Menion 12 Μαρτίου 2016 #1 Share 12 Μαρτίου 2016 απο την φωτογραφια πιστευετε οτι ειναι εγκυος το γκαπυ μου???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marykwstas 13 Μαρτίου 2016 #2 Share 13 Μαρτίου 2016 αν και δεν φαίνεται και πολύ καλά η εικόνα σου φίλε μου νομίζω πως κοντεύεις να γίνεις μπαμπάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marykwstas 13 Μαρτίου 2016 #3 Share 13 Μαρτίου 2016 έχεις φυτά για να κρυφτούν και να σωθούν τα μικρά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 13 Μαρτίου 2016 #4 Share 13 Μαρτίου 2016 Επειγόντως κερατόφυλλο φιλαράκι & καλές ουρίτσες να'χεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Menion 13 Μαρτίου 2016 Author #5 Share 13 Μαρτίου 2016 θα παω να βαλω γιατι ακομα δεν εχω..σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostascb 2 Ιουνίου 2016 #6 Share 2 Ιουνίου 2016 Γιατί το κερατόφυλλο στην εγκυμοσύνη παιδιά πείτε να μαθαίνουμε οι νέοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 2 Ιουνίου 2016 #7 Share 2 Ιουνίου 2016 Το κερατόφυλλο,η moss όπως και πολλά άλλα φυτά βοηθούν τον γόνο να κρύβετε από τα μεγαλύτερα ακόμα και από τους ίδιους τους γονείς οι οποίοι είναι και οι καλύτεροι θηρευτές. Στην προκειμένη αν και δεν έχει το χαρακτηριστικό μαυρο τρίγωνο στην κοιλιά μπορεί να είναι και έγκυος. . . Ρίξε και μια ματιά στο προφίλ τους όπου θα βρεις αρκετές χρήσιμες συμβουλές 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
symvoulos 14 Ιουνίου 2016 #8 Share 14 Ιουνίου 2016 Το κερατόφυλλο,η moss όπως και πολλά άλλα φυτά βοηθούν τον γόνο να κρύβετε από τα μεγαλύτερα ακόμα και από τους ίδιους τους γονείς οι οποίοι είναι και οι καλύτεροι θηρευτές. Στην προκειμένη αν και δεν έχει το χαρακτηριστικό μαυρο τρίγωνο στην κοιλιά μπορεί να είναι και έγκυος. . . Ρίξε και μια ματιά στο προφίλ τους όπου θα βρεις αρκετές χρήσιμες συμβουλές συμφωνώ απόλητα! καλά γεννητούργια! στα γκάπυ να ρίχνει ΠΑΝΤΑ την τροφή μουλιασμένη με νερό από το ενυδρείο. Επίσης ρίχνε πρώτα σε ένα μέρος ελυθιερο από εμπόδια (φυτά κλπ) για να πάνε τα πιο γρήγορα και μεγάλα και με ελάχιστη χρονική διαφορά (σχεδόν ταυτόχρονα δλδ) πιο "τριμένη' τροφή κοντά στα μικρά για να προλαβαίνουν χωρίς να κυνδινεύουν πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος