hercules2000 27 Μαρτίου 2016 #1 Share 27 Μαρτίου 2016 παιδια να ρωτησω κατι εχω καμια 30 γκαπι 3 μηνων και θα τα αφήσω στο ενυδρειο κανει να βαλω αμμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 27 Μαρτίου 2016 #2 Share 27 Μαρτίου 2016 Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hercules2000 27 Μαρτίου 2016 Author #3 Share 27 Μαρτίου 2016 Εχω ενυδρειο 40 λιτρων με ψευτικα διακοσμητικα έναν γλυφτη έναν ξιφοφορο δυο αρσενικα γκαπυ 1 θηλυκο και 6 νεον και τα μωρα γκαπυ τις θηλυκιας τα οποια τα μεγαλωνω με τριμενο φυλλαρακι εδώ και 3 μηνες σε μια πλαστικη γεννηστρα..αλλα θα κανω μια καινουργια αρχη θα δωσω όλα τα ψαρια και θα αφήσω τα γκαπυ μεσα μικρα και μεγαλα θα βαλω αληθινα φυτα και θελω να αλλαξω και τον βυθο..μπορω να βαλω αμμο θαλασσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 27 Μαρτίου 2016 #4 Share 27 Μαρτίου 2016 οπωσ καταλαβαινεισ και εσυ ειναι παρα πολλα τα ψαρια ακομη και να δωσεισ τα υπολοιπα και κρατησεισ μονο τα γκαπι ο χωροσ εξακολουθει να ειναι μικροσ τα υπολοιπα θα στα πουν οι πιο εμπειροι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 4 Απριλίου 2016 #5 Share 4 Απριλίου 2016 αμμο θαλασσης και πετρες μπορεις να βαλεις μονο αν κρατησεις τα ζωοτοκα. συμβουλη μου να πας σε περισσοτερα λιτρα αν θες να κρατησεις και τα 30 αλλιως αρχισε να δινεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Απριλίου 2016 #6 Share 9 Απριλίου 2016 Σε πρώτη φάση , καλά θα κάνεις και θα δώσεις τα υπόλοιπα ψαράκια. Σε δεύτερη φάση , τα 40 λίτρα , είναι δυστυχώς λίγα για να κρατήσεις τόσα πολλά guppies. Αν μιλούσαμε για 60 λίτρα και πάνω, θα ήταν διαφορετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος