Marou 16 Απριλίου 2016 #51 Share 16 Απριλίου 2016 Εμενα περναει απο πανω του. Αλλα δεν νομιζω να παίζει και τοσο ρολο. Εγω εχω βαλει λιγο απο το υλικο που εβαλες για σχαρα σε καθετη θεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 16 Απριλίου 2016 #52 Share 16 Απριλίου 2016 Αν περναει απο κατω ολες οι τριχες της σαετο θα πηγαινουν στην αντλια του σκιμμερ Το σκιμμερ απο κατω δεν τραβαει;; Οι σχαρες παντως ειναι μεγαλες για τα υλικα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 16 Απριλίου 2016 Author #53 Share 16 Απριλίου 2016 Βασίλη είναι λίγο μεγάλες αλλά καλύτερα να έχω χώρο παρά όχι. Ίσως βάλω και bio balls ή κάτι ανάλογο. Αν πάλι δεν βολεύουν τις βγάζω και βάζω ριάκτορες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 16 Απριλίου 2016 Author #54 Share 16 Απριλίου 2016 Πάμε αργά αλλά σταθερά. Μετά από μερικές προσπάθειες κατέληξα σε αυτή την βραχοσύνθεση. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Απριλίου 2016 #55 Share 16 Απριλίου 2016 Τούμπανο το μικρό!! btw oι κολλήσεις στο σαμπάκι είναι τόσο μικρές όσο φαίνονται ?? Αναφέρομαι κυρίως στα περιμετρικά . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 16 Απριλίου 2016 Author #56 Share 16 Απριλίου 2016 Τούμπανο το μικρό!! btw oι κολλήσεις στο σαμπάκι είναι τόσο μικρές όσο φαίνονται ?? Αναφέρομαι κυρίως στα περιμετρικά . . . Μάλλον ναι. Γιατί ρωτάς; Το φοβάσαι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 16 Απριλίου 2016 #57 Share 16 Απριλίου 2016 Δυστυχώς ναι Θα πρότεινα ξύρισμα και γέμισμα ξανά ή εστω γέμισμα από πάνω. . . Σε δευτερη φάση έχω και μια ερώτηση για το έπιπλο αν και νομίζω πως είναι απλά του σχεδίου bug και δεν θα γίνει έτσι . . . sorry για τα απανωτά σχόλια. . . είναι καλοπροαίρετα και το ξέρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 16 Απριλίου 2016 Author #58 Share 16 Απριλίου 2016 Φυσικά και το ξέρω. Μα για αυτό και τα ανεβάζω. Για σχόλια και παρατηρήσεις. Αύριο θα γεμίσω το sump με νερό και θα σου πώ τι έγινε. Για το έπιπλο τι είδες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 16 Απριλίου 2016 #59 Share 16 Απριλίου 2016 Κορυφαίο aquascape! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 17 Απριλίου 2016 #60 Share 17 Απριλίου 2016 Βασιλη το σαμπ εχει κοντρες πολλες μην το φοβασαι, το πολυ-πολυ να κανει ενα περασμα απο πανω οπως λες Παναγιωτη τρομερο aquascape!!! τελικα να στηνεις απ την αρχη με νεκρο βραχο ειναι οτι καλυτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 17 Απριλίου 2016 Author #61 Share 17 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά σκέπτομαι να βάλω στο έπιπλο ροδάκια για ευνόητους λόγους. Όχι για να το πηγαίνω βόλτα αλλά να μπορώ να το τραβήξω για λίγο αφού αδειάςω λίγο νερό για πρόσβαση στην γωνία που θα μπει. Τι λέτε? έχετε καμιά πρόταση? τι είδους ροδάκια θα μπορούσα να βάλω ώστε να είναι και ανθεκτικά αλλά και αισθητικά? το συνολικό βάρος το υπολογίζω σε περίπου 200 κιλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Απριλίου 2016 #62 Share 17 Απριλίου 2016 Μονολεκτικα ουτε καν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amazonios 17 Απριλίου 2016 #63 Share 17 Απριλίου 2016 (edited) Βαρέως τυπου οπωσδηποτε με φρένο μικρής ομως διαμέτρου για να μειώνεται η ταλάντωση και είναιομορφα Το βαρος θα μοιραζεται δεν θα εχεις προβλημα αρκει το βαρος που θα κατανεμηθη σε καθενα να μην ξεπερνα τα στανταρ του κατασκευαστη (Υπολογίζεις το συνολικό και το διαιρεις στα ροδακια αν εχει μεγαλο μηκος το ενυδρειο καλο θα ηταν να βαλεις εξι) Έγινε επεξεργασία 17 Απριλίου 2016 - amazonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
amazonios 17 Απριλίου 2016 #64 Share 17 Απριλίου 2016 Εγώ είχα βάλει σε ένα 120 λίτρων και του αλλαζα θεση από χειμώνα σε καλοκαιρι ποτε δεν ειχα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amazonios 17 Απριλίου 2016 #65 Share 17 Απριλίου 2016 Μία γωνιά που θα δένει με βιδακια το επιπλο με τον τοιχο κρινεται απαραιτητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 17 Απριλίου 2016 #66 Share 17 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά σκέπτομαι να βάλω στο έπιπλο ροδάκια για ευνόητους λόγους. Όχι για να το πηγαίνω βόλτα αλλά να μπορώ να το τραβήξω για λίγο αφού αδειάςω λίγο νερό για πρόσβαση στην γωνία που θα μπει. Τι λέτε? έχετε καμιά πρόταση? τι είδους ροδάκια θα μπορούσα να βάλω ώστε να είναι και ανθεκτικά αλλά και αισθητικά? το συνολικό βάρος το υπολογίζω σε περίπου 200 κιλά. Μπορείς φίλε το έχουν κανει κάποια παιδιά στο παρελθόν απλα θα πρέπει να ειναι βαρεου τύπου τα ροδακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 17 Απριλίου 2016 Author #67 Share 17 Απριλίου 2016 Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι μια καλή λύση. http://www.roda.gr/pdf/cats/Ball_units.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 17 Απριλίου 2016 #68 Share 17 Απριλίου 2016 Όχι Πανάγο δεν κάνουν!!Ψάχνεις απαραίτητα για Βαρέως τύπου όπως σου είπε και ο Θανάσης και να έχουν "πλάκα" στην πάνω μεριά που θα στηρίξεις και όχι "ντίζα". Απαραίτητα επίσης οι δυο να έχουν φρένο. Βίδωμα στον τοίχο σε καμία περίπτωση. . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 18 Απριλίου 2016 Author #69 Share 18 Απριλίου 2016 Δοκιμή φωτισμού απόψε. Ρε μπάς και το αφήσω στο μπαλκόνι ; Αρχίζω να το συνηθίζω εκεί. Αν και από οτι βλέπω θα αργήσει να μπεί μέσα με τις τιμές των μαραγκών που μου είπαν για το έπιπλο. Κρίση; Ποιά κρίση; Και ένα video 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Απριλίου 2016 #70 Share 18 Απριλίου 2016 Πανάγο πάρε τα ξύλα,φτιάξε καφέ και έρχομαι να μοντάρουμε. . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 18 Απριλίου 2016 Author #71 Share 18 Απριλίου 2016 Πανάγο πάρε τα ξύλα,φτιάξε καφέ και έρχομαι να μοντάρουμε. . . Γειά σου ρε Βασίλη μεγάλε. Respect !!!!' Κάτσε γιατί έχουμε άλλον ένα Βασίλη που αν θέλει μπορεί να έρθει. Το έχει το όνομα !!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 18 Απριλίου 2016 #72 Share 18 Απριλίου 2016 (edited) Ωραιος φωτισμος! Για πες τιμη ρε Πανο για το επιπλο;; Έγινε επεξεργασία 18 Απριλίου 2016 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 18 Απριλίου 2016 Author #73 Share 18 Απριλίου 2016 Ωραιος φωτισμος! Για πες τιμη ρε Πανο για το επιπλο;; Απο 150 έως 180 !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Απριλίου 2016 #74 Share 18 Απριλίου 2016 Απο 150 έως 180 !!!!!!!!! :( Πολλά του λειπουν μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 18 Απριλίου 2016 Author #75 Share 18 Απριλίου 2016 Λοιπόν για όποιον έχει διάθεση να βοηθήσει αυτό είναι το επιθυμητό σχέδιο. Δεν έχω πρόβλημα να παραγγείλω τις μελαμίνες αλλά οι συνδέσεις πως θα γίνουν? Με γωνιές ή ταχυσυνδέσμους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος