Jump to content

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Betty

Recommended Posts

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΠΕΤΤΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ JEUWL TRIGON 190 ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΓΩΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 60 ΛΙΤΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ELITE HORIZON 200 (830 ΛΙΤΡΩΝ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΤΗΣΩ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ (ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΞΙ ΓΚΛΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ TRIGON ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ). ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1 ΑΛΜΠΙΝΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ, 4 ΑΣΤΑΚΟΙ, 2 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ (10-12cm), 2 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, 3 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ ΑΛΜΠΙΝΟ, 4 ΓΚΟΥΡΑΜΙ, 4 DWARF ΓΚΟΥΡΑΜΙ, 5 ΔΙΣΚΟΙ (MALBORRO, BLUE FACE, COBALT BLUE, RED SCRIBBLE, PIGEON BLOOD RED), 1 ΜΟΝΟΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΕΜΠΑΕ, 2 ΜΟΝΟΔΑΚΤΥΛΟΙ ARGENTEUS, 2 ΚΛΟOΥΝ BOTIA, 2 SILVER DOLLARS, 4 ΚΡΙΜΠΕΝΣΙΣ, 1 ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ, 2 ΤΟΞΟΤΕΣ, 3 ΓΛΥΦΤΕΣ, 3 ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ, 1 KULI TIGER LOACH, 1 RED SPOTTED FIRE EEL, 5 ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙΑ, 1 ΣΚΑΤΟΦΑΓΟΣ, 2 GONGO TETRA, 1 TETRA, 3 PENGUIN TETRA, 3 GHOST FISH, 1 ΤΕΤΡΑ ΧΗΡΑ, 1 ΓΑΡΙΔΑ, ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑ. ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΑΠΥ, ΞΙΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΛΑΤΥ, ΜΟΛΛΥ, ΤΕΤΡΑ, ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.

Καλώς ήρθες στο Aquazone.

Αυτό που γράφεις για τα ψάρια που έχει το ενυδρείο σου, μπορεί να γίνει πιστευτό ΜΟΝΟ με φωτογραφία...

(μιλάμε για ρεκόρ γκίνες!).

Καλως όρισες στο φόρουμ και είναι σίγουρό ότι θα βοηθηθείς στο μέγιστο.

Πρέπει να κάνεις σκέψεις να αφίσεις τα τρία σου ενυδρεία αλλά και θα πρέπει να αγοράσεις και άλλο ένα για να βολέψεις αρμονικά όλα αυτά τα ψάρια που έχεις, γιάτί στη συλλογή σου υπάρχουν είδη που δεν πρέπει ή μάλλον δεν επιτρέπεται να είναι μαζί. Ειδικά στο μεγαλύτερο σου ενυδρείο, έχεις βάλει μέσα ψάρια από όλο τον κόσμο που ζουν σε διαφορετικές συνθήκες.

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΑΠΥ, ΞΙΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΛΑΤΥ, ΜΟΛΛΥ, ΤΕΤΡΑ, ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.

Τώρα για το μικρό σου ενυδρείο, όταν λες ΚΥΡΙΩΣ, εννοείς ότι υπάρχουν και άλλα ακόμα?

Πρέπει να ξεκινήσεις διάβασμα εδώ στο φόρουμ και θα σε βοηθήσει πολύ η συνέχεια.

Τα υπόλοιπα στα λένε οι άλλοι φίλοι.

Γειά σου από εμένα και καλή συνέχεια. Οτιδήποτε χρειαστείς, μην δυστάσεις να ρωτήσεις. Καμιά ερώτηση δεν είναι χαζή. Αυτός είναι κανόνας.

Καλώς ήρθες................

Μα λές ότι

ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1 ΑΛΜΠΙΝΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ, 4 ΑΣΤΑΚΟΙ, 2 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ (10-12cm), 2 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, 3 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ ΑΛΜΠΙΝΟ, 4 ΓΚΟΥΡΑΜΙ, 4 DWARF ΓΚΟΥΡΑΜΙ, 5 ΔΙΣΚΟΙ (MALBORRO, BLUE FACE, COBALT BLUE, RED SCRIBBLE, PIGEON BLOOD RED), 1 ΜΟΝΟΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΕΜΠΑΕ, 2 ΜΟΝΟΔΑΚΤΥΛΟΙ ARGENTEUS, 2 ΚΛΟOΥΝ BOTIA, 2 SILVER DOLLARS, 4 ΚΡΙΜΠΕΝΣΙΣ, 1 ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ, 2 ΤΟΞΟΤΕΣ, 3 ΓΛΥΦΤΕΣ, 3 ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ, 1 KULI TIGER LOACH, 1 RED SPOTTED FIRE EEL, 5 ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙΑ, 1 ΣΚΑΤΟΦΑΓΟΣ, 2 GONGO TETRA, 1 TETRA, 3 PENGUIN TETRA, 3 GHOST FISH, 1 ΤΕΤΡΑ ΧΗΡΑ, 1 ΓΑΡΙΔΑ, ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑ.

Αποκλείεται να τα έχεις βάλει όλα αυτά μαζί...Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ...

Καλησπερα και καλως ηρθες στν υδατινη παρεα μας.Με ολααααααα αυτα τα ψαρακια εσυ θα θελεις οχι ενα ενυδριο αλλα μια πολυκατοικια για να τα στεγασεις. :thumbup::buttrock::buttrock::wootwoot:

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΙ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΖΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤ. ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ SITE ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΚΟΜΠΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΝΑΠΣΟΤΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.

Καλησπερα και καλως ηρθες στν υδατινη παρεα μας.Με ολααααααα αυτα τα ψαρακια εσυ θα θελεις οχι ενα ενυδριο αλλα μια πολυκατοικια για να τα στεγασεις. :thumbup::buttrock::buttrock::wootwoot:

ΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ELITE HORIZON 200 ΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ.

εχεις βάλει 55 περίπου ψάρια σε ένα ενυδρείο 190 λτ το οποίο λογικά χωράει περίπου 15-20 ψάρια (εξαρτάται απο το τελικό μέγεθος που φτάνουν) επίσης έχεις ψάρια που ζουν σε σε διαφορετικές συνθήκες, διαφορετικής προέλευσης και πιστεύω πως εκει που τα αγόραζες δεν σε ρώτησε κανείς πόσα ψάρια ήδη έχεις στο ενυδρείο. Οι μετρήσεις σου ποιες είναι με τέτοια ιχθυοφόρτιση.? Επειδή και εγώ είχα κάνει κάποια λάθη και τώρα τα διορθώνω ξεκίνα αμέσως. Ευτυχώς το καινούριο που θα φτιάξεις είναι μεγάλο οπότε έχεις το περιθώριο να σώσεις κάποια απο αυτά και τα άλλα να τα χαρίσεις, να τα ανταλλάξεις ή να τα πουλήσεις.

καλά οι παλαιότεροι εδώ στο φόρουμ θα έπαθαν σοκ! Μην απελπίζεσαι ξεκίνα και διόρθωνε (εγω έχω 4 ενυδρεία σύνολο 600 λτκαι τα ψάρια μου στο σύνολο είναι 40 και πάλι θεωρούνται πολλά).Για να βοηθηθείς διάβαζε και μόνη σου τις κατηγορίες στο φόρουμ, ψάξε και σε άλλα site και θα καταλάβεις τι έχει γίνει.

Το ότι προς το παρόν ζουν αρμονικά δεν πάει να πει ότι θα ζουν και αργότερα.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα ψάρια της μέγιστες σωστές συνθήκες επιβίωσης. Μόνο τότε θα τα δούμε να πεθαίνουν από γεράματα. Ειδάλλως θα τα δούμε να πεθαίνουν πρόωρα

Συγνώμη, αλλά πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο, γιατί διαβάζουν και άνθρωποι που ναι μεν δεν έχουν εμπειρία από ενυδρεία και ψάρια, αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ διαβάζοντας εδώ μέσα... Και δεν νομίζω ότι μπορούμε να παίζουμε με αυτά τα πράγματα!

Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να είναι αληθινά όλα αυτά που γράφονται για αυτή τη σύνθεση...!

Διαβάστε λίγο προσεκτικά τα είδη που ισχυρίζεται ότι έχει μέσα... φανταστείτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το κάθε ψάρι (καρχαρίες, κιχλίδες, GHOST FISH κλπ κλπ).... σκεφτείτε τις ανάγκες τους αλλά κυρίως τη συμπεριφορά τους... και μετά το ξανασυζητάμε κατά πόσο είναι πραγματικότητα ή όχι...

Οσο για τη μία εβδομάδα... κι εμένα τόσο περίπου θα μου έπαιρνε να κάνω το σχετικό μοντάζ, εάν είχα τις κατάλληλες φωτογραφίες των ψαριών αυτών... (γραφίστας γαρ και μάλιστα εξειδικευμένος στην επεξεργασία εικόνας). Και για παράδειγμα, ιδού μια "δικιά μου" αρμονική συμβίωση... Φροντόζες με Νέον σε φυτεμένο!!!:

Ωραία "δουλειά" η φωτό Ντίνο :buttrock:

Τώρα για τα όσα λέει η φίλη μας... :thumbup:

εμενα παντως(και με ολο το σεβασμο προς τη φιλη) μου θυμισε θαναση βεγγο,και την ταινια....

Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΒΟΥΖΑ......δεν κανω καποιο αλλο σχολιο...αν και θα ηθελα.....

Μπεττυ καλως ορισες στο Aquazone!!

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΠΕΤΤΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ JEUWL TRIGON 190 ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΓΩΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 60 ΛΙΤΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ELITE HORIZON 200 (830 ΛΙΤΡΩΝ) ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΤΗΣΩ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ (ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΞΙ ΓΚΛΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ TRIGON ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ). ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: 1 ΑΛΜΠΙΝΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ, 4 ΑΣΤΑΚΟΙ, 2 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ (10-12cm), 2 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, 3 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ ΑΛΜΠΙΝΟ, 4 ΓΚΟΥΡΑΜΙ, 4 DWARF ΓΚΟΥΡΑΜΙ, 5 ΔΙΣΚΟΙ (MALBORRO, BLUE FACE, COBALT BLUE, RED SCRIBBLE, PIGEON BLOOD RED), 1 ΜΟΝΟΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΕΜΠΑΕ, 2 ΜΟΝΟΔΑΚΤΥΛΟΙ ARGENTEUS, 2 ΚΛΟOΥΝ BOTIA, 2 SILVER DOLLARS, 4 ΚΡΙΜΠΕΝΣΙΣ, 1 ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ, 2 ΤΟΞΟΤΕΣ, 3 ΓΛΥΦΤΕΣ, 3 ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ, 1 KULI TIGER LOACH, 1 RED SPOTTED FIRE EEL, 5 ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙΑ, 1 ΣΚΑΤΟΦΑΓΟΣ, 2 GONGO TETRA, 1 TETRA, 3 PENGUIN TETRA, 3 GHOST FISH, 1 ΤΕΤΡΑ ΧΗΡΑ, 1 ΓΑΡΙΔΑ, ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑ. ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΚΑΠΥ, ΞΙΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΛΑΤΥ, ΜΟΛΛΥ, ΤΕΤΡΑ, ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.

Το αλλο με τον Γιωρικα το ξερεις??????

:thumbup:

Συγνώμη, αλλά πρέπει να σοβαρευτούμε λίγο, γιατί διαβάζουν και άνθρωποι που ναι μεν δεν έχουν εμπειρία από ενυδρεία και ψάρια, αλλά ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ διαβάζοντας εδώ μέσα... Και δεν νομίζω ότι μπορούμε να παίζουμε με αυτά τα πράγματα!

Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να είναι αληθινά όλα αυτά που γράφονται για αυτή τη σύνθεση...!

Διαβάστε λίγο προσεκτικά τα είδη που ισχυρίζεται ότι έχει μέσα... φανταστείτε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το κάθε ψάρι (καρχαρίες, κιχλίδες, GHOST FISH κλπ κλπ).... σκεφτείτε τις ανάγκες τους αλλά κυρίως τη συμπεριφορά τους... και μετά το ξανασυζητάμε κατά πόσο είναι πραγματικότητα ή όχι...

Οσο για τη μία εβδομάδα... κι εμένα τόσο περίπου θα μου έπαιρνε να κάνω το σχετικό μοντάζ, εάν είχα τις κατάλληλες φωτογραφίες των ψαριών αυτών... (γραφίστας γαρ και μάλιστα εξειδικευμένος στην επεξεργασία εικόνας). Και για παράδειγμα, ιδού μια "δικιά μου" αρμονική συμβίωση... Φροντόζες με Νέον σε φυτεμένο!!!:

Φίλε Ντίνο, πριν διαβάσω τη λεζάντα κάτω από την φωτογραφία σου, θα σε ρωτούσα αν είχες βάλει μέσα στο ενυδρείο σου τις φροντόζες για να σου το "καθαρίσουν".

Μετά βέβαια γέλασα! Καλοοοοοο! :thumbup:

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΛΑΜΙΑ (ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 12 Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ) ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ PET SHOP ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΑΖ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ΘΩΜΑΔΕΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!

Θα προσπαθήσω να ρίξω λίγο τους τόνούς σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη αρχή για ένα νέο μέλος να δέχεται πολύπλευρες επιθέσεις.

Αλλά δείξε και εσύ λίγο κατανόηση είναι ΄΄ελαφρός΄΄ πρωτάκουστη αυτή η σύνδεση. Και το συγκεκριμένο μαγαζί για να πουλήσει εκμεταλλεύτηκε την άγνοια σου πιστεύω.

Πολλά από αυτά τα ψάρια μεγαλώνουν πολλή και αλλάζουν συμπεριφορά, άσε που η συνθήκες νερού είναι διαφορετικές. Τα ψάρια με μαθηματική ακρίβεια δεν θα σου πάνε πολλή, δεδομένου ότι μερικά από αυτά ζουν πάνω από 10 χρόνια. Σου αναφέρω ένα μικρό παράδειγμα. Κάποιος που είχε κλόουν όχι υπό ιδανικές συνθήκες του έζησε 3 χρόνια και ήταν άκρος ευχαριστημένος και θεώρησε ότι το ψάρι πέθανε από φυσιολογικά αίτια χωρίς να γνωρίζει ότι το ψάρι έφυγε νωρίς μιας και ζούνε αυτά τα ψάρια πάνω από 15 χρόνια. Το ότι λοιπόν σου ζουν μέχρι τώρα τα ψάρια μη το θεωρείς δεδομένο ότι θα ζήσουν πολλή.

Σου προτείνω να ακούσης της ΄΄κραυγές΄΄ τον χομπιστών και αλλάξεις άμεσα την σύνθεσή σου. Και μην πιστεύεις τον άνθρωπο που σου έστησε το ενυδρείο διότι ή έχει ΑΓΝΟΙΑ ή ΨΕΥΔΕΤΑΙ.

5 ΔΙΣΚΟΙ (MALBORRO, BLUE FACE, COBALT BLUE, RED SCRIBBLE, PIGEON BLOOD RED), .

Σε 400 λίτρα έχω 5 δίσκους και 10 ροδόστομους και όλο καάτι γίνεται και... τρέχω. Και έχεις τα ψαράκια σε τέτοια κατάσταση.Αυτός που στο έφτιαξε είναι μεγάλος απατεώνας . ΟΧΙ δε το πιστευω...

Καλώς όρισες στο forum μας, αγαπητή Betty.

Είμαι σίγουρος, πως με την παραμονή σου εδώ, σύντομα θα ξεδιαλύνεις πολλά πράγματα και θα εξελιχθείς σε μια τέλεια χομπίστρια.

Καλή διαμονή.

Νομίζω ότι όταν κάποιος μας δουλεύει εν ψυχρω δεν πρέπει να είναι καν μέλος.

Καλωστην ... :thumbup:

Καλη διαμονη και καλο διαβασμα ... :buttrock:

Mod Note :

Θα σας παρακαλεσω ολους να πεσουν οι τονοι και να ειστε πιο προσεχτικοι στις απαντησεις σας . Μιλαμε για το καλωσορισμα ενος νεου μελους . Μη βγαζετε ευκολα συμπερασματα και περιμενετε να δειτε αν οι φωτο μιλησουν απο μονες τους .

Επειδή μερικές φορές η σωστή αντίληψη των πραγμάτων είναι και λίγο θέμα εντυπώσεων, μπαίνω στο κόπο να στοιχίσω σε λίστα τα ψάρια που ισχυρίζεται η"φίλη" μας ότι έχει στο ενυδρείο της, ΜΠΑΣ και συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ για τι πράγμα μιλάει..!!! :

ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΠΕΤΤΥ...

...ΕΧΩ ΕΝΑ JEUWL TRIGON 190 ΛΙΤΡΩΝ....

....ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1 ΑΛΜΠΙΝΟ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ

4 ΑΣΤΑΚΟΙ

2 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ (10-12cm)

2 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ

3 ΠΑΓΚΑΣΙΟΙ ΑΛΜΠΙΝΟ

4 ΓΚΟΥΡΑΜΙ

4 DWARF ΓΚΟΥΡΑΜΙ

5 ΔΙΣΚΟΙ (MALBORRO, BLUE FACE, COBALT BLUE, RED SCRIBBLE, PIGEON BLOOD RED)

1 ΜΟΝΟΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΕΜΠΑΕ

2 ΜΟΝΟΔΑΚΤΥΛΟΙ ARGENTEUS

2 ΚΛΟOΥΝ BOTIA

2 SILVER DOLLARS

4 ΚΡΙΜΠΕΝΣΙΣ

1 ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ

2 ΤΟΞΟΤΕΣ

3 ΓΛΥΦΤΕΣ

3 ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΑ

1 KULI TIGER LOACH

1 RED SPOTTED FIRE EEL

5 ΚΑΡΧΑΡΙΑΚΙΑ

1 ΣΚΑΤΟΦΑΓΟΣ

2 GONGO TETRA

1 TETRA

3 PENGUIN TETRA

3 GHOST FISH

1 ΤΕΤΡΑ ΧΗΡΑ

1 ΓΑΡΙΔΑ

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΧΡΥΣΑ....

Να περιμένω να δω ΤΙ...? Φωτογραφίες..? Από τι πράγμα..?

Και μετά από αυτό, να μη βγάζω "εύκολα συμπεράσματα"...? Συγνώμη, αλλά στερείται σοβαρότητας τέτοια θέση...(και ΜΗΝ παρεξηγηθείς φίλε Αντώνη, αλλά σκέψου το λίγο και θα δεις ότι έτσι είναι...)

Με συγχωρείτε πολύ, αλλά έχω άλλη αντίληψη για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοια περιστατικά σε ένα φόρουμ που θέλει να λέγεται σοβαρό (πρωτίστως από τους υπεύθυνους) και δηλώνω ευθέως ότι δεν καλύπτομαι καθόλου από τοποθετήσεις σαν τις παραπάνω...

Σας σέβομαι βαθύτατα αλλά προσδοκώ περισσότερα και διαφορετικά...

Και το επιχείρημα των χαμηλών τόνων είναι αποδεκτό όταν έχουμε να κάνουμε με σοβαρά άτομα και τουλάχιστον φυσιολογικά ποστ. Εδώ όμως, είναι εμφανές ότι το συγκεκριμένο νέο μέλος, μας δουλεύει και μάλιστα άσχημα! Δεν πρόκειται ούτε για λάθος μαγαζάτορα, ούτε για άγνοια πρωτάρη και αρχάριου. Πρίκειται για ΚΑΘΑΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ με κακόβουλο στόχο την δημιουργία "κουβέντας" και έντασης... (πιθανώς και "πλάκας", απολύτως ατυχούς βέβαια).

...ΚΙ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΖΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...

Και λυπάμαι αλλά προσωπικά τέτοιο δούλεμα δεν το δέχομαι, ούτε μέσα από τη προσωπική μου λογική, ούτε μέσα από τους σκοπούς που εξυπηρετεί η ύπαρξη αυτού του φόρουμ.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο θέμα, γιατί θεωρώ και πιστεύω ότι αυτό ανοίχτηκε μόνο και μόνο για να μας προκαλέσει και ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να με πείσει για το αντίθετο. :thumbup:

Πάω να συνεχίσω το κόλλημα του νέου μου ενυδρείου...

Καλή Κυριακή σε όλους.

Nτινο,και οι υπολυποι οπως και να ειναι εχει το πραγμα ακομη και πλακα να μας κανει δεν αξιζει να συγχιζομαστε

και να νευριαζουμε.Αυτο που ηθελε η κυρια μπετυ δηλαδη τη συγχηση του φορουμ, απο τις απαντησεις μας,φαινεται πως το πετυχε. :thumbup: Εγω προσωπικα δεν πτοουμε με τις ηλιθιοτητες που γραφει ακομα και 1000 ψαρια να ειχε μεσα.Η σιωπη μου προς απαντηση της :buttrock::buttrock:

Φιλικα.........Στρατος.

Εγω Ντινο θελω να δω οταν θα σου ποσταρει, αν σου ποσταρει τη φωτο ... εκει να δω τι θα πεις ...

Επειδη προσωπικα δε θελω να δεχτω οτι κατι τετοιο εγινε κακοβουλα ... και αν εσεις δεν εχετε δει τραγικα πραγματα να συμβαινουν μεσα σε ενα ενυδρειο εγω εχω δει αρκετα ... επιφυλασομε για τη συνεχεια ...

Θα παρακαλεσω μονο τι φιλη Betty να ποσταρει το συντομοτερο δυνατο το ενυδρειο της ...

Απλα εγω δε θα ανεχτω στη κατηγορια μου αλλα τετοια μηνυματα που να λενε οτι δε θα πρεπε να ειναι καν μελος κλπ ... οπως καταλαβες λοιπον ( θα πρεπε να το χες καταλαβει εξυπνος ανθρωπος εισαι) οτι οι σειρηνες δε βαρεσαν για σενα .

Καλο "κολημα" .... :thumbup:

thanks για την υποστήριξη. το βράδυ περιμένω ένα φιλαράκι που έχει ψηφιακή κάμερα για να βγάλω το ενυδρείο και τα ψάρια φωτογραφία. οπότε όσοι ήταν άπιστοι θωμάδες ελπίζω να σταματήσουν τα σχόλια τα αρνητικά με το που δουν την αλήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...