Jump to content

PanaCube

PanaGreco

Recommended Posts

Tώρα σειρά έχει το ποτηροτρύπανο. Σουρωτήρι θα γίνει η πλάτη :)  :)  Θα γίνει και μια τρύπα για ανεμιστήρα. Όχι για ψύξη αλλά για κυκλοφορία αέρα λόγω υγρασίας.

• Like 1

Αγοραστη η εσυ την παρειγγειλες?

Αγοραστη η εσυ την παρειγγειλες?

Το σχέδιο είναι σύμφωνα με προηγούμενο post που είχα κάνει.

Έδωσα τις διαστάσεις και τα κομμάτια που χρειαζόμουνα να μου τα κόψει ένα ξυλουργείο και το μοντάρισα εγώ. Συνολικό κόστος 50 ευρώ και 4 ώρες δουλειά.

• Like 2

Μετά από 3 οικογενειακά συμβούλια , 8 καβγάδες , 3 παντόφλες και 2 σημάδια από γόβες στο κούτελο βρήκαμε την θέση του.

F46CC33E-D052-473D-9620-E743DFFD554F_zps

5072B639-2A30-4020-BC0C-E3AD182DD2EA_zps

BDA592F2-D20D-40AF-A6F2-1036C3A5D318_zps

• Like 9

Δείχνει τέλειο :)

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:thumbsu:  :thumbsu:  :thumbsu: Μα ειναι απλα εξαιρετικο τι να πω ενα ματι βαλτου και κανα σκορδακι για ματι και ICK χεχεχεχεχε..... Μπραβο

Όμορφη σύνθεση Παναγιώτη. Θα δείξει πολύ όταν γεμίσει!

Καλοριζικη η βαση καταρχας επισεις το ενυδρειο στην τριτη φωτο ειναι για καρτποσταλ,μπραβο Πανο.

χαχαχα , χαλαλι οσα περασες!!

Το θεαμα θα τους αποζημιωση ολους ;)

Πολύ ωραία η σύνθεση κ το ενυδρείο φοβερό !!!

Εγω σαν κατι πανεμορφα και επιμονα τρολλ η' σαν κατι υπεροχους παντογνωστες γκουρου,θα επιμενω στο οτι ο τελευταιος βραχος του μεσαιου νησιου,ειναι ψηλα :usd:  :usd:  :usd:

Θα το δεις βεβαια στην πορεια και ελπιζω να μην το εχεις κολλησει καλα ε :usd:

Γιατι γενικα πιστευω(οχι πως με ρωτησες αλλα ξερεις τωρα...τρολλιζω και γκουρουδιζω πανο :dj: ) πως το υψος του aquascape δεν πρεπει(αν υπαρχουν πρεπει σε αυτο το θεμα) να ξεπερναει σε υψος τη μεση του ενυδρειου,ειδικα αν το τελευταιο κομματι ειναι πλατυ.

Ανεξαρτητα απο αυτο,του βρηκατε πανεμορφη θεση,εκανες υπεροχη δουλεια με το επιπλο,το στησιμο και γενικα το ενυδρειο και ειναι καταδικασμενο να γινει σουπερ απο τη στιγμη που φερεις και σημαδια απο γοβες :jig:  :jig:

Ελπιζω τα σημαδια να ειναι οντως στο κουτελο και οχι στη φτερνα :usd:  :usd:  :usd:

Ευχαριστουμε που το μοιραζεσαι μαζι μας :thumbsu:

Τί λές τώρα; Πώ πώ χάλια... :jawdrop:   

Χάζεψα πάλι!!! Υπέροχη δουλειά. Μπράβο ρε Πάνο μπράβο!!!

Πολύ όμορφο, με το καλό να γεμίσει ...  :thumbsu:

Τωρα το ειδα !!

Μπραβο ρε Παναγο αψογη δουλεια και εδεσε με την υπολοιπη συνθεση!!

Για το ενυδρειο,το στησιμο κτλ αν πω οτι δεν μου αρεσει θα πω ψεμματα :P

Ρε παιδιά έχω κολλήσει στην κατασκευή σε ένα αστείο πρόβλημα. Δεν βρίσκω πουθενά ποδαράκια για την βάση. Οι βάσεις των Juwel χρησιμοποιούν τα παρακάτω. Ψάχνω κάτι παρόμοιο. Για πείτε καμιά ιδέα

7DEB22E2-AC6B-47E9-B367-29BC9CBAC026_zps

Τορναδόρο να σου κόψει απο τεφλόν ,όσο ύψος κ ότι διάμετρο θέλεις ....Δημοσιευμένη  εικόνα

Sent from my iPad using Tapatalk

Σε ευχαριστώ αλλά το τεφλόν δεν γλυστράει αν δεν κάνω λάθος οπότε θα είναι αδύνατον να μετακινήσω το ενυδρειο αν χρειαστεί.

Σε ευχαριστώ αλλά το τεφλόν δεν γλυστράει αν δεν κάνω λάθος οπότε θα είναι αδύνατον να μετακινήσω το ενυδρειο αν χρειαστεί.

Δεν έχει καμία σχέση με το τεφλόν "ταινίά" ,το έχω δουλέψει λόγω επαγγέλματος ειναι ακριβώς όπως το πλαστικό ειδηκά το μαύρο ....

Έγινε επεξεργασία - Μήτσος

Δεν έχει καμία σχέση με το τεφλόν "ταινίά" ,το έχω δουλέψει λόγω επαγγέλματος ειναι ακριβώς όπως το πλαστικό ειδηκά το μαύρο ....

Τέλεια τότε. Που το βρίσκω το αρχικό υλικό; Και μπορώ να το βιδώσω ;

Λογικά σε τορναδόρο θα έχει ρετάλια διαφόρων διαμετρήματος κ αν του πας ένα ποδαράκι για μοντέλο θα σου το φτιάξει ακριβώς ίδιο το μονο ότι θα είναι μασίφ ...αν θες μπορώ να κάνω μια ερώτηση εδώ στο Πέραμα έχουμε κάποιους , μονο χρειαζόμαστε την διάμετρο ... Για να αγοράσεις μπαστούνι δικό σου είναι πανάκριβο κ νομίζω δεν πωλείται κάτω απο 50 cm μήκος ...

Οι διαστάσεις από τα ποδαράκια της φωτό που έβαλα είναι Φ5,5cm X 1,5 cm ύψος και θα χρειαστώ 6 τέτοια. 

Οκ σε ενημερώνω αύριο ... Σίγουρα θα χρειαστούμε κ τη διάμετρο της τρύπας ....

Οκ σε ενημερώνω αύριο ... Σίγουρα θα χρειαστούμε κ τη διάμετρο της τρύπας ....

Σε ευχαριστώ . Ποιά τρύπα εννοείς?  Θα περάσω βίδα στην μέση. Δεν γίνεται?

Την διάμετρο της βίδας .... Μην γίνει μεγάλη η τρύπα κ ξεπερνάει το κεφάλι της βίδας ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...