Jump to content

fancy και υβριδια.

Recommended Posts

καλησπέρα στο φόρουμ.

με αφορμήτην αλλαγή που θέλω να κάνω στο σεταπ του ενυδρείου μου 160 λίτρων 80 εκ μήκος(άρα τα φάνσυ είναι μονόδρομος)

θα ήθελα τη γνώμη σας αν είναι υβρίδια και αν πρέπει να τα αγοράζουμε .

ευχαριστώ.

έχουν σχέση με τα παπαγαλόψαρα?

Φαντάζομαι ότι έχεις ψώνιο με τα χρυσόψαρα, αλλιώς δεν θα αποκαλούσες τα fancy μονόδρομο.

Παρόλα αυτά μπορείς να βάλεις και άλλα ψαράκια μέσα, όπως εγώ που έχω ένα μονομάχο, έχει ταιριάξει μια χαρά, αν και στρεσάρεται λίγο με τη θερμοκρασία. Επίσης κάποιοι θα σου πουν ότι μπορείς να βάλεις ένα κοπαδάκι συννεφάκια.

Για ν'απαντήσω στις ερωτήσεις σου:

ΝΑΙ, είναι υβρίδια και δεν πρόκειται να δεις γέννες (τουλάχιστον εύκολα όπως σε guppy), αλλά αφού μας αρέσουν γιατί να μην τ'αγοράζουμε;

ΟΧΙ, δεν έχουν σχέση με τα παπαγαλόψαρα, αυτά είναι τροπικά ψάρια της θάλασσας (εκτός και εννοείς άλλα ψάρια).

Δεν ειναι υβριδια,ειναι απο επιλεκτικες αναπαραγωγες οπως και οι περισσοτεροι φανταχτεροι μονομαχοι.

Δεν θα ελεγα οτι ειναι κακο να τα αγοραζουμε αλλα ειναι και στην ιδιοσυγκρασια του καθε ενος,εγω δεν θα τα αγοραζα. :)

Οσο αγοραζουμε μου τετοια ψαρια τοσο περισοτερο ζητηση θα εχουν...

Ειναι η βαση της λογικης του παραλογου που εχουν τα πετ και φερνουν συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ψαρι επειδη ειναι "στην μοδα"...

Υδρυβια χωρις ομως την κοινη εννοια ειναι σχεδον ολα τα ειδη χρυσοψαρου που κυκλοφορουν στην αγορα αφου εχουν υποστει τεραστιες σκελετικες και χρωματικες μεταλαξεις απο τους κινεζους προγονους τους..

Επιλεκτικες αναπαραγωγες λοιπον..

Έγινε επεξεργασία - stathis spithas

Φαντάζομαι ότι έχεις ψώνιο με τα χρυσόψαρα, αλλιώς δεν θα αποκαλούσες τα fancy μονόδρομο.

Παρόλα αυτά μπορείς να βάλεις και άλλα ψαράκια μέσα, όπως εγώ που έχω ένα μονομάχο, έχει ταιριάξει μια χαρά, αν και στρεσάρεται λίγο με τη θερμοκρασία. Επίσης κάποιοι θα σου πουν ότι μπορείς να βάλεις ένα κοπαδάκι συννεφάκια.

Για ν'απαντήσω στις ερωτήσεις σου:

ΝΑΙ, είναι υβρίδια και δεν πρόκειται να δεις γέννες (τουλάχιστον εύκολα όπως σε guppy), αλλά αφού μας αρέσουν γιατί να μην τ'αγοράζουμε;

ΟΧΙ, δεν έχουν σχέση με τα παπαγαλόψαρα, αυτά είναι τροπικά ψάρια της θάλασσας (εκτός και εννοείς άλλα ψάρια).

Μονομαχο με τα χρυσοψαρα;

Γιατι να μην δει γεννες;

Τα παπαγαλοψαρα ειναι διασταυρωμενη κιχλιδα επιλεκτικης αναπαραγωγης.

Send from the heart of the Amazonas

παιδια το μονόδρομος το λέω γιατί θέλω χρυσόψαρα.

κομμον δεν μπαίνουν.

αρα η επιλεκτικη αναπαραγωγή δεν είναι κακό

Κοιτα, εξαρταται πως το βλεπει κανεις; μεγαλη κουβεντα.

Send from the heart of the Amazonas

Επιλεκτες αναπαραγωγες , χωρις μεταλαξεις ειναι...

δεν εχουν καμια σχεση με υβριδια , ουτε με γεννετικα τροποποιημενα ψαρια...

υπαρχουν καποια ειδη , οπως pearlscale,ranchu,bubble eye κλπ , που εχουν "περιεργα" χαρακτηριστηκα.

τα συγκεκριμενα , καλο θα ηταν να τα αποφευγουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...