα προιόν που βγαίνει για τον κήπο να το βάλεις στο ενυδρείο ;)

Μπορεί να μην βλάπτει,μπορεί να είναι δοκιμασμένο,μπορεί μπορεί μπορεί. . .

Δεν διαφωνώ πουθενά!!

Είναι για τον κήπο όμως και για τα φυτά ;)

Ψιτ.... μπορεί να τη χρησιμοποιήσω τελικά την κηπευτική "καθαρή" χωρίς λιπάσματα και άλλες προσμίξεις τύρφη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το προϊόν αυτό. Είναι δοκιμασμένο από πολλούς χομπίστες για χρόνια. Όταν παίρνω αποφάσεις για τα ζωντανά μου, δε το κάνω επιπόλαια, το έχω ψάξει σε 10 μεριές. Ψάχνω παντού και κανω το σωστό. Δε κάνω πειράματα.....και κοστίζει 12€ τα 75lt (τσουβάλι για 2 χρόνια και να βάλεις και στις γλάστρες)

Μαζί σου!!Άλλωστε το είπα από την αρχή πως δεν διαφωνώ πουθενά καθώς δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν μπορώ να αποδείξω και τίποτα μόνο

με θεωρίες ;)

Πιο σκοτεινό πάντως θα είναι πολύ δυνατό!!

Πολυ σκληρο νερο ρε συ Πανο.

• 2 weeks later...

Σκέφτομαι να αφαιρέσω όλα τα φυτά από το ενυδρείο αν και μου άρεσε πάντα η πρασινάδα αλλά τώρα που το νερό αρχίζει να παίρνει το χρώμα του τσαγιού, η αλήθεια είναι οτι η ξεραϊλα του πάει περισσότερο.....μάλλον. Παρακάτω έχω δυο φωτογραφίες, η μια του ενυδρείου με τα φυτά όπως είναι τώρα και την ίδια παρακάτω που την έχω πειράξει με photoshop και έχω αφαιρέσει τα φυτά για να δώ κάπως το πιθανό αποτέλεσμα. Στη διακόσμηση δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό, έχουν προστεθεί δυο μικρές καρύδες μόνο που δείχνουν πολύ όμορφα αν και τις έχω κρύψει λίγο κάτω από τη μεγάλη μεσαία ρίζα (η οποία είναι ακόμα δεμένη σε πέτρα γιατί δε λέει να βυθιστεί με τίποτα μετά από 2 μήνες σχεδόν!!!!!!). Πως δείχνει πιο ωραίο το ενυδρείο; ποιά η άποψή σας;

Προσωπικα θα εβγαζα αυτα τα φυτα και θα εβαζα εναν εχινοδωρο καπου στα 2/3 του ενυδρειου,και καλυτερα προς την αριστερη μερια.

Έβαλα εχινοδορο πριν καιρό και πριν δύο μέρες είδα ένα χαρτί κολλημένο από τη μέσα μεριά του τζαμιού που έγραφε: "Ευχαριστούμε, φέρε κι αλλον".

Φυσικά ο εχινοδορος δεν υπάρχει πουθενά έτσι!

• Like 2

Πανο βγαλτα και αν θελεις βαλε μονο κατι επιφανειας. Πολυ τουμπανο σκετο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...