adlib 29 Μαρτίου 2016 #26 Share 29 Μαρτίου 2016 Πιστεύω οτι και ο υβριδισμός παίζει πολύ ρόλο. Γενικότερα είνια πολύ δύσκολο πλέον να βρεις καθαρά ψάρια. Αν τύχει ποτέ να δείτε caeruleus wild caught θα πάθετε πλάκα από το χρώμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 15 Ιουνίου 2016 Author #27 Share 15 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα και πάλι στην ομάδα. Επανέρχομαι μετά από καιρό. στην πρώτη φώτο κανονικό ψάρι στην δεύτερη? μου έρχεται κρίμα να τα πετάξω πάντως. και μάλλον από μία θυληκιά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 16 Ιουνίου 2016 #28 Share 16 Ιουνίου 2016 Το εχω δει το μηνυμα σου απο χθες αλλα δεν γνωριζω κατι,το μονο σιγουρο οτι δεν ειναι λαμπιντο. Τι εννοεις να το πεταξεις? Φανταζομαι εννοεις να το βγαλεις απο το ενυδρειο και να το δωσεις καπου. Μαλλον καποιο υβριδιο θα ειναι αλλα αν δεν σε ενοχλει απο θεμα γονιδιων και αναπαραγωγης μπορεις να το αφησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 16 Ιουνίου 2016 Author #29 Share 16 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα μαλλον κατι τετοιο απο μία θυληκία νομιζω μονο ειναι και αλλα πεντε εξι.Δεν εχω σκοπό να κανω αναπαραγωγη φυσικα. και αν τα θελει καποιος ευχαριστως να δωσω και καποια απο τα μεγαλα και μικρα δωρεααν δεν εχω θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Ιουνίου 2016 #30 Share 16 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα μαλλον κατι τετοιο απο μία θυληκία νομιζω μονο ειναι και αλλα πεντε εξι.Δεν εχω σκοπό να κανω αναπαραγωγη φυσικα. και αν τα θελει καποιος ευχαριστως να δωσω και καποια απο τα μεγαλα και μικρα δωρεααν δεν εχω θεμα Γιατί δεν βάζεις αγγελία ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 16 Ιουνίου 2016 #31 Share 16 Ιουνίου 2016 Αφου δεν εχεις σκοπο να τα αναπαραγεις μπορεις να το αφησεις ως εχει.Δες το και αλλιως εχεις ενα μοναδικο ψαρι Θα αναπαραχθουν απο μονα τους ετσι κι αλλιως αλλα καταλαβαινεις τι εννοω. Απο εκει και περα αν θες να φυγει απο το ενυδρειο σου εστω και για χαρισμα,μπορεις να βαλεις μια αγγελια να δεις αν ενδιαφερεται καποιος.Απλα καλο θα ηταν να αναφερεις οτι δεν γνωριζεις τι ψαρι ακριβως ειναι ωστε ο επομενος να ειναι ενημερωμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 16 Ιουνίου 2016 Author #32 Share 16 Ιουνίου 2016 φυσικα και θα πρεπει να γνωριζε,απλως γεννανε συνεχεια και δεν θα εχω τι να τα κανω στο τελος . Ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος