Paolito 1 Μαρτίου 2016 #1 Share 1 Μαρτίου 2016 Γνωρίζετε να μου πείτε την ονομασία του συγκεκριμένου ψαριού ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 1 Μαρτίου 2016 #2 Share 1 Μαρτίου 2016 Σαν gold gourami μοιαζει... Αλλα κατι δεν μου παει καλα δτο σψημα του κεφαλιου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Μαρτίου 2016 #3 Share 1 Μαρτίου 2016 Gourami ειναι σιγουρα. Το θεμα ειναι τι γκουραμι. Σταθη, εννοεις που στο στομα γερνει προς τα πανω; Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paolito 1 Μαρτίου 2016 Author #4 Share 1 Μαρτίου 2016 Μήπως είναι γηρατειά και έχει αρχίσει η παραμόρφωση ?! λέμε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenryr83 1 Μαρτίου 2016 #5 Share 1 Μαρτίου 2016 Έχω την εντύπωση οτι είναι Moonlight Gourami (Trichopodus Microlepis), αλλά δεν βοηθάει η φωτό πολύ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 1 Μαρτίου 2016 #6 Share 1 Μαρτίου 2016 Gourami ειναι σιγουρα. Το θεμα ειναι τι γκουραμι. Σταθη, εννοεις που στο στομα γερνει προς τα πανω; Send from the heart of the Amazonas Ειναι σαν να λειπει κομματι απο το πανω μερος του κεφαλιου...Η να εχει καποιο ειδος παραμορφωσης θοδωρη.. Τουλαχιστον οπως θυμαμαι το ψαρι οπως οταν το ειχα.. Εκτος αν ειναι αλλο ειδος που δεν γνωριζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 1 Μαρτίου 2016 #7 Share 1 Μαρτίου 2016 Έχω την εντύπωση οτι είναι Moonlight Gourami (Trichopodus Microlepis), αλλά δεν βοηθάει η φωτό πολύ Μαλλον αυτο θα ειναι και μας μπερδευει ο χρωματισμος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George K 2 Μαρτίου 2016 #8 Share 2 Μαρτίου 2016 Και εμένα σαν moonlight gourami μου φαίνεται, γιατί το κεφάλι τους έχει ένα τέτοιο σχήμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος