Jump to content

Recommended Posts

Εφ όσων θα πάρεις άλλο ενυδρειάκι , προσπάθησε να είναι καθαρά στα λίτρα που σε διευκολύνει , για να μπορέσεις να του βάλεις τη μόνιμη δοσολογία με ακρίβεια .

Νερό πάντα απ το βασικό ενυδρείο και αεραντλία .

Φφίλτρο δεν θέλεις γιατί θα κάνεις ολικές αλλαγές νερού κάθε μέρα ή κάθε δύο ημέρες αναλόγως τι σου λένε οι οδηγίες του φαρμάκου .

Ούτε φως .

Κωσμα, τι γινεται;

Πηγα σημερα και πηρα φαρμακα,3-4 τροφες διαφορετικες για ποικιλια πιο πολυ φυτικες,τις βιταμινες της sera και αυριο το πρωι μετα την αλλαγη του νερου θα κανω το πρωτο μπανιο σε λεκανη με 10 λιτρα και 1/4 της ταμπλετας για μιση ωρα και μετα ενυδρειο σε γεννηστρα.Απο αυτα που διαβασα νομιζω μπορω να μουλιασω το φαι του με λιγο ταμπλετα και να του βαζω στην γεννηστρα ετσι?

Γενικώς ακολουθάς αυτά που αναγράφωνται στις οδηγίες που έχει μεσα η συσκευασία .

Αυτα που σου λέμε εμείς είναι γενικά και σε σχέση με ότι θυμόμαστε .

Τα συστατικά των φαρμάκων μπορεί να τα έχουν αλλάξει οι εταιρίες και εσύ να έχεις πάρει τη πιο πρόσφατη version :)  .

Στις οδηγειες λεει για θεραπεια μεσα στο ενυδρειο και σε προχωρημενο σταδιο ενα μονο μπανιο με μια ταμπλετα σε 2 λιτρα νερο ενυδρειου για μιση ωρα και μετα η θεραπεια συνεχιζεται μεσα στο ενυδρειο.Αυτο να κανω? Ειμαι σε προχωρημενο σταδιο?Μηπως αυτο που μου προτεινατε ειναι μια πιο ηπια μορφη του προχωρημενου σταδιου?

Nα ακολουθήσεις της οδηγίες που σου λέει , απλά πρίν να βάλεις την επόμενη δόση στο ενυδρείο πές μας αν βλέπεις κάτι .

οκ ευχαριστω πολυ!!!

Για να εχει πρηστει και να εχουν πεταχτει και τα ματια νομιζω πως εχει προσωρησει η κατασταση οποτε παιξε με μπανιο συμφωνα με τις οδηγιες.

Send from the heart of the Amazonas

Ναι! Για καλο και για κακο 1 μπανιο και μετα η θεραπεια θα συνεχιστει μεσα

Που μεσα;

Τι γινεται εδω;

Ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον σας!!! Λοιπον μετα απο 2 μπανια που του εκανα δεν ειδα καμμια διαφορα και το στρες του μεσα εξω μπορει να το εκανε και χειροτερα.Ενας συνχομπιστας μου ειπε μηπως δεν ειναι dropsy αλλα κατι σε παρασιτο και μου προτεινε θεραπεια μεσα στο ενυδρειο με metroplex.Αυτο εχω ξεκινησει τωρα.Εχω ριξει 2 φορες και εχω ταισει αλλες 2 με τροφη και metroplex.Ειναι βεβαια νωρις να το πω(αυτη η θεραπει κραταει 3 βδομαδες) νομιζω οτι το σωμα του εχει ξεφουσκωσει λιγακι.Τα ματια παραμενουν πρησμενα και επισης εχει αρχισει λιγο να κινειται.Τις περισσοτερες ωρες καθεται κατω αλλα μια στο τοσο κανει μια γυρα ή ενα πανω κατω αλλα οχι με πολυ καλη ισσοροπια.Στο σωμα δεν εχει αλλαξει κατι αλλο(λεπια φουσκωμενα)

Με δυο μπανια, δεν επρεπε να το ειχες παρατησει και να πας σε αλλο. Τελοσπαντων, κανε οτι σου ειπε ο φιλος!

Το metroplex τι είναι ;

Το metroplex ειναι το αντιστοιχο flagyl το ενυδρειακο της seachem

Με δυο μπανια, δεν επρεπε να το ειχες παρατησει και να πας σε αλλο. Τελοσπαντων, κανε οτι σου ειπε ο φιλος!

Δεν θελω να νομιζετε οτι εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη στην αλλη γνωμη,διαβασα πολλα θεματα με τετοια περιστατικα και καταλαβα οτι το bactopur direct ειναι πολυ δραστικο και θα αρκουσαν 2 μπανια για να καταλαβεις κατι ελαχιστο θετικο γι'αυτο αποφασισα να αλλαξω και να παω σε καποιο αλλο που δρα και σε παρασιτα.

Κωσμα δεν παρξηγουμαι. Απλα για το καλο του ψαριου το λεω! Αν ηταν εντερικα παρασιτα τα καταπολεμουσαμε και με σπιρουλινα και σκορδοζουμο! Για να φουσκωσει ομως και να πρηστουν και τα ματια, σημαινει οτι αρχισει και χτυπιουνται οργανα και κραταει υγρα το ζωντανο!

Έγινε επεξεργασία - Sturm

Θοδωρή , απο πολλές ασθένειες μπορεί να έχουμε αυτα τα συμπτώματα .

Δεν είναι παράλογο τα αίτια να οφείλωνται και σε εσωτερικά παράσιτα που να τα χτυπά η μετρονινταζόλη ή απο άλλη αιτία να δημιουργηθεί το πρήξημο και να αναπτυχθούν αναερόβια ( αυτό θα φανεί στη πορεία ) οπότε θα έχουμε μια πρόσκαιρη βελτίωση .

Απο τη στιγμή που έκανε ( σωστά ) τα δύο μπάνια και δεν είδε βελτίωση , ορθά επέλεξε τη χρήση άλλου φαρμάκου .

Άλλωστε ενας απ τους λόγους που επιλέγουμε τα μπάνια είναι και αυτός , να μπορούμε εύκολα να αλάξουμε θεραπευτικό σχήμα .

Έγινε επεξεργασία - ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Αυτο το φαρμακο (metroplex) λενε πιανει και για βακτηριακες και για παρασιτικες παθησεις και γινετε μεσα στο ενυδρειο για πιθανη μολυνση και των αλλων.Ξερω εγω? Οτι μου λενε λεω

Αυτο το φαρμακο (metroplex) λενε πιανει και για βακτηριακες και για παρασιτικες παθησεις και γινετε μεσα στο ενυδρειο για πιθανη μολυνση και των αλλων.Ξερω εγω? Οτι μου λενε λεω

Το ίδιο ισχύει και για το Bactopur direct με διαφορετικές όμως ομάδες βακτηρίων ή παρασίτων .

Θοδωρή , απο πολλές ασθένειες μπορεί να έχουμε αυτα τα συμπτώματα .

Δεν είναι παράλογο τα αίτια να οφείλωνται και σε εσωτερικά παράσιτα που να τα χτυπά η μετρονινταζόλη ή απο άλλη αιτία να δημιουργηθεί το πρήξημο και να αναπτυχθούν αναερόβια ( αυτό θα φανεί στη πορεία ) οπότε θα έχουμε μια πρόσκαιρη βελτίωση .

Απο τη στιγμή που έκανε ( σωστά ) τα δύο μπάνια και δεν είδε βελτίωση , ορθά επέλεξε τη χρήση άλλου φαρμάκου .

Άλλωστε ενας απ τους λόγους που επιλέγουμε τα μπάνια είναι και αυτός , να μπορούμε εύκολα να αλάξουμε θεραπευτικό σχήμα .

Εννοεις για τις 24 ωρες χωρις βελτιωση; στην προκειμενη εγω θα συνεχιζα γιατι το ψαρι ηταν προχωρημενο.

Τελοσπαντων για να δουμε. Μακαρι να συνελθει.

Εγω γενικος ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος αλλα τα περισσοτερα θεματα που διαβασα ειχαν ασχημη καταληξη και απο χομπιστες με εμπειρια και σειρα θεραπειων.Ευχομαι να γιανουμαι

Εγω γενικος ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος αλλα τα περισσοτερα θεματα που διαβασα ειχαν ασχημη καταληξη και απο χομπιστες με εμπειρια και σειρα θεραπειων.Ευχομαι να γιανουμαι

Μας αδικείς .

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...