Giorgos_61844 23 Μαίου 2016 Author #26 Share 23 Μαίου 2016 Το ποσο το εχω η γνωση μου λειπει.το σκεφτηκα να φτιαξω αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIGERTRIGER 24 Μαίου 2016 #27 Share 24 Μαίου 2016 Γιωργο θα σε προτρεψω να ξεκινησεις με το ενυδρειο που εχεις. Θα ειναι για σενα ενα σχολειο μεχρι να μαθεις τι γινεται και γιατι γινεται. Θα γλυτωσεις καποια χρηματα στην αρχη και αν προσεξεις ο εξοπλισμος που θα παρεις θα σου μεινει για το επομενο - μεγαλυτερο. Αντιστροφη οσμμωση, αναπληρωση, θερμοστατης και κοντρολερ θα χρησιμοποιηθουν και στο επομενο. Το μονο που θα πρεπει να υπολογισεις ειναι το skimmer. Να το παρεις απο την αρχη μεγαλυτερο, οπως και τον τους κυκλοφορητες. Αφου εχεις ηδη το γλυκο ενυδρειο μην σε πιανει βιασυνη. Κοιταζε τις αγγελιες και θα βρεις σε ενα βαθος χρονου καλα και φθηνα πραγματα. Ξεκινα για λιγο καιρο με fish only και μετα προσθετεις και λιγα ευκολα κοραλια. Οταν νοιωσεις ετοιμος και οτι δεν σε χωραει αλλο το 60λιτρο αποφασιζεις τι θα κανεις. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ κατα τη γνωμη μου. Να αρχισεις πριν ξεκινησεις να ερχεσαι στις συναντησεις του aquazone. Καλη επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 25 Μαίου 2016 Author #28 Share 25 Μαίου 2016 Θελω να ειναι ποιο σταθερο σε τιμες για αυτο ειπα να παω σε μεγαλυτερο.για αυτο που μου ειπες να ξεκινησω με το 60 ετσι ηθελα και εγω και μου ειπαν οτι θα εχει θεματα δεν θα ειναι σταθερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 26 Μαίου 2016 #29 Share 26 Μαίου 2016 Θελω να ειναι ποιο σταθερο σε τιμες για αυτο ειπα να παω σε μεγαλυτερο.για αυτο που μου ειπες να ξεκινησω με το 60 ετσι ηθελα και εγω και μου ειπαν οτι θα εχει θεματα δεν θα ειναι σταθερο Αν εχεις την διάθεση και το μεράκι και φυσικά και με την βοήθεια ολων μας μια χαρά σταθερά μπορεί να σου παει το μικρο... Για να καταλάβεις πολλά μελη του ΑΖ που σήμερα εχουν μεγαλύτερα ενυδρεία πριν 1-2 χρόνια αρκετοί ξεκίνησαν με 30-60 λίτρα νερο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 30 Μαίου 2016 Author #30 Share 30 Μαίου 2016 (edited) Καλα χωρις την βοηθεια σας δεν θα ειχα ουτε το γλυκο.Στα 60 λιτρα τι μπορω να βαλω? φανταζομαι 1-2 μικρα ψαρακια?και απο κοραλια καποια ευκολα να φανταστω?επισης μια ερωτηση θελω να κανω.βλεπω πολλους κανουν αλαγη νερου με νερο απο παραλιες ειναι σωστο αυτο? Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2016 - Giorgos_61844 Link to comment Share on other sites More sharing options...
κουρκουλης 31 Μαίου 2016 #31 Share 31 Μαίου 2016 Καλη αρχη και απο εμενα .Για την αλλαγη του νερου απο θαλασσα ειναι ενα θεμα που αν το αρχησουμε δεν τελειωνει ποτε αλλα παιδια κανουν αλλαγη χωρις προβλημα παντα απο καθαρη θαλασσα και χωρις να εχουν παθει κατι .Το ρισκο οτι μπορει να κολλισεις κατι παντα υπαρχει και αλλα παιδια κανουν αλλαγες με αλλατι.Εγω εχω δοκιμασει και τις δυο και με το θαλασσινο νερο ολα μα ολα σε καθε αλλαγη τουμπανο.Βλεπεις αυτα που σου δινει η θαλασσα δεν τα περνεις απο το αλλατι.Μετα απο λιγο καιρο γεμισα μυδια και πεταλιδες.Τωρα ειμαι στην ασφαλεια του αλλατιου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 31 Μαίου 2016 #32 Share 31 Μαίου 2016 Μην ρισκάρεις με θάλασσα στα 60 λίτρα ! Το κόστος του αλατιού για αυτά τα λίτρα είναι πολυ μικρό ! Με 3-4 μικροψαρα και 1-2 γαριδουλες θα είσαι κομπλέ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Μαίου 2016 #33 Share 31 Μαίου 2016 Καλη αρχη και οτι αντιμετωπισεις εδω ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos_61844 31 Μαίου 2016 Author #34 Share 31 Μαίου 2016 Τωρα θελω καποιες συμβουλες για εξοπλισμο.καποιο σκιμερ καλο,κυκλοφοριτες ρεφακτομετρο κτλ.και σαν εταιριες και αμα εχει καποιος το χρονο και μοντελο να μου πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος