Jump to content

Seachem prime

Recommended Posts

http://www.pet4u.gr/seachem-prime.html

Το συγκεκριμενο προοιν εχει αυτες τις τιμες σε αυτη την αλυσιδα!!!

(Αν το εχω βαλει σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μεταφερθει)...

Καλησπερα

Εμεις εχουμε ακομα καλυτερες απο αυτες , αλλα υπαρχει καποια ερωτηση προς τα καταστηματα η κατι αλλο??

Ευχαριστω

Αν ειναι σε λαθος ενοτητα να μεταφερθει..

Ποια ειναι η τιμη του στα 250 ml?Γιατι παντου το λιγοτερο που το βρισκω ειναι μεχρι 14 ευρω..

Εννοειται οτι αν ειναι καλυτερη η ιδια η τιμη θα ερχομαι το περνω απο εσας...

Έγινε επεξεργασία - stathis spithas

Καλησπερα

Αν ηθελα απλα να διαφημισω την τιμη μας , η να "κερδισω" εναν πελατη λογο τιμης , θα εβγαζα μια προσφορα , αυτος ειναι και ο λογος που δεν ανακοινωσα τιμες απο το προηγουμενο ποστ μου.

Απλα ρωταω αν υπαρχει καποια ερωτηση προς τα καταστηματα που εχουν βημα στο Forum σε σχεση με το Link ενως καταστηματος που δεν εχει βημα στο Forum ή δεν διαφημιζεται καν!!

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

Οι τιμες μας λοιπον στο προιον που βλεπω στην φωτογραφια , που ειναι το παλιο Prime , παλιο stock και παλιες τιμες ειναι οι παρακατω!!

50 ml 4,55

100 ml 5,46

250 ml 10,34

500 ml 18,47

Ειναι τελικες τιμες , συμπεριλαμβανομενου 23% ΦΠΑ

Ευχαριστω πολυ

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
  • Like 1

Καλησπερα

Αν ηθελα απλα να διαφημισω την τιμη μας , η να "κερδισω" εναν πελατη λογο τιμης , θα εβγαζα μια προσφορα , αυτος ειναι και ο λογος που δεν ανακοινωσα τιμες απο το προηγουμενο ποστ μου.

Απλα ρωταω αν υπαρχει καποια ερωτηση προς τα καταστηματα που εχουν βημα στο Forum σε σχεση με το Link ενως καταστηματος που δεν εχει βημα στο Forum ή δεν διαφημιζεται καν!!

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

Δεν ειχα καποα ερωτηση προς τα καταστηματα...

Ουτε ειχα σκοπο διαφημησης γιατι αν ηταν να θελα να διαφημησω καποιον δεν θα ηταν ενα καταστημα που ψωνιζω σπανια..

Θα διαφημηζα ενα καταστημα σαν εσας που και εχω καλες σχεσεις και σας εχω και σε εκτιμηση..

Απλα απο τιμοκαταλογους που υπαρχουν στα σαιτ ειναι η καλυτερη τιμη που ειδα και γιαυτο την ανεφερα...

Χωρις δολο καθαρα με σκοπο την διευκολυνση την οικονομικη χομπιστων(οπως εχω κανει και σε αλλα θεματα)....

Το συγκεκριμενο καραστημα τις ιδιες τιμες εχει και για την καινουργια παραλαβη...

Οι τιμες που δωσατε για το προιον ειναι εξαιρετικες (οι καλυτερες της αγορας)...

Έγινε επεξεργασία - stathis spithas
  • Like 1

Το καταλαβαινω , οτι ειναι προς διευκολυνση (οικονομικη) των χομπιστων και καλα κανετε ετσι πρεπει να γινεται και να βοηθαει ο ενας τον αλλον.

Ειναι ομως το πρωτο θεμα που ανοιγετε εδω και γι αυτο μου εκανε εντυπωση και ρωτησα αν υπαρχει ερωτηση.

Φανταζομαι οτι τα προηγουμενα προιοντα που εχετε βρει καλες τιμες και εχετε ενημερωσει τους υπολοιπους χομπιστες , τα εχετε ποσταρει σε καποιο αλλο θεμα.

Η τιμη του συγκεκριμενου προιοντος των 250 ml στο συγκεκριμενο καταστημα ειναι λαθος (εννοω οτι εχουν κανει λαθος στον υπολογισμο και δεν ειναι για την νεα παραλαβη ή δεν εχουν παραλαβει ακομα ) και γι αυτο θα αλλαξει.

Ευχαριστω πολυ

Καλη συνεχεια

Κωστας Ζαχαροπουλος

Το καταλαβαινω , οτι ειναι προς διευκολυνση (οικονομικη) των χομπιστων και καλα κανετε ετσι πρεπει να γινεται και να βοηθαει ο ενας τον αλλον.

Ειναι ομως το πρωτο θεμα που ανοιγετε εδω και γι αυτο μου εκανε εντυπωση και ρωτησα αν υπαρχει ερωτηση.

Φανταζομαι οτι τα προηγουμενα προιοντα που εχετε βρει καλες τιμες και εχετε ενημερωσει τους υπολοιπους χομπιστες , τα εχετε ποσταρει σε καποιο αλλο θεμα.

Η τιμη του συγκεκριμενου προιοντος των 250 ml στο συγκεκριμενο καταστημα ειναι λαθος (εννοω οτι εχουν κανει λαθος στον υπολογισμο και δεν ειναι για την νεα παραλαβη ή δεν εχουν παραλαβει ακομα ) και γι αυτο θα αλλαξει.

Ευχαριστω πολυ

Καλη συνεχεια

Κωστας Ζαχαροπουλος

Οχι η τιμη τους ειναι αυτη...

Ειναι καινουργια παραλαβη και σημερα πηγα και αγορασα 2 τεμαχια(ενα για μενα και για ενα φιλο)...

Επιτηδες υπαρχει η "παλια" τιμη με δικη μου παρεμβαση...

Δηλαδη οταν πηγα πριν καμμια δεκαρια μερες και ειχαν αυτη την τιμη τους ειπα οτι αν την κρατησουν θα ψωνιζω το συγκεκριμενο προιον απο αυτους...

Αυτοι κρατησαν την τιμη και στην καινουργια παραλαβη και εγω αφου ψωνισα οσα αντιχλωρια μου χρειαζονταν εβαλα την τιμη του προιοντος και το μαγαζι στο φορουμ για να ψωνισει οποιος την θεωρει καλη τιμη...

Το εχω ξανακανει σε ενυδρειακα προιοντα απο ενυδρειακα και μη μαγαζια..

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις..

• Like 1

Η κατηγορία του φόρουμ Καταστήματα αφορά τις ερωτήσεις μας προς τα καταστήματα που έχουν βήμα στο φόρουμ και πολύ σωστά έγινε η "παρατήρηση" από τον κ.Ζαχαρόπουλο.

Για οτιδήποτε άλλο θέλουμε να συζητήσουμε χρησιμοποιούμε τις αντίστοιχες κατηγορίες του φόρουμ για Γλυκό ή Θαλασσινό.

Το topic μεταφέρεται κάπου που ταιριάζει καλύτερα.

• Like 3

• 3 weeks later...

Καλησπερα

οπως ειχα πει , οι τιμες ηταν λαθος και ενημερωθηκαν στο καταστημα!!

Ευχαριστω πολυ

Κωστας Ζαχαροπουλος

Τωρα το ειδα...

Καμμια προσφορα δεν κραταει για παντα!

Για να διευκρηνησω και εγω δεν ηταν αλλαγη τιμης του συγκεκριμενου προιοντος απο το καταστημα αλλα ανατιμηση που εστειλε η εταιρεια(petline)...

Και εγινε μετα απο 10 μερες σχεδον που υπηρχε αυτη η τιμη!

Σας ευχαριστουμε για την ενημερωση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...