diskus fan 11 Ιουνίου 2017 #226 Share 11 Ιουνίου 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Οποτε βρες ενα ups που να σηκωνει 4w οπως η eheim 200 pumpπχ κ θα κραταει για δυο μερες.μην ψαχνεις για τα φιλτρα.αμμωνια αν δεν κανω λαθος παράγεται απο το νεκρο ψαρι την επομενη μερα . Δημήτρη... ποίος είναι ο βασικός παράγοντας αμμωνίας στο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 11 Ιουνίου 2017 #227 Share 11 Ιουνίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος diskus fan έγραψε: Αυτό που έγραψα... για το ρελέ διαφυγής... το διάβασες; Ναι κ η λυση του νικου σου λυνει τα χερια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 11 Ιουνίου 2017 #228 Share 11 Ιουνίου 2017 Νομιζω το 35 %ειναι αναπνοες των ψαριων, το υπολοιπο τροφη αφαγωτη κ αποβλητα ψαριων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 11 Ιουνίου 2017 #229 Share 11 Ιουνίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Νομιζω το 35 %ειναι αναπνοες των ψαριων, το υπολοιπο τροφη αφαγωτη κ αποβλητα ψαριων. Το 80%.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 11 Ιουνίου 2017 #230 Share 11 Ιουνίου 2017 Α οκ ουτε διπλα δεν επεσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 11 Ιουνίου 2017 #231 Share 11 Ιουνίου 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Α οκ ουτε διπλα δεν επεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 11 Ιουνίου 2017 Author #232 Share 11 Ιουνίου 2017 (edited) Όταν έφτασα σπίτι και προσπάθησα να σηκώσω το ρελέ ο ρελές δεν ανέβαινε μιας και υπήρχε βραχυκύκλωμα από το controller, μετά τις 3 προσπάθειες έμενε πάνω αφού πέταξε σπίθες ο controller στην τελευταία προσπάθεια, δεν νομίζω ότι ούτε ο ρελές που έχεις θα βοηθούσε σε αυτή την περίπτωση μόνο UPS , εάν κράταγε το ένα φίλτρο ζωντανό θα είχα τα ψάρια ζωντανά τώρα. Ήταν ιδιαίτερα περίπτωση αυτό που έγινε Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2017 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 11 Ιουνίου 2017 #233 Share 11 Ιουνίου 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος Force έγραψε: Όταν έφτασα σπίτι και προσπάθησα να σηκώσω το ρελέ ο ρελές δεν ανέβαινε μιας και υπήρχε βραχυκύκλωμα από το controller, μετά τις 3 προσπάθειες έμενε πάνω αφού πέταξε σπίθες ο controller στην τελευταία προσπάθεια, δεν νομίζω ότι ούτε ο ρελές που έχεις θα βοηθούσε σε αυτή την περίπτωση μόνο UPS , εάν κράταγε το ένα φίλτρο ζωντανό θα είχα τα ψάρια ζωντανά τώρα. Ήταν ιδιαίτερα περίπτωση αυτό που έγινε Θα συμφωνήσω μαζί σου.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 11 Ιουνίου 2017 Author #234 Share 11 Ιουνίου 2017 (edited) Πήρα ένα καλό μάθημα πάντως, Αυτό που ψάχνω να βρω είναι ένα ups να μπορεί να κάνει auto start, έχω βρει κάτι στο εξωτερικό δεν ξέρω εάν υπάρχει και εδώ κάτι τέτοιο Δηλαδή ακόμα και εάν έχει σβήσει και έρθει το ρεύμα κάποια στιγμή να ξαναπάρει μπροστά μόνο του χωρίς να χρειάζεται κάποιος να το ξεκινήσει Έγινε επεξεργασία 11 Ιουνίου 2017 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corbil 11 Ιουνίου 2017 #235 Share 11 Ιουνίου 2017 αυτο που έχω είναι της tescom 2000VA. Είναι interactive. Με το που ξανάρχεται το ρεύμα μπαίνει σε standby και φορτίζει ξανα τις μπαταρίες του.Δε χρειάζεται να βρίσκεσαι εκεί να το κανεις reset και επανεκίνηση. Σε ανύποπτες στιγμές κόβει μόνο τα ρεύματα για να δουλέψει τις μπαταρίες καθώς δεν είναι ότι καλύτερο γι αυτές να βρίσκονται σε αδράνεια συνεχώς. Εχει καλό value for money γι αυτά που προσφέρει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 12 Ιουνίου 2017 Author #236 Share 12 Ιουνίου 2017 Θα σας πω και το πιο κουφό τώρα, Λοιπόν το πρωί του Σαββάτου είχα πάει στο κατάστημα για να δω το ψάρι που περιμένω και πάνω στην κουβέντα που κάναμε του λέω, όταν με το καλό μπει στο ενυδρείο θα δώσω κάποια ψάρια και θα μείνω με τα 2 temensis το kelberi, τον Λύκο, το Gar και την Arow, για να είναι πιο άνετα μιας και μεγαλώνει πολύ, εεεε με αυτά τα ψάρια έμεινα χωρίς την Arow, Δεν έλεγα τίποτε άλλο, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corbil 12 Ιουνίου 2017 #237 Share 12 Ιουνίου 2017 Λες και το ξερες οτι θα συμβει....τουλαχιστον δεν έχασες τον λύκο που είχες αποκτήσει πρόσφατα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corbil 13 Ιουνίου 2017 #238 Share 13 Ιουνίου 2017 Λοιπόν φίλε Force μετά το πάθημα σου το οποίο φαντάζομαι έγινε μάθημα για όλους, αγόρασα εχθές το 1000αρι της tescom. Το έβαλα στην πρίζα να φορτίσει τις μπαταρίες και σήμερα θα το συνδέσω πάνω στο e901 το οποίο καταναλώνει 11W και θα τεστάρω πόσο θ αντέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 13 Ιουνίου 2017 Author #239 Share 13 Ιουνίου 2017 (edited) Και εγώ χτες παράγγειλα ένα UPS ONLINE 2000VA GTEC ZS110-2K, είναι 2000 va /1.6kw σήμερα θα το παραλάβω και θα βάλω πάνω το ένα φίλτρο και το Σάββατο το μεσημέρι θα κάνω τεστ, θα το βγάλω από την πρίζα να δω πόσο θα αντέξει. Έγινε επεξεργασία 13 Ιουνίου 2017 - Force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corbil 13 Ιουνίου 2017 #240 Share 13 Ιουνίου 2017 Αρκετά αλμυρή η τιμή του βλέπω.....ελπίζω να κάνει ότι υπόσχεται, αν και με 42Ah στο σύνολο που έχει (6μπαταρίες x 7Ah) θα έχεις υπεραρκετή αυτονομία για ώρες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 13 Ιουνίου 2017 Author #241 Share 13 Ιουνίου 2017 Το ups μπήκε και το ένα φίλτρο συνδέθηκε, πάμε για test το Σάββατο το μεσημέρι και να δούμε τι δύναμη έχει In search for incredible Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Ιουνίου 2017 #242 Share 13 Ιουνίου 2017 On 12/6/2017 at 9:35 ΠΜ, το μέλος Force έγραψε: Θα σας πω και το πιο κουφό τώρα, Λοιπόν το πρωί του Σαββάτου είχα πάει στο κατάστημα για να δω το ψάρι που περιμένω και πάνω στην κουβέντα που κάναμε του λέω, όταν με το καλό μπει στο ενυδρείο θα δώσω κάποια ψάρια και θα μείνω με τα 2 temensis το kelberi, τον Λύκο, το Gar και την Arow, για να είναι πιο άνετα μιας και μεγαλώνει πολύ, εεεε με αυτά τα ψάρια έμεινα χωρίς την Arow, Δεν έλεγα τίποτε άλλο, Δεν ελεγες να σου έπεφτε το λοττο ουρανοκατέβατο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Ιουνίου 2017 #243 Share 13 Ιουνίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Force έγραψε: Το ups μπήκε και το ένα φίλτρο συνδέθηκε, πάμε για test το Σάββατο το μεσημέρι και να δούμε τι δύναμη έχει In search for incredible Εύχομαι όλα να κυλησουν ομαλά χωρίς στραβες απο εδώ και πέρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corbil 13 Ιουνίου 2017 #244 Share 13 Ιουνίου 2017 Force με 11W κουμπωμένα πάνω στο ups δες στη φώτο τ αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corbil 13 Ιουνίου 2017 #245 Share 13 Ιουνίου 2017 15 minutes ago, Corbil said: Force με 11W κουμπωμένα πάνω στο ups δες στη φώτο τ αποτελέσματα.... το 75% ειναι το remain Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 13 Ιουνίου 2017 Author #246 Share 13 Ιουνίου 2017 Μια χαρά είναι νομίζω σχεδόν 3 ώρες και μένει ακόμα 75% για να δούμε και το δικό μου In search for incredible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannhs 87 13 Ιουνίου 2017 #247 Share 13 Ιουνίου 2017 πριν 11 λεπτά, το μέλος Corbil έγραψε: Χρειάστηκε δηλαδή μόνο το 25% για τρεις Ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corbil 13 Ιουνίου 2017 #248 Share 13 Ιουνίου 2017 Μ' αυτό το φορτίο ναι. Όσο περισσότερα του βάζεις επάνω τόσο μικραίνει η διάρκεια της μπαταρίας. Του Force είναι θηρίο το Ups και με τα 42Αh θα βγάλει σίγουρα 24ώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 13 Ιουνίου 2017 Author #249 Share 13 Ιουνίου 2017 Η αεραντλια που έχω εγώ είναι μια fluval Q2 με κατανάλωση 4.5w, θα δω τι θα κάνει το φίλτρο που έχει κατανάλωση 20 w και θα υπολογίσω την αεραντλια μετά In search for incredible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corbil 13 Ιουνίου 2017 #250 Share 13 Ιουνίου 2017 και εμενα η 400αρα της JBL βγάζει 5,5W αλλά νομίζω αν βάλω την έξοδο του φίλτρου να χτυπάει επάνω δε θα χρειάζεται η αεραντλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts