akis80 25 Μαρτίου 2016 #1 Share 25 Μαρτίου 2016 Καλήμερα στην παρέα και χρονιά πολλά. Είμαι νέος στις κιχλιδες. Ένας φίλος μου έδωσε κάποια labido και μετά από δέκα μέρες είχα γέννες. Μάλλον ήταν πολύ καλές οι συνθήκες. Μπράβο μου. χεεχεχε. Τα μικρά ξεμυτίσανε είναι μια χαρά. Το θέμα είναι ότι ανάμεσα στα μικρά διέκρινα και δυο σκούρα. Υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό? Το ένα ειδικά μαυρίζει πολύ. Θα προσπαθήσω να βγάλω και φώτο να ανεβάσω γιατί είναι και μέσα στις πέτρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 25 Μαρτίου 2016 #2 Share 25 Μαρτίου 2016 (edited) Αγαπητέ φίλε σου μετέφερα το θέμα σου στην σωστή κατηγορία όπου θα σου απαντήσουν φίλοι χομπιστες που ασχολούνται με τα συγκεκριμένα ψάρια. Γνώμη μου είναι ότι η συγκεκριμένη θηλυκιά είχε ζευγαρώσει με διαφορετικό είδος από labido electric yellow... Έγινε επεξεργασία 25 Μαρτίου 2016 - south 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 25 Μαρτίου 2016 #3 Share 25 Μαρτίου 2016 Πρωτη φορα το ακουω αυτο!Για στειλε καμια φωτο να μαςφυγει η περιεργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 25 Μαρτίου 2016 #4 Share 25 Μαρτίου 2016 Τι άλλα ψάρια έχεις μέσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 25 Μαρτίου 2016 Author #5 Share 25 Μαρτίου 2016 south ευχαριστω απλως δεν το ξερω ακομη καλα το φορουμ. μονο ladibo εχω τα εβαλα πριν κανα 1,5- 2 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 25 Μαρτίου 2016 Author #6 Share 25 Μαρτίου 2016 Αυτες καταφερα να βγαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 25 Μαρτίου 2016 #7 Share 25 Μαρτίου 2016 Δε νομιζω να ειναι λαμπιντο αλλα απο την αλλη δεν μπορω κ να το εξηγισω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 26 Μαρτίου 2016 Author #8 Share 26 Μαρτίου 2016 μονο labido υπαρχουν στο ενυδρειο. εκτος και αν ξεπορτηζουν τα βραδια και δεν παιρνω χαμπαρι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 26 Μαρτίου 2016 #9 Share 26 Μαρτίου 2016 Εγω παντως στην δευτερη φωτογραφια νομιζω οτι βλεπω αυτο http://www.aquazone.gr/forums/topic/37916-neolamprologus-multifasciatus-boulenger-1906/#entry336494 Δεν νομιζα οτι ειναι γεννα απο labido αλλα με καθε επιφυλαξη. Χρειαζονται πιο καθαρες φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEX 26 Μαρτίου 2016 #10 Share 26 Μαρτίου 2016 Εγω παντως στην δευτερη φωτογραφια νομιζω οτι βλεπω αυτο http://www.aquazone.gr/forums/topic/37916-neolamprologus-multifasciatus-boulenger-1906/#entry336494 Δεν νομιζα οτι ειναι γεννα απο labido αλλα με καθε επιφυλαξη. Χρειαζονται πιο καθαρες φωτογραφιες. χαχαχα κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν τα είδα! Αλλά ρε παιδιά πώς γίνεται να μην είναι λάμπιντο αφού μόνο τέτοια έχει μέσα και γεννήθηκαν εκεί μέσα; Δεν έχω δει ποτέ ποτέ μωρό λαμπιντο και δεν ξέρω πώς είναι. Μήπως τα λαμπιντο του είναι υβρίδια και γι'αυτό τα μωρά βγήκαν έτσι; Ή, για να το πάμε και πιο μακριά, μήπως δεν έχει λαμπιντο και θυμάται λάθος το όνομα; Φωτό από τα ψάρια δεν έχουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 26 Μαρτίου 2016 #11 Share 26 Μαρτίου 2016 Δε ξέρω πως είναι τα μικρά τους αλλα μηπως είναι Labidochromis Hongi Sweden; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 26 Μαρτίου 2016 Author #12 Share 26 Μαρτίου 2016 Παιδια λαμπιντο μονο τιποτα αλλο. εκτος αν κανω τοσο λαθος. χεχεεχ. στην πρωτη φωτο ενα απο τα δυο ψαρακια που εχω δει. στην δευτερη ο μπαμπας και στην τριτη ενα απο τα κανονικα νομιζω ψαρακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 26 Μαρτίου 2016 #13 Share 26 Μαρτίου 2016 Ο φίλος σου πριν στα δώσει τα είχε μόνα τους ή με κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 26 Μαρτίου 2016 #14 Share 26 Μαρτίου 2016 Τα λαμπιντο νεογεννητα ειναι ασπρα/διαφανη κ σε καμια δεκαρια μερες κιτρινιζου.Εδω στην πρωτη φωτο φαινεται πιο φυσιολογικο.Στις χθεσινες ηταν πολυ πιο σκουρο,τινα πω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 27 Μαρτίου 2016 Author #15 Share 27 Μαρτίου 2016 μονο λαμπιντο ειχε και αυτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 27 Μαρτίου 2016 #16 Share 27 Μαρτίου 2016 Μαλλον στη σκια φαινόταν μαυρο.... εγω διαφανο-ασπριδερο το βλεπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 27 Μαρτίου 2016 Author #17 Share 27 Μαρτίου 2016 απο τα δεκα πεντε που μετρησα δυο ειναι σκουρα εκτος αν αλλαξουν τι να πω. θα τα αφησω να μεγαλωσουν λιγο ακομη μηπως βγαλετε καμια ακρη αφου θα βγαινουν περισσοτερο και να μπορεσω να τα βγαλω μια καλη φωτο. τα υπολοιπα ειναι διαφανα κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis80 27 Μαρτίου 2016 Author #18 Share 27 Μαρτίου 2016 εκτος αν ειχε γινει κατι πολυ παλια και κρατανε κανενα γονιδιο. τι να πω θα δειξει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnkar 28 Μαρτίου 2016 #19 Share 28 Μαρτίου 2016 Καλησπερα μου εχει συμβει και εμενα σε καποιες γεννες να εχουν βγει καποια πιο σκουρα.Το συγκεκριμενο ειναι 5 μηνων αν θυμαμαι καλα. και κατα τυχη διπλα του ηταν και ενα που εχω που γεννηθηκε χωρις ουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 28 Μαρτίου 2016 #20 Share 28 Μαρτίου 2016 Αυτα που γεννηθηκαν σκουρα τελικως κιτρινησαν ολα κανονικα?Πρωτη φορα βλεπω αφρικανα χωρις ουρα!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnkar 29 Μαρτίου 2016 #21 Share 29 Μαρτίου 2016 αυτο ειναι το μεγαλυτερο σκουροχρωμο και οπως το βλεπω δεν νομιζω να κιτρινισει.Τα αλλα ειναι μικρα ακομα οποτε μεγαλωνοντας θα δουμε πως θα εξελιχτουν και αυτα.Στην ιδια γεννα με αυτο χωρις ουρα υπηρχε και ενα με στραβο στομα και εχω αλλο ενα με ενα ματι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 29 Μαρτίου 2016 #22 Share 29 Μαρτίου 2016 Φιλαρακι κρατα μου μερικα απ τα εκπληκτικα ψαρια σου!Χαχαχαχα,πλακα κανω ετσι,ελπιζω να μην παρεξηγειθεις...Καλο θα ηταν να ανταλλαξεις τον αρσενικο σου με καποιον φιλο για να μπερδεψετε τα αιματα.Κατι ειχα διαβασει οτι με τις συνεχομενες γεννες μεταξυ αδερφων ψαριων εκφυλιζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnkar 29 Μαρτίου 2016 #23 Share 29 Μαρτίου 2016 καμια παρεξηγηση!μου το εχουν ξαναπει αυτο με τα αδερφια. τα θηλυκα ειναι η πρωτη γεννα που ειχα και με τον αρσενικο που ζευγαρωνουν ειναι ο πατερας τους.Οσον αφορα το φιλο που ανοιξε το θεμα πρωτη φορα βλεπω και γω τετοιο χρωματισμο σε νεογεννητα.καποια φωτο με καλυτερο φωτισμο οσο ειναι δυνατον η σε καμια 10αρια μερες που θα ξεμυτισουν στο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 29 Μαρτίου 2016 #24 Share 29 Μαρτίου 2016 Για τον εκφυλισμο εχω διαβασει οτι δεν ειναι τοσο προβλημμα να πηγαινουν αδερφια μεταξυ τους.Το χειροτερο,και εκει που εχουμε μεγαλυτερες πιθανοτητες για δυσμορφιες και προβλημματα,ειναι οταν πανε παιδια με γονεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnkar 29 Μαρτίου 2016 #25 Share 29 Μαρτίου 2016 κατι το οποιο γινεται με τα δικα μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος