vasilis4x4 19 Μαρτίου 2016 #26 Share 19 Μαρτίου 2016 (edited) Πανο τι βλεπω σκιμμερακι bubble magnus, το εχεις παραγγειλει; Πολυ καλο για τα λεφτα του, το σκεφτομαι κι εγω Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2016 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Μαρτίου 2016 #27 Share 19 Μαρτίου 2016 Έχεις πάρει φόρα εσύ. Καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Μαρτίου 2016 Author #28 Share 19 Μαρτίου 2016 Πανο τι βλεπω σκιμμερακι bubble magnus, το εχεις παραγγειλει; Πολυ καλο για τα λεφτα του, το σκεφτομαι κι εγω Βρήκα ένα μεταχειρισμένο Βασίλη και το βούτηξα. Θα δούμε πως θα τα πάει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Μαρτίου 2016 Author #29 Share 19 Μαρτίου 2016 Καλη επιτυχια λοιπον! Κρατησε μας ενημερους! Να είσαι σίγουρος Καλή επιτυχία Παναγιώτη! Θα είναι εκπληκτικό. Μακάρι. Θα το πάμε σιγά σιγά. Έχεις πάρει φόρα εσύ. Καλή επιτυχία! Σε ευχαριστώ. Άντε να δούμε και το δικό σου κάποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 26 Μαρτίου 2016 #30 Share 26 Μαρτίου 2016 Πάνο, καλή αρχή φίλε! οτι είσαι νοικοκύρης φαίνεται απο το σχέδιο και μόνο! πολύ καλή η ιδέα για τους ιππόκαμπους, έχει περάσει και μένα η ιδέα κατα καιρους καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 26 Μαρτίου 2016 #31 Share 26 Μαρτίου 2016 Πολύ καλή ιδέα! Απο κυκλοφορία τι σκέφτεσαι? νομίζω οι ιππόκαμποι δεν θέλουν πολύ δυνατή κυκλοφορία. Σκέφτεσαι για τις 2 jebao όπως ήταν το αρχικό σχέδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Μαρτίου 2016 Author #32 Share 26 Μαρτίου 2016 Πάνο, καλή αρχή φίλε! οτι είσαι νοικοκύρης φαίνεται απο το σχέδιο και μόνο! πολύ καλή η ιδέα για τους ιππόκαμπους, έχει περάσει και μένα η ιδέα κατα καιρους καλή αρχή! Ακόμα το σκέφτομαι για τους ιππόκαμπους. Με απασχολεί το θέμα διατροφής κατά την απουσία των διακοπών μου. Πολύ καλή ιδέα! Απο κυκλοφορία τι σκέφτεσαι? νομίζω οι ιππόκαμποι δεν θέλουν πολύ δυνατή κυκλοφορία. Σκέφτεσαι για τις 2 jebao όπως ήταν το αρχικό σχέδιο? Ναι λέω να ακολουθήσω το αρχικό σχέδιο. Ακούω βέβαια και προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Μαρτίου 2016 Author #33 Share 26 Μαρτίου 2016 Τελείωσα και το σχέδιο της βάσης 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 27 Μαρτίου 2016 #34 Share 27 Μαρτίου 2016 Τελικα ξυλινη βαση Πανο; Η πλατη να δεσει τουλαχιστον σε 3 σημεια Αν θες να γλυτωσεις μια τρυπα βαλε για επιστροφη ενα ακροφυσιο εξ. φιλτρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Μαρτίου 2016 Author #35 Share 27 Μαρτίου 2016 Τελικα ξυλινη βαση Πανο; Η πλατη να δεσει τουλαχιστον σε 3 σημεια Αν θες να γλυτωσεις μια τρυπα βαλε για επιστροφη ενα ακροφυσιο εξ. φιλτρου Ναι για ξύλινη το βλέπω. Μόλις καταλάβω τη διαφορά του MDF και της μελαμίνης Από τι να το φτιάξω? H εισαγωγή θα είναι με τρύπα. Θα έβαζα ακροφύσιο αλλά δεν έχω κάποια εσοχή και δεν θα φαίνεται ωραίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 27 Μαρτίου 2016 #36 Share 27 Μαρτίου 2016 Μελαμινη φθηνη και καλη και σε οτι χρωμα θελεις Οι περισσοτερες εταιριες οπως η juwel hugen anubia μελαμινη χρησιμοποιουν Αν θες πιο στιβαρη βαση αυξησε λιγο το παχος απο 1,6mm σε 1,8mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Μαρτίου 2016 Author #37 Share 27 Μαρτίου 2016 Μελαμινη φθηνη και καλη και σε οτι χρωμα θελεις Οι περισσοτερες εταιριες οπως η juwel hugen anubia μελαμινη χρησιμοποιουν Αν θες πιο στιβαρη βαση αυξησε λιγο το παχος απο 1,6mm σε 1,8mm Οι ορθοστάτες θα είναι 1.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 27 Μαρτίου 2016 #38 Share 27 Μαρτίου 2016 Ναι για ξύλινη το βλέπω. Μόλις καταλάβω τη διαφορά του MDF και της μελαμίνης Από τι να το φτιάξω? H εισαγωγή θα είναι με τρύπα. Θα έβαζα ακροφύσιο αλλά δεν έχω κάποια εσοχή και δεν θα φαίνεται ωραίο. Ωραία βάση Παναγιώτη! Αν θες να ρίξεις λίγα παραπάνω λεφτά,για να φτιάξεις μια "αθάνατη" βάση απο άποψη φουσκώματος θα σου πρότεινα να συνδιάσεις το MDF με λακκαριστή βαφή. Το παλιό μου ενυδρείο είχε ντυμμένη την βάση του με ακριβώς αυτό τον συνδιασμό. Αλλιώς και για πιο φθηνά μπορείς να "παίξεις" και με κόντρα πλακέ θαλάσσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Απριλίου 2016 Author #39 Share 8 Απριλίου 2016 Update Έτοιμα και τα κυβάκια Τώρα μας μένει η βάση μέχρι να ακεφτώ το aquascape αλλά θα είναι κάτι ιδιαίτερο. Stay tuned 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 8 Απριλίου 2016 #40 Share 8 Απριλίου 2016 Πολύ όμορφα..με γεια και καλογέμιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Απριλίου 2016 #41 Share 8 Απριλίου 2016 Αντε με το καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 8 Απριλίου 2016 #42 Share 8 Απριλίου 2016 Με το καλο Πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 8 Απριλίου 2016 #43 Share 8 Απριλίου 2016 Με το καλό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 8 Απριλίου 2016 #44 Share 8 Απριλίου 2016 Πολυ όμορφα Παναγιώτη. Με το καλό να τα γεμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Απριλίου 2016 #45 Share 9 Απριλίου 2016 :bigemo_harabe_net-122: Θα γινει κουκλα!!! Πανο στην γωνια της υπερχειλισης τι θα βαλεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 9 Απριλίου 2016 Author #46 Share 9 Απριλίου 2016 :bigemo_harabe_net-122: Θα γινει κουκλα!!! Πανο στην γωνια της υπερχειλισης τι θα βαλεις;; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 15 Απριλίου 2016 Author #47 Share 15 Απριλίου 2016 (edited) Μπήκανε και οι σχαρίτσες που θα φιλοξενήσουν άνθρακα και αντιφώσφορο στο sump. Στο κάτω σκαφάκι θα μπέ αντιφόσφωρος λόγω ποιο αραιής συχνότητας αλλαγής , στο δεύτερο άνθρακας και στο τελευταίο στην κορυφή υαλοβάμβακα να κρατάει τα detritus πριν πάνε στα άλλα διαμερίσματα Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα μπορούσα να χωρίσω το διαμέρισμα του skimmer ή αυτό της αντλίας επιστροφής ώστε να έχω και ένα χώρο για χαέτο. Όπως βλέπετε υπάρχει χώρος αλλά μήπως είναι λάθος εκεί ; Top view Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2016 - PanaGreco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 15 Απριλίου 2016 #48 Share 15 Απριλίου 2016 Μικρηνε τις σχαρες και τον υπολοιπο χωρο τον κανεις για χαετο,θεωρω οτι τα σακουλακι χωρανε ανετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 15 Απριλίου 2016 #49 Share 15 Απριλίου 2016 (edited) Παναγιωτη νομιζω ανετα μπαινει χαετο εχεις αφησει πολυ χωρο για το σκιμμερ και για την αντλια επιστροφης. Επισης το διαμερησμα για τα υλικα φιλτραρισματος θα μπορουσαν να ειναι λιγο πιο μικρα αλλα τωρα τα εχεις κολλησει. Βαλε ενα διαχωριστικο στο διαμερισμα του σκιμμερ και στο χωρο που μενει ριξε λιγο χαετο για να μην ρουφαει η αντλια του σκιμμερ χαετο. Παρεπιπτοντως πολυ ωραιες κατασκευες Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2016 - Marou Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 15 Απριλίου 2016 Author #50 Share 15 Απριλίου 2016 (edited) ΣΤο διαχωριστικό στο διαμέρισμα του skimmer το νερό να περνάει απο κάτω ή απο πάνω του πριν πάει στο skimmer? θα μπορούσα να βάλω και ένα διάτριτο plexiglass. Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2016 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος