Dgeorge 20 Μαρτίου 2016 #1 Share 20 Μαρτίου 2016 Ξερει κανένας τι ειναι αυτο;Σαλιγκάρι ειναι;3 ζέβρα εχω μεσα.Εχω βάλει καινουρια φυτά πριν μια εβδομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marich 20 Μαρτίου 2016 #2 Share 20 Μαρτίου 2016 Για σαλιγκάρι μοιαζει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ρομποτής Κωνσταντίνος 20 Μαρτίου 2016 #3 Share 20 Μαρτίου 2016 Για physa σαλιγκάρι μου μοιάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 20 Μαρτίου 2016 #4 Share 20 Μαρτίου 2016 Στις 2 πρώτες φωτογραφίες μου μοιάζει με σαλιγκάρι physa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dgeorge 20 Μαρτίου 2016 Author #5 Share 20 Μαρτίου 2016 Οποτε τι κανω το εξολοθρεύω;Τα 3 ζέβρα που εχω καθαρίζουν μεν αλλα μου εχουν καταχεσει το ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 20 Μαρτίου 2016 #6 Share 20 Μαρτίου 2016 (edited) Δεν θα γινει μεγαλο σαν τα ζεβρα... Το τι θα το κανεις ειναι καθαρα δικη σου επιλογη... Εγω θα το κραταγα γιατι δεν το θεωρω επιβαρυντικο για το ενυδρειο.. Έγινε επεξεργασία 20 Μαρτίου 2016 - stathis spithas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 20 Μαρτίου 2016 #7 Share 20 Μαρτίου 2016 Ζημια δεν κανουν.Επειδη γεννανε γρηγορα και καποια στιγμη θα τα βλεπεις παντου μπορεις να τα βγαζεις με το χερι ή βαζοντας μεσα ενα λαχανικο για να κρατας τον πληθυσμο τους υπο ελεγχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 21 Μαρτίου 2016 #8 Share 21 Μαρτίου 2016 Εαν ειναι physa εγω θα το εβγαζα και ας κανουν χιλια καλα.Μια φορα αφησα και υπεφερα για να τα ξεφορτωθω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος