Jump to content

φυτεμενο παρουσιαση

odin79

Recommended Posts

Φίλε Οdin είναι πολύ όμορφο το ενυδρείο!

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά που σου λένε να το αραιώσεις. Στις προηγούμενες φωτογραφίες σου που ήταν πιο αραιό μου έβγαζε ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Δεν είμαι παλιός για να σε συμβουλέψω τόσο σωστά, αλλά μπορείς να διατηρήσεις πολλά είδη φυτών στο ενυδρείο αρκεί να τα διατηρείς αραιωμένα :)

κλαδευω απο κατω ναι.Νικο διαβαζω τους κανονες του dutch αλλα με δυσκολευει να κανω dutch street και να το κανω να δειχνει οργανωμενο.οκ ξερω να τα μεγαλωνω τα φυτα αλλα με δυσκολευει να δειχνει αυτο το οργανωμενο.σκεφτομαι να αφαιραισω την tripartita,να αραιωσω πολυ την τονινα.να βγαλω και το micranthemun umborsum.

Για το dutch θελεις φυτα τα οποια να ξεχωριζουν μεταξυ τους.

Ναι την τονινα θελει αραιωμα , .

Δες λιγο εγω στο ενυδρειο πως βαζω τα φυτα.

ετσι θα κανω Νικο.θα αφησω κενα αναμεσα στα φυτα.το ενυδρειο σου το εχω μελετησει οσο δεν φανταζεσαι!!!αλλωστε το ενυδρειο σου ειδα και εφιαξα φυτεμενο.γενικα ομως οσες φωτογραφιες και να δω απο ολα τα dutch sto net εισαι ο μοναδικος που κανει dutch street τοσο ομορφα..

Παιδια sorry για το ασχετο αλλα τι ειναι το duch street???

Παιδια sorry για το ασχετο αλλα τι ειναι το duch street???

ενα φυτο που ειναι ετσι φυτεμενο ωστε να δεισχνει σαν δρομος.ξεκιμαει απο μπροστα και σβηνει προς τα πισω καθως χανεται πισω απο καποιο αλλο φυτο

ενα φυτο που ειναι ετσι φυτεμενο ωστε να δεισχνει σαν δρομος.ξεκιμαει απο μπροστα και σβηνει προς τα πισω καθως χανεται πισω απο καποιο αλλο φυτο

Ευχαριστω για την απαντηση.
  • Like 1

• 1 month later...

Φίλε Odin ,

Πολύ ομορφο το ενυδρείο σου !!!

Έγινε επεξεργασία - Johkouf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...