kostas3 10 Μαρτίου 2016 #1 Share 10 Μαρτίου 2016 (edited) έβαλα 15ppm νιτρικά απο kno3 στο ενυδρείο και το τεστ μου δείχνει 0.....υγρά τεστ της aquilla ,τι τρέχει? χάλασε το kno3? η το τεστ? μάλιστα για σιγουριά έβαλα σε 10ml νερό μια μικρή ποσότητα KNO3 και το τεστ πάλι 0 δείχνει......μετά απο μιάμιση ώρα έκανα το τεστ το kno3 έχει διαλυθεί 100% ελπίζω να μην χάλασε το kno3 μου...χαλάει βασικά?....ούτε 6 μήνες δε το έχω...και είναι και ερμητικά κλειστό αύριο αγοράζω στικς για τεστ νερού... Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2016 - kostas3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 10 Μαρτίου 2016 #2 Share 10 Μαρτίου 2016 Μην παρεις στικς τσαμπα λεφτα θα δωσεις.Παρε υγρα τεστ sera να εισαι σιγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Μαρτίου 2016 #3 Share 10 Μαρτίου 2016 Το kno3 δεν χαλαει. Το τεστ σου εχει προβλημα,το εχουν αναφερει και αλλοι γι αυτα τα τεστ οτι ειναι οτι ναναι. Παρε αλλο υγρο τεστ και δοκιμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 10 Μαρτίου 2016 #4 Share 10 Μαρτίου 2016 Τα τεστ νιτρικων (οποιασδηποτε εταιρειας) εχω προσεξει οτι δειχνουν μηδεν αν δεν κουνηθουν αρκετα πριν απο την χρηση. Βεβαιωσου οτι κουνας αρκετα τα τεστ πριν ξεκινησεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος