Jump to content

πειραματισμος με μαχαιροψαρο (?)

Recommended Posts

καλησπερα παιχτουρες νεο μελος εδω ειμαι λιγο ψαρακας συγχωρεστε με αν κανω κανα λαθος.
Στο αμερικανικο ενυδρειο που εχω υπαρχει κ ενα μαχαιροψαρο το οποιο μια χαρα τα παει εκειμεσα αλλα καλο θα ηταν να βγει ωστε να μπορεσω να προσθεσω κορυντορες κ γενικα να αλλαξω λιγο τη συνθεση μιας κ με εχει πιασει μια μικρη ψιλομανια τωρα τελευταια με τ ενυδρεια μου να κανω καποιες αλλαγες..κορυντορες δυστηχως,νεον κ ραμιρεζι που σκεφτομουνα προσθεσω δε θα τη βγαλουν καθαρη μιας κ ο μορτης ο μαχαιρας εχει μεγαλωσει αρκετα. σχολιαστε κ τις καινουριες μου επιλογες αν θελετε ειμαι ανοικτος ανθρωπος..
Κ παμε τωρα στο ζουμι, σας παρακαλω μην αρχισετε να πυροβολειτε με τπτ καραμπινες με αυτο που θα διαβασετε, αλλα σκεφτομαι μιας κ τον γουσταρω σαν ψαρι να τον μεταφερω στο 250αρι με τις κιχλιδες μαλαουι...Δεν εχω πολλες κιχλιδες στο ενυδρειο πρεπει να ναι γυρω στις 5-6 κ ζουνε ειρηνικα παραδοξως μιας κ ειναι πολυ καιρο στο ενυδρειο..ξερω οτι δεν προβλεπεται απο τις γραφες τετοια κινηση αλλα το σκεφτομαι γτ δεν θελω να αποχωριστω το μαχαιρι.. αν βεβαια χρειαστει θα το κανω ετσι,καλυτερα μακρια μου παρα κομματια απτα κιχλιδονια μου...λοιπον περιμενω τις αποψεις σας! χαιρετω! :sword:

Το μαχαιρόψαρο είναι ψάρι  που από ένα σημείο και μετά η συμβίωση του με άλλα ψάρια  δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Ρίξε μια ματιά στο προφίλ του και  θα καταλάβεις. http://www.aquazone.gr/forums/topic/40100-apteronotus-albifrons-carl-linnaeus-1766/

Βάλε και καμία φωτογραφία, να δούμε το χώρο και τα είδη των ψαριών, για να κουβεντιάσουμε και κάτι παραπάνω. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...