Jump to content

Recommended Posts

Καλησπερα στο φορουμ εδω και δυο βδομαδεσ χανω ψαρια,μεχρι στιγμησ εχουν εξαφανιστει 4 αρλεκινοι μικρη σε μεγεθοσ και 1 καρδιναλιοσ.στο ενυδρειο εχω τετρα αρλεκινουσ και ενα ansistrous πεντε με εξι ποντους περιπου?ενα μηνα τον εχω δεν τον ταιζω για να τρωει αλγη,αν και αλγη δεν εχει ιδιαιτερη το ενυδρειο,υποπτευομαι μηπωσ την κανει αυτος τη δουλεια,υπαρχει τετοια περιπτωση?

Καλησπερα στο φορουμ εδω και δυο βδομαδεσ χανω ψαρια,μεχρι στιγμησ εχουν εξαφανιστει 4 αρλεκινοι μικρη σε μεγεθοσ και 1 καρδιναλιοσ.στο ενυδρειο εχω τετρα αρλεκινουσ και ενα ansistrous πεντε με εξι ποντους περιπου?ενα μηνα τον εχω δεν τον ταιζω για να τρωει αλγη,αν και αλγη δεν εχει ιδιαιτερη το ενυδρειο,υποπτευομαι μηπωσ την κανει αυτος τη δουλεια,υπαρχει τετοια περιπτωση?

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Σωτηρη που πανε?εντωμεταξυ περναω οοντινιουμ,μηπωσ ψοφανε και τα τρωνε τα αλλα πριν τα δω?

Σωτηρη που πανε?εντωμεταξυ περναω οοντινιουμ,μηπωσ ψοφανε και τα τρωνε τα αλλα πριν τα δω?

Πιο πιθανό αυτό το σενάριο. Όταν ψοφά κάποιο μικρόψαρο το τσιμπολογούν τα υπόλοιπα και τα υπολείμματα του, κολλάνε σε κάποια σημεία που δεν φαίνονται μέχρι που διαλύονται. Γι αυτό αυξημένη προσοχή και για αμμωνία.

• Like 1

Πιο πιθανό αυτό το σενάριο. Όταν ψοφά κάποιο μικρόψαρο το τσιμπολογούν τα υπόλοιπα και τα υπολείμματα του, κολλάνε σε κάποια σημεία που δεν φαίνονται μέχρι που διαλύονται. Γι αυτό αυξημένη προσοχή και για αμμωνία.

Εγινε σωτηρη ευχαριστω.

Οντωσ το ενα το βρηκα ητανε πισω απο το φιλτρο.τα αλλα δε βρισκω

Αν και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες όσο και να το τσιμπολογήσουν τα αλλα ψάρια όλο και κάποιο "κουφάρι" θα πρέπει να υπάρχει μέσα στο ενυδρείο σου. . .

Ψάξε λίγο καλύτερα γιατί δεν είναι το ιδανικότερο να μενουν νεκρά ψάρια μέσα. . .

Την αιτία που χάνονται-πεθαίνουν τα ψάρια σου την έχεις εντοπίσει ?

Ναι ειχω οοντινιουμ γι'αυτο με εβλεπες προχθες με το σταματη ολο πιτσι πιτσι αυτο συζηταγαμε.νομιζα οτι ειχα ick.αλλα δυστηχωσ ειχα ποιο βαρια ασθενεια γι'αυτο εγινε χαμοσ.

• Like 1

δε σου ξεφευγει τιποτα μπραβο!!τωρα το ειδα.

Για το σ... θα αναλάβω προσωπικά το μαστίγωμα σου.   :peace2:

Αιτία για τις ασθένειες... είναι συνήθως η κακή ποιότητα του νερού (φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο και το πόσο ευαίσθητα είναι σαν είδος, τα ψάρια που βάζεις).

Κάνε καλά τα ψάρια και μετά φτιάξε λίγο το περιβάλλον τους, να νιώθουν καλύτερα.-

Έγινε επεξεργασία - diskus fan

Για το σ... θα αναλάβω προσωπικά το μαστίγωμα σου.   :peace2:

Αιτία για τις ασθένειες... είναι συνήθως η κακή ποιότητα του νερού (φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο και το πόσο ευαίσθητα είναι σαν είδος, τα ψάρια που βάζεις).

Κάνε καλά τα ψάρια και μετά φτιάξε λίγο το περιβάλλον τους, να νιώθουν καλύτερα.-

σε προλαβε ο σταματης εχω φαει κυνηγι ουυυυυ.το νερο ηταν μια χαρα εβαλα καινουργια ψαρια εκει την πατησα,μολις τα ειχανε φερει και εγω τα πηρα αμεσως και τα ριξα μεσα.εναμιση χρονο τα ειχα χωρις το παραμικρο.

Ότι πεις. Φτιάξε και το περιβάλλον τους... ξαναλέω.-

Τα σαλιγκαρια εξαφανιζουν τα παντα απο σαρκα. Τα κοκκαλα ουτε που θα φαινονται.

Send from the heart of the Amazonas

μαλλον για τα φυτα εννοεις ετσι δεν ειναι?

Τα σαλιγκαρια εξαφανιζουν τα παντα απο σαρκα. Τα κοκκαλα ουτε που θα φαινονται.

Send from the heart of the Amazonas

οντως θοδωρα εχω δυο λαθρεπιβατες.

θα βαλω και φυτα, ειχα φυτα αλλα χωρις co2 δεν εκανα δουλεια,ειναι στα προσεχως.μου φαγε λεφτα το θαλασσινο και με πηγε πισω.

θα βαλω και φυτα, ειχα φυτα αλλα χωρις co2 δεν εκανα δουλεια,ειναι στα προσεχως.μου φαγε λεφτα το θαλασσινο και με πηγε πισω.

Ετσι ειναι αυτα! Οποιος μπλεκει με τα πιτουρα.... Χαχαχαχα!

• Like 1

και ενα ansistrous πεντε με εξι ποντους περιπου?ενα μηνα τον εχω δεν τον ταιζω για να τρωει αλγη,αν και αλγη δεν εχει ιδιαιτερη το ενυδρειο,υποπτευομαι μηπωσ την κανει αυτος τη δουλεια,υπαρχει τετοια περιπτωση?

Με αυτη την λογικη δεν προκειται να σου ζησει για πολυ.Παρε ταμπλετες για να τον

ταιζεις.

Με αυτη την λογικη δεν προκειται να σου ζησει για πολυ.Παρε ταμπλετες για να τον

ταιζεις.

Δε πιστευω να μου

επιβαρυνει τη βιολογια?δεν εχω ακουσει καλα λογια για της ταμπλετες.εχω ακουσει οτι αν ριξεις ταμπλετες σε περιπτωση που θελεις να φυγεις ας πουμε για καμοια βδομαδα στα ψαρια,μετα πρεπει να κανεις αλλαγη νερου.μυθος?

Έχω ταμπλέτες της σερα για ψάρια βυθού και λένε οι οδηγίες αν δεν φαγωθεί ή ταμπλέτα άμεσα να την απομακρύνεις για να μην επιβαρυνθεί το νερό.

Mια ταμπλετα τι να επιβαρυνει ρε παιδια; Ασε που το αμεσα δεν πολυπαιζει. Ενας πλεκο μπορει να κανει και μια ωρα, μην πω και παραπανω να φαει μια ταμπλετα. Οι οδηγιες απ οτι θυμαμαι λενε να ταιζουμε το βραδυ και αν το πρωι δεν εχει φαγωθει να αφαιρειται!

• Like 1

Δεν λεει συγκεκριμενη χρονικη διαρκεια. Γενιμα μιλαει. Συμφωνω με τον Θοδωρη παραπανω. Η αληθεια ειναι οτι δεν την εχω αφαιρεσει ποτε.... ασε που μαλακωνει και διαλυεται απο μονη της σιγα σιγα. Πως να την πιασεις και να την βγαλεις;

Σωστο. Αλλα και να μην φαγωθει απο το πλεκο, θα φαγωθει απο τα σαλιγκαρια! Εν γενει Μανο, δεν υπαρχει προβλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...