Jump to content

Safarpn.....Αμερικανιές!

Safarpn

Recommended Posts

Πανο, moonlight τι χρωμα εχεις;

Τα πλεκο ποτε τα ταιζεις;

Το moonlight είναι πορτοκαλί. Τις ταμπλέτες για τα πλέκο τις πετάω αφού σβήσω τα φώτα.

Το ακουσες πολλες φορες αλλα θα σου πω ενα μπραβω κ γω με τη σειρα μου.Μου αρεσε πολυ το aquascape κ τα ψαρια.Αλλαγη νερου 40 λιτρα ημερησιως???Εχεις αυτοματη αναπληρωση?

Το ακουσες πολλες φορες αλλα θα σου πω ενα μπραβω κ γω με τη σειρα μου.Μου αρεσε πολυ το aquascape κ τα ψαρια.Αλλαγη νερου 40 λιτρα ημερησιως???Εχεις αυτοματη αναπληρωση?

Αυτόματη αναπλήρωση;....ναι....ένα 20λίτρο μπιτονάκι που το πηγαινοφερνω δύο φορές μπανιο-σαλονι.
  • Like 1

Αυτόματη αναπλήρωση;....ναι....ένα 20λίτρο μπιτονάκι που το πηγαινοφερνω δύο φορές μπανιο-σαλονι.

Επιτέλους και κάποιος όχι δισκάς που δε φοβάται τις αλλαγές! Πάνο ευχή και κατάρα σου δίνω, 3 με 5 χρόνια σου δίνω για την αλλαγή! :D  Και η δική μου πορεία κάπως έτσι ήτανε...

Τι εννοείς; Να το γυρίσω σε δίσκους σε 3 χρόνια; Διόλου απίθανο. Έχω πει ότι βαριέμαι εύκολα και θέλω να κάνω αλλαγές.

• Like 1

Αυτό εννοώ! Η μόνη "ένσταση", είναι οι συχνές αλλαγές στη ψαροσύνθεση. Έχει άλλη χάρη να μεγαλώνεις ένα ψάρι από μωρό, σε ηλικία που θα σου δώσει όλες τις "ομορφιές" του... 

Αλλά να μη το βαραίνω το θέμα. Η κάθε γυάλα είναι ένα μικρό ταξίδι και καλύτερα να το απολαμβάνουμε παρά να το ψειρίζουμε.

• Like 1

Να' μαι και γω......

Χμ.....

Βλεπω καλα η με γελουν τα ματια μου.....

Φωτογραφιες απο τον Πανο......

Υπεροχο ενυδρειο......

Αγαπημενη ηπειρος και ασυνηθιστη συνθεση.....

Οι ριζες στον πατο.....

Τα ψαρια κουκλια....

Δεν εχω πολλα να πω.....

Μπορω τωρα να ξεκουραστω και να σταματησω να σε πριζω με τις φωτο.....

Καποτε μου ειχες γραψει οτι με μια φωτο του ενυδρειου μου ειχες ξαφνικα αγαπησει τα βιοτοπικα που ως τοτε δεν τα συμπθουσες.....

Χαιρομαι αφανταστα που βοηθησα εστο και λιιιιγο την υπεροχη προσπαθεια σου!

• Like 1

Αντε ρε φίλε καιρός ήτανε!

Πολυ ωραίο αν και δεν καταλαβαίνω πολλά!

Υ. Γ. ειναι το δεύτερο θεμα γλυκούλη που γράφω μετά του Sturm φυσικα :bigemo_harabe_net-162: !!!

Πρέπει να το κόψω μήπως  μου γινει συνηθεια :bigemo_harabe_net-171: !

• Like 1

Αντε ρε φίλε καιρός ήτανε!

Πολυ ωραίο αν και δεν καταλαβαίνω πολλά!

Υ. Γ. ειναι το δεύτερο θεμα γλυκούλη που γράφω μετά του Sturm φυσικα :bigemo_harabe_net-162: !!!

Πρέπει να το κόψω μήπως μου γινει συνηθεια :bigemo_harabe_net-171: !

....τι να καταλάβεις εσύ αλμυρέ μου φίλε! Για να γράψεις στο θεμα μου, όπως και στου Θοδωρή, σε τρώει ο κ@@@@ σου για γλυκό μου φαίνεται!

Είμαι σε σοβαρές σκέψεις για τη χρήση τύρφης για να μαλακώσω λίγο το νερό. Υπάρχει κανα θέμα να διαβάσω πουθενά γι' αυτή; να μαζέψω πληροφορίες κτλ;

Εδώ τα λεει όλα, αλλά εσύ πιο παλιά κοίταζες τα νταμάρια :bleh:

http://www.aquazone.gr/forums/topic/69872-%CF%84%CF%8D%CF%81%CF%86%CE%B7/?hl=%CF%84%CF%85%CF%81%CF%86%CE%B7

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα τόσο καλό. Μπράβο.

Βέβαια οι ρίζες είναι όλα τα λεφτά :)  :)  :)

• Like 1

Ομορφο, στήσιμο με μεράκι, να το χαίρεσαι και να δεις τα ψάρια σου ...νταμάρια!!! :thumbup:

Ομορφο, στήσιμο με μεράκι, να το χαίρεσαι και να δεις τα ψάρια σου ...νταμάρια!!! :thumbup:

Ευχαριστώ πολύ!

Ομολογώ ότι δεν το περίμενα τόσο καλό. Μπράβο.

Βέβαια οι ρίζες είναι όλα τα λεφτά :):):)

Μυριζομαι...... ιδιοτέλεια στο post...........

Xaxaxaxaaa

Μερικές φωτογραφίες με τις αλλαγές στη διακόσμηση. Για τους περίεργους (βλ. Sturm) μόλις τις τράβηξα τις φωτογραφίες. Πιο καινούριες πεθαίνεις.

• Like 5

Μυριζομαι...... ιδιοτέλεια στο post...........

Xaxaxaxaaa

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ και μάλσιτα όταν λέει "ολα τα λεφτά" το εννοεί. Δε μπορείς να φανταστείς πόσα μου ζήτησε και τελικά του τα έδωσα, για να τις πάρω! :money: :money: :money:

Παίζει αυτή τη στιγμή να γράφει στο φόρουμ από το καινούριο του laptop.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn
  • Like 2

Υπερβολές

post-53509-0-89426600-1459277732_thumb.jpeg

• Like 5

Που να ακουσεις τι μπαλοθιες ριχνουν στα πετ σοπ για ριζες και δεν βλέπονται κιολας... king size κρεβατι με τα κομοδίνα παίρνω.....

• Like 2

Που να ακουσεις τι μπαλοθιες ριχνουν στα πετ σοπ για ριζες και δεν βλέπονται κιολας... king size κρεβατι με τα κομοδίνα παίρνω.....

Κοίτα, για να λέμε την αλήθεια, ουτε σεντ δε μου ζήτησε. Τσάμπα την έβγαλα, εκμεταλλεύτηκα την καλοσύνη του, κανονικά όμως......μη πεις τίποτα!

Πρεπει να βρω κι εγω ενα καλο άνθρωπο...

Αλλιως, έπεσε ενα δεντρο εξω στο δρομο Λευκα ειναι νομίζω, να την κανω φέτες και μεσα στο ενυδρείο???

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...