Jump to content

Hanna Φωτομετρα

Recommended Posts

Θελω να κανω μια αγορα καποιων φωτομετρων της Hanna για ΚΗ - PO4 - CA η MG αλλα οποως μου ειπαν στην Hanna Hellas MG που να μετραει ψηλα δεν υπααρχει.

Ολα καλα με εξυπηρετησαν με διαφορες πληροφοριες μεσο τηλεφωνου αλλα μολις μου ειπαν τιμες μου επεσε το σαγονι. Στην Αμερικη 49$ και απο καποιο ποσο και πανω εχει δωρεαν μεταφορικα και Ελλαδα μας 70€ και ποτε θα ερθουν ουτε αυτοι ξερουν ειναι δυνατον να υπαρχει τετοια τιμη ? ποιο ο λογος να προτιμησω τους χαζους τους Ελληνες πατριωτες μου εφοσον αυτοι δεν βοηθουν εμενα? Υπαρχει καταστημα που εμπορευεται και πουλαει φθηνοτερα αν ξερει καποιος η εχει κανει αγορα παρακαλω ας μου πει και ισως βοηθησουμε και αλλους στο μελλον.

Με τα οσα εχω πει ποιο πανω συμφερει να τα παρω απο ebay  και να μου τα φερουν το max  σε μια εβδομαδα.

Ο Έλληνας εισαγωγέας πληρώνει τους ελληνικους "παράλογους" δασμούς για να μπορέσει να φέρει αυτο το προιον στην Ελλαδα και να το διαθεσει νομίμως. Ειναι μια πολυ λογικη διαφορα στην τιμη.

Μάκη κατά πόσο είναι  αξιόπιστα αυτά γνωρίζεις??

και μετά αναλώσιμα που θα θέλεις θα τα παραγγέλνεις από εξωτερικό πάλι 'η θα βρεις  και στην Ελλάδα??

χρειάζεται  καλιμπραρισμα ανά διαστήματα ??

Συγνώμη αλά δεν έχω ιδέα για το πως δουλεύει , αλά ωραίο φαίνεται!!!

Μακη θα με τρελανεις εσυ :ballistic: !!!

Το Σαββάτο μου ελεγες οτι εγκαταλείπεις :fpc:  και σήμερα πας να αγοράσεις ολα αυτα τα τσιτσιμπλικια????

ΤΑ αναλώσιμα ποσο τα βρηκες?

Βαλε λινκ τα οργανα να δουμε ποια ειναι!

Αντε καλη αρχη σου εύχομαι :lolu: ! 

• Like 1

Νομιζω πως δεν αξιζει λογω αναλωσιμων... Αλλα για πες μας...

Μια μικρή και ταπεινή παρουσίαση μπορείτε να βρείτε εδώ 

http://www.aquazone.gr/forums/topic/102195-ηanna-736-phosphate-reader-παρουσίαση/

Μια μικρή και ταπεινή παρουσίαση μπορείτε να βρείτε εδώ 

http://www.aquazone.gr/forums/topic/102195-ηanna-736-phosphate-reader-παρουσίαση/

Παναγιωτη αυτο ειναι για το φωσφόρο!

Ολα τα αλλα ειναι το θεμα....

Ακόμα και για το PO4 εσυ το πήρες 55Ε και του λένε 70???

Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα το ΗΙ736 για ΡΟ4 και το ΗΙ755 για ΚΗ και η τιμή ήταν 55€ συν ΦΠΑ ανά συσκευή. Νομίζω ότι όλα τα checker είναι στα 55€ συν φπα, δηλαδή 67,75€. 

Ο Έλληνας εισαγωγέας πληρώνει τους ελληνικους "παράλογους" δασμούς για να μπορέσει να φέρει αυτο το προιον στην Ελλαδα και να το διαθεσει νομίμως. Ειναι μια πολυ λογικη διαφορα στην τιμη.

Λογικη τιμη οταν το βρισκω σε τιμη 50% πανω δεν το δεχομαι (μιλαω παντα για μενα) και σε συζητηση που ειχα με καποιον φιλο σημερα υπαρχει καταστημα ελληνικο που δινει το φωτομετρο στα 50€

στα λεγομενα του  (αυτο δεν ειναι διασταυρωμενο απο εμενα ακομα το λεω να μην παρεξηγηθω)  αν ειναι ετσι αυτος που το περνει απο την hanna χονδρικη σιγουρα  βγαζει και αυτος κατι απο εμενα η hannahellas ομως γιατι να μην κανει και αυτη κατι?

ολα τα παραπανω τα λεω με επιφυλαξη και θα το επιβεβαιωσω αυριο.

Μάκη κατά πόσο είναι  αξιόπιστα αυτά γνωρίζεις??

και μετά αναλώσιμα που θα θέλεις θα τα παραγγέλνεις από εξωτερικό πάλι 'η θα βρεις  και στην Ελλάδα??

χρειάζεται  καλιμπραρισμα ανά διαστήματα ??

Συγνώμη αλά δεν έχω ιδέα για το πως δουλεύει , αλά ωραίο φαίνεται!!!

Νικο ειναι αρκετα αξιοπιστα και αυτο μπορεις να το καταλαβεις και απο το τεστ για τα φωσφορικα που το εχουν πολυ απο εδω μεσα.με το τεσ της salifert μπορει να σου διχνει 0 και να εχεις 5 πχ.

οσο για τα αναλωσιμα σε kh και po4 χοντρικα και απο την hannahellas  βγαινουν 10€ τα 25 τεστ. Για το τεστ του ασβεστιου το σκεφτομαι ακομα γιατι στην hanna  μου ειπαν οτι ειναι το μονο που εχει ακριβα tester  δηλαδη βγαινει κανα 22€ χονδρικα για 25 τεστ (τωρα που το σκεφτομαι μου περασε αστο)

Μακη θα με τρελανεις εσυ :ballistic: !!!

Το Σαββάτο μου ελεγες οτι εγκαταλείπεις :fpc:  και σήμερα πας να αγοράσεις ολα αυτα τα τσιτσιμπλικια????

ΤΑ αναλώσιμα ποσο τα βρηκες?

Βαλε λινκ τα οργανα να δουμε ποια ειναι!

Αντε καλη αρχη σου εύχομαι :lolu: ! 

Διονυση φιλε μου καποια χρηματα απο αυτα που πουλησα λεω να τα επενδυσω για το μελλον γιατι αν τα κρατησω στο πορτοφολι η τα δει η γυναικα θα βγαλουν :bigemo_harabe_net-104:οποτε ας τα εχω στο ντουλαπι και βλεπουμε.  :bling: 

http://hannainst.com/products/checker-colorimeters/hi755-alkalinity-saltwater.html

http://hannainst.com/products/checker-colorimeters/hi758-calcium.html

http://hannainst.com/products/checker-colorimeters/hi736-phosphorus-ulr.html

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...