Jump to content

Ψαροσυνθεση!!!!!!

Recommended Posts

Καλησπεριζω την ομαδα.Μετα απο το μια πονεμένη ιστορία(δυστυχώς χωρις υπαιτιότητα μου)ξανα έστησα απο την αρχη το ενυδρειο μου.Παραθετω φωτο.Ειναι 80 λιτρα(80-35-30).Περιμενω τις συμβουλές-διορθώσεις σας για το στήσιμο καθώς και για το τι ψαρια να βάλω.ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

post-61920-0-30507200-1458483934_thumb.jpeg

post-61920-0-86953700-1458483979_thumb.jpeg

Καλησπέρα,

Πες μας καταρχήν αν έχεις σκοπό να επεξεργάζεσαι-μαλακώνεις το νερό ή θες να το ρίχνεις κατευθείαν από τη βρύση.

να κατεβάζω το ph εννοεις;θελω να το βάζω στο βαρελάκι μου με το αντιχλωριο και να το βάζω στο ενυδρειο;

Ναι, άλλα ψάρια θα βάλεις αν είσαι διατεθειμένος να έχεις το νερό σε βαρέλι με τύρφη 3-4 μέρες πριν την εβδομαδιαία αλλαγή ώστε να μαλακώνει (ή να χρησιμοποιείς νερό από αντίστροφη όσμωση) και άλλα αν δεν θες να μπλέξεις με τέτοια και θες ψάρια που να είναι συμβατά με το πιθανόν σκληρό νερό βρύσης σου.

Καλυτερα να ειναι συμβατά με νερό βρύσης.Με

Μπορείς να βάλεις ζωοτόκα αν έχεις σκληρό νερό (endlers, guppy, molly, platy) ένα είδος απ' όλα και ένα χαρέμι σε αναλογία 1 αρσενικό και 3 θηλυκά. Θα γεννάνε συχνά και θα γεμίσει το ενυδρείο σύντομα.

Αν έχεις λίγο πιο μαλακό μπορείς να βάλεις καμιά 15αριά cpd. Θα βοηθούσε όμως να μας δώσεις μετρήσεις απ' το νερό βρύσης σου (ph και gh).

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.

Δες και τα Jordanella floridae, πολύ όμορφα ψαράκια και υπάρχουν διαθέσιμα Ελλάδα.

Ποια ειναι η γνώμη σας για τα τιγράκια;

Ποια ειναι η γνώμη σας για τα τιγράκια;

Ομορφα ψαρακια ειναι αλλα ειναι τσαμπουκαδες.....παιζουν πολυ ξυλο ωρες ωρες,γι'αυτο τα λενε και τιγρακια.... :)

Τα ξαδερφια τους τα cherry barb σου αρεσουν?Πολυ πιο ηρεμα.Τα ειχα αρκετο καιρο σε 60 λιτρα και τα λατρεψα!

http://www.aquazone.gr/forums/topic/86183-puntius-tetrazona-bleeker-1855/

Θέλουν σχετικά μαλακό νερό και είναι επιθετικά. Το νερό βρύσης σου υπάρχει περίπτωση να το μετρήσεις;

Tα ξαδερφια τους τα cherry barb σου αρεσουν?Πολυ πιο ηρεμα.Τα ειχα αρκετο καιρο σε 60 λιτρα και τα λατρεψα!

Βαλε cherry barb,οντως υπεροχα ψαρια.

Ευχαριστω πολυ παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...