Johnny38 22 Μαρτίου 2016 #1 Share 22 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι ο Γιάννης από Αθήνα και μετά από 1,5 χρόνο περίπου, πήρα την απόφαση να ξαναμπώ στο forum με καινούριο account αφού δεν μπορώ να κάνω log in (ούτε και recovery) στο παλιό μου(Johnny37). Προ μιας εβδομάδας περίπου το Juwel Monolux 80 το οποίο έτρεχε από τον Αύγουστο του 2014 έγινε ένα Juwel Rio 180. Θέλει και άλλες πέτρες που θα προσθέσω μόλις καταφέρω να πάω να μαζέψω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisAthanasiadis 22 Μαρτίου 2016 #2 Share 22 Μαρτίου 2016 Καλώς ήρθες! Για το ενυδρείο, παρόλο που δεν έχω ασχοληθεί με κιχλίδες, ένα πράγμα έχω να σου πω: Την κίτρινη δεξιά δεν τη βλέπω πολύ καλά[μαζεμένη, κάθεται κάτω(τουλάχιστον έτσι φαίνεται στη φωτογραφία)] Έχει τίποτα ή είναι φυσιολογικό; Ωραίο ενυδρείο φαίνεται πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny38 22 Μαρτίου 2016 Author #3 Share 22 Μαρτίου 2016 Η φωτογραφία είναι λίγες ώρες μετά την μεταφορά τους από το παλιό ενυδρείο, υποτίθεται θα ήταν κόκκινη, όχι παντού πάει (προτιμάει τις γωνίες βέβαια) απλά έτυχε να είναι κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Μαρτίου 2016 #4 Share 22 Μαρτίου 2016 Καλώς ήρθες ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 22 Μαρτίου 2016 #5 Share 22 Μαρτίου 2016 Καλως ξαναρθες λοιπον. Κανε μια παρουσιαση του ενυδρειου σου. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 23 Μαρτίου 2016 #6 Share 23 Μαρτίου 2016 Καλως ηρθες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 23 Μαρτίου 2016 #7 Share 23 Μαρτίου 2016 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 23 Μαρτίου 2016 #8 Share 23 Μαρτίου 2016 (edited) Welcome back Να υποθέσω ότι αν ξαναχαθείς, θα μπεις του χρόνου με κωδικό Johnny39 Καλό θα ήταν να έβαζες μερικά φυτά και ξύλα, για να ομορφύνει το ενυδρείο σου. Έγινε επεξεργασία 23 Μαρτίου 2016 - worldiver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny38 23 Μαρτίου 2016 Author #9 Share 23 Μαρτίου 2016 Welcome back Να υποθέσω ότι αν ξαναχαθείς, θα μπεις του χρόνου με κωδικό Johnny39 Καλό θα ήταν να έβαζες μερικά φυτά και ξύλα, για να ομορφύνει το ενυδρείο σου. Χαχα, αυτό παίζει , δεν φταίω εγώ που δεν μου κάνει recovery το pass!!! Φυτά από όσο ξέρω δεν μπορώ να βάλω γιατί θα φαγωθούν,και επίσης με τα ξύλα (χαλάει το νερό). Διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος. Θα προσθέσω κιάλλες πέτρες για περισσότερες κρυψώνες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Μαρτίου 2016 #10 Share 23 Μαρτίου 2016 @Johnny38 Από τους κανόνες του forum δεν επιτρέπονται οι διπλοί λογαριασμοί στείλε με pm στον TAN ή σε κάποιον mod το αίτημα σου για password recovery όπως επίσης και το email που έχει γίνει register το nickname. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny38 23 Μαρτίου 2016 Author #11 Share 23 Μαρτίου 2016 @Johnny38 Από τους κανόνες του forum δεν επιτρέπονται οι διπλοί λογαριασμοί στείλε με pm στον TAN ή σε κάποιον mod το αίτημα σου για password recovery όπως επίσης και το email που έχει γίνει register το nickname. Για να είναι διπλός λογαριασμός πρέπει να έχεις πρόσβαση και στους 2 ταυτόχρονα, εγώ με όποιο email μου και να δοκίμασα να κάνω recovery δεν δούλεψε. Οπότε το παλιό account μπορεί να διαγραφεί η να μείνει ανενεργό. Επίσης στις 23 Φεβ. 2016 έστειλα email στο administrator@aquazone.gr με το θέμα του recovery, μη έχοντας πάρει απάντηση μέχρι εχθές οπότε έκανα και το νέο account. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 23 Μαρτίου 2016 #12 Share 23 Μαρτίου 2016 Το "διπλός λογαριαμός" το είπα με το σκεπτικό οτι μπορεί αυριο να βρεις τον κωδικό. . . Δυστυχώς recovery χωρίς email δεν μπορεί να γίνει Όσο για το support mail του forum απ`όσο γνωρίζω πρόσφατα είχε προκύψει κάποιο θεματάκι και δεν λειτουργουσε σωστά . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 23 Μαρτίου 2016 #13 Share 23 Μαρτίου 2016 back !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts