Jump to content

Καλησπέρα και καλώς σας βρηκα!

vagenrider

Recommended Posts

ειμαι ο γιωργος 36 ετων,μενω κερατεα αττικης και το τελευταιο εξαμηνο εισηλθα στον μαγικο κοσμο των ενυδρειων.. :)

ξεκινησα με χρυσοψαρα σ'ενα 40αρι ενυδρειο και τον τελευταιο μηνα μου χαρισε ο γαμπρος μου ενα Genesis-100 (200αρι) που ειχε και ξεκινησα σιγα σιγα με τροπικα.

για αρχη,διακοσμησα τον χωρο του,καθαρισα το εσωτερικο του φιλτρο(ενα juwel) του αντικατεστησα την τρομπα του με μια εξωτερικη μεγαλητερη,εστρωσα νερο με τα χρυσοψαρα και εβαλα ενα μαυρο γλυφτη και ενα pearl gourami.

θελω να βαλω και κανα δυο ζευγαρια αγγελοψαρα μιας και αυτα θελουμε με τη γυναικα μου,απλα εχω καποιους ενδιασμους λογω της επιθετικοτητας του γκουραμι,οποτε,ενδεχομενος να τα βαλω και αν δω τιποτα περιεργο να βγαλω το γκουραμι..

αυτα λοιπον απο μενα και θα χαρω πολυ να γνωριστουμε και απο δω και απο κοντα,ανταλλαζωντας σκεψεις,ιδεες,γνωση,εμπιριες για το αγαπημενο μας χομπι!

post-62189-0-98084800-1458669926_thumb.jpg

post-62189-0-80750600-1458669931_thumb.jpg

post-62189-0-06545200-1458669943_thumb.jpg

:welcome:  :welcome:  :welcome:

Καλως ηρθες φιλε Γιωργο. Κανε μια παρουσιαση στην καταλληλη κατηγορια ωστε να τα πουμε εκει.

Send from the heart of the Amazonas

Καλώς όρισες.

:welcome:

παιδια,σας ευχαριστω ολους για το θερμο καλωσορισμα και επι την ευκαιρια αν ξερετε καποιον που να δινει αγγελοψαρα θα χαρω πολυ να με ενημερωσετε! :)

Έγινε επεξεργασία - vagenrider

Καλώς ήρθες :-)

Άρχισε το διάβασμα, γιατί η ψαροσύνθεσή σου έχει προβλήματα. Δεν ταιριάζουν τα ψαράκια που γράφεις, τα δε διακοσμητικά θέλουν πέταμα. Βάλε φυσικά υλικά και φυτά, ώστε να κάνεις μια αληθινή αναπαράσταση της φύσης.

Καλώς ήρθες :-)

Άρχισε το διάβασμα, γιατί η ψαροσύνθεσή σου έχει προβλήματα. Δεν ταιριάζουν τα ψαράκια που γράφεις, τα δε διακοσμητικά θέλουν πέταμα. Βάλε φυσικά υλικά και φυτά, ώστε να κάνεις μια αληθινή αναπαράσταση της φύσης.

το ανεφερα ηδη οτι γνωριζω την ασυμβατοτητα αυτων των ειδων γι'αυτο και οπως ειπα κραταω τις επιφυλαξεις μου..

για τα διακοσμητικα,εσενα θα σου αρεσε να σου ελεγα οτι θελουν πεταμα τα δικα σου? καλο ειναι να εκφραζεις την αποψη σου με ευγενεια και στα πλαισια του διαλογου και τις ανταλλαγης ιδεων πχ,εγω στη θεση σου θα εκανα την ταδε διακοσμηση κτλ..και οχι θελουν πεταμα και στη ουσια να υποβαλεις στον αλλο το τι θα κανει στο ενυδρειο του.

@vagenrider

Αν και ο φίλος δεν εκφράστηκε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπορώ να σου επιβεβαιώσω οτι δεν έχει πρόθεση να σε προσβάλει ;)

Πιθανόν και γω αν το διάβαζα σαν νεοεισερχόμενος στην κοινότητα να μου φαινόταν κάπως. . .

Σίγουρα μια καλύτερη διατύπωση θα ήταν περισσότερο αποδεκτή :)

Καλώς ήρθατε στην παρέα μας και καλή αρχή !!

• Like 1

:welcome:  και δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης!

Οπως τα ειπε ο Rastaman παραπάνω!

Καλή Αρχή!

:welcome:  και δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης!

Οπως τα ειπε ο Rastaman παραπάνω!

Καλή Αρχή!

Το κεφαλαίο R που έβαλες στο nick μου όμως είναι ένας καλός λόγος για μαλλιοτράβηγμα :P

Το κεφαλαίο R που έβαλες στο nick μου όμως είναι ένας καλός λόγος για μαλλιοτράβηγμα :P

Ρε φίλε αν συνεχίσουμε ετσι δεν θα μπαίνει νέο μέλος ούτε απ έξω !

Οι σχιζοφρενείς θα λένε που πλακώθηκαν γιατί έβαλε με κεφάλαιο το γράμμα του !

Ούτε κλαμπ μηχανόβιων να είμασταν :)

Hells Angels !!!!

Έπρεπε να είχε αποθανατιστεί η στιγμή που μου τράβαγες την κοτσίδα πριν 2 μήνες . . . :P

• 2 weeks later...

το ανεφερα ηδη οτι γνωριζω την ασυμβατοτητα αυτων των ειδων γι'αυτο και οπως ειπα κραταω τις επιφυλαξεις μου..

για τα διακοσμητικα,εσενα θα σου αρεσε να σου ελεγα οτι θελουν πεταμα τα δικα σου? καλο ειναι να εκφραζεις την αποψη σου με ευγενεια και στα πλαισια του διαλογου και τις ανταλλαγης ιδεων πχ,εγω στη θεση σου θα εκανα την ταδε διακοσμηση κτλ..και οχι θελουν πεταμα και στη ουσια να υποβαλεις στον αλλο το τι θα κανει στο ενυδρειο του.

:blush: Ουπς, τώρα το είδα.

Sorry αν σε πρόσβαλα, δεν είχα αυτή την πρόθεση. Απλώς είμαι αγανακτισμένος με τις αηδίες που μας πουλάνε οι πετσοπάδες. Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά τα διακοσμητικά είναι πλαστικά, κατάλοιπα πετρελαίου και μπορούν να τραυματίσουν άμεσα τα ψαράκια μας, ενώ με την πάροδο του χρόνου βγάζουν χημικές ουσίες άκρως επικίνδυνες για το ενυδρείο μας και τους κατοίκους του.

Το Σάββατο έχουμε συγκέντρωση, :icon_dance: αν μπορέσεις να έρθεις θα έχεις σίγουρα μια εποικοδομητική συζήτηση με τους συγχομπίστες :cheers: Εναλλακτικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να με γνωρίσεις :chair:

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...