kosmas 2 Μαρτίου 2016 #1 Share 2 Μαρτίου 2016 Μολις ανακαλυψα ενα λαθρεπιβατη που δεν μοιαζει με τα physa που εχω.Ξερετε τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 3 Μαρτίου 2016 #2 Share 3 Μαρτίου 2016 Μηπως εχει εξογκώματα στο κέλυφος; Ειμαι απο κινητο και δόσεων φαίνεται καλα η φωτό. Μου μοιάζει για horn merits snail Ρίξε μια μάτια εδω. http://www.planetinverts.com/horned_nerite_snail.html Ειναι έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 3 Μαρτίου 2016 Author #3 Share 3 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω φιλε μου,μοιαζει με αυτο αλλα δεν εχει αγκαθια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 3 Μαρτίου 2016 #4 Share 3 Μαρτίου 2016 https://fishkeeper.co.uk/databank/plant/miscellaneous/colombian-giant-ramshorn-snail- Με αυτο μοιαζει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 3 Μαρτίου 2016 Author #5 Share 3 Μαρτίου 2016 Οχι.Ειναι σαν nerite αλλα μικρο και αλλο χρωμα.Στην πρωτη φωτο φαινεται ενα nerite που εχω για να καταλαβεις την διαφορα.Ειναι δυνατον να γεννηθηκε απο αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp82 3 Μαρτίου 2016 #6 Share 3 Μαρτίου 2016 Εγω εχω 4 τέτοια. Το ενα πλεον χωρίς "κερατά". Οταν τα πηρα είχαν ολα. Δεν ξερω γιατι χάθηκαν. Ίσως ο πλεκο να έκανε τη δουλεια. Ειναι καλοί καθαριστές. Τα θηληκα κάνουν αυγά αλλα δεν εκκολάπτονται σε γλυκό νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 3 Μαρτίου 2016 #7 Share 3 Μαρτίου 2016 Οχι.Ειναι σαν nerite αλλα μικρο και αλλο χρωμα.Στην πρωτη φωτο φαινεται ενα nerite που εχω για να καταλαβεις την διαφορα.Ειναι δυνατον να γεννηθηκε απο αυτα?Απο οτι θυμαμαι τα νεριτε χρειαζονται υφαλμηρο νερο για αναπαραγωγη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος