Sturm 17 Απριλίου 2016 #26 Share 17 Απριλίου 2016 Πολυ ωραιο φαινεται το ενυδρειο σου. Το χαλικι δεν ειναι και το καλυτερο για τα κορυ. Πολυ βαμβακι εχεις βαλει. Μονο πανω χρειαζεται. Ph 8 μου φαινεται λιγο ακραιο. Που μενεις; επαρχια; Για το ψαρακι ανοιξε θεμα οπως σου ειπε ο Σωτηρης. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefelaki 18 Απριλίου 2016 Author #27 Share 18 Απριλίου 2016 Πολυ ωραιο φαινεται το ενυδρειο σου. Το χαλικι δεν ειναι και το καλυτερο για τα κορυ. Πολυ βαμβακι εχεις βαλει. Μονο πανω χρειαζεται. Ph 8 μου φαινεται λιγο ακραιο. Που μενεις; επαρχια; Για το ψαρακι ανοιξε θεμα οπως σου ειπε ο Σωτηρης. Send from the heart of the Amazonas Καλημέρα Το pH είναι με βάση αυτό που γράφει το πινακάκι που έχει μέσα το τεστ. Είναι της Aquili. Μέτρησα και το νερό της βρύσης μου. Το ίδιο λέει. Είναι υγρό τεστ και έκανα ότι έλεγαν οι οδηγίες. Δεν νομίζω να έχω κάνει κάτι λάθος. Οι άλλες μετρήσεις πως είναι; Στην Κοζάνη μένω, μέσα στην πόλη, όχι σε κάποιο χωριό έξω. Για το ψαράκι θα ανοίξω σχετικό θέμα, ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος