Fred13 29 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 29 Φεβρουαρίου 2016 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Κρυμμένα εδώ και 2 μέρες στην καρύδα τους. Σήμερα πέταξα για 1η φορά κατεψυγμένη τροφή δεν ασχολήθηκαν καθόλου. Αστραπιαίο κολύμπι αν βγούν. Μετά βίας λόγω της θέσης τους είδα πάνω στο 1 , κάποια λευκά σημάδια στο κεφάλι. Όχι στίγματα, πιο πολλά μαζεμένα. Δεν είναι εξογκώματα είναι ένα με το δέρμα.ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- Λίτρα: 96- Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά): μηχανική-βιολογική fluval 206- Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ): 2 μήνες- Ψάρια (είδη και αριθμός): Κριμπένσις ζευγάρι και μωρά τα οποία αφανίστηκαν (ύποπτο)- Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ): Άστατες ακόμα από φαγητό 2 φορές τη μέραΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- PH: 7- KH:- GH:- ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):0- ΝΟ2 (νιτρώδη):0- ΝΟ3 (νιτρικά):1- Θερμοκρασία: 25,5ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ:-Υγρά Τεστ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ- Είδος Ψαριού: Κριμπένσις- Ιστορικό Ψαριού: 2 μήνες στο ενυδρείο, δεν παρουσίασε ποτέ κάτι- Συμπτώματα που παρουσιάζει 2 μέρες η κινητικότητα είναι μηδαμινή. Αν βγει θα βγει σφαίρα να κρυφτεί κάπου αλλού. Σημάδια στο κεφάλι λευκά 1 με το δέρμα όχι εξογκώματα.- Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: όχιΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα)-Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: τίποτα ακόμα-Δοσολογία:-Χρόνος Χρήσης:-Αναλυτική περιγραφή:ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Εκεί που κάθονται δεν μου επιτρέπουν να τα φωτογραφήσω και να φανούν αυτά που σας λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 29 Φεβρουαρίου 2016 #2 Share 29 Φεβρουαρίου 2016 Πρεπει να καταφερεις να τα βγαλεις φωτογραφια.Παντος να εχεις υποψη σου οτι και εγω τρομαζω παρα πολλες φορες παρατηρωντας τα ψαρια μου για σημαδια γιατι η ψιλη χαλαζιακη αμμος κολαει πανω τους και φαινεται σαν σημαδι.Σου ευχομαι να ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 29 Φεβρουαρίου 2016 Author #3 Share 29 Φεβρουαρίου 2016 Το σκέφτηκα γιατί και εγώ είχα πάει να την πατήσω...Δεν είναι όμως :/ Και αυτό που βλέπεις μπροστά είναι κατεψυγμένη τροφή που δεν μπήκαν στον κόπο ούτε να κοιτάξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmas 1 Μαρτίου 2016 #4 Share 1 Μαρτίου 2016 Τι εγινε? φαγανε σημερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 1 Μαρτίου 2016 Author #5 Share 1 Μαρτίου 2016 Τι εγινε? φαγανε σημερα? Σήμερα δεν έχω ταϊσει ακόμα λείπω στο γραφείο. Κοίταξε χτες αφού έκανα και το ποστ κλπ μετά από κανένα δίωρο κάνανε ένα ντου ταυτόχρονο έξω από τη φωλιά και αρχίσανε να τρώνε την κατεψυγμένη που σάπιζε κάτω. Αφού τσίμπησαν κλείστηκαν ξανά μέσα και δεν έχουν βγει μέχρι τώρα στις 12,00 το μεσημέρι που έριξα μια ματιά. Είναι μέσα στη φωλιά και οι 2. Βόλτα κλπ τριγύρω καμία , δεν προχωράνε καθόλου πέρα από τους 15 πόντους. Κοίτα αν δεν είχαν ήδη μωρά και γέννα στις 9 Φεβρουαρίου θα έλεγα πως κάτι πάλι ετοιμάζουν και θα το έριχνα εκεί. Αλλά τόσο σύντομα δεν νομίζω... Και στην 1η γέννα δεν είχαν κλειστεί έτσι , βγαίνανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 6 Μαρτίου 2016 Author #6 Share 6 Μαρτίου 2016 Ας κλείσει το θέμα...και ας μην τύχει και να ξανα ανοίξει! Τα ψάρια είναι υγιέστατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 6 Μαρτίου 2016 #7 Share 6 Μαρτίου 2016 Γεννήσανε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Μαρτίου 2016 #8 Share 6 Μαρτίου 2016 Ας κλείσει το θέμα...και ας μην τύχει και να ξανα ανοίξει! Τα ψάρια είναι υγιέστατα. Δεν χρειάζεται να κλείσει το θέμα φίλε μου. Θετικό , ότι τα ψάρια είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος