killerknight 29 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 29 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια καλησπέρα, Παρατηρώντας σήμερα τα ψάρια μου είδα ότι το ένα εκ των δύο χρυσών common που έχω παρουσίασε δύο μαύρα στίγματα. ιαΔε ξέρω εάν αλλάζει εν μέρει χρώμα ή εάν είναι ασθένεια ή εάν χάνει χρώμα το black moor μου . Το ενυδρείο είναι 240l και μέσα έχω 3 common, 1 comet, 1 black moor. Από τις μετρήσεις με υγρά τεστ που έκανα έχω NH4=0, NO2=O, NO3=5, οπότε δεν νομίζω να είναι κάψιμο από αμμωνία. Επισυνάπτω και δύο φωτογραφίες (δεν είναι και οι καλύτερες καθώς δεν κάθεται και καθόλου ήσυχος) και περιμένω τις απόψεις και τις συμβουλές σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisAthanasiadis 2 Μαρτίου 2016 #2 Share 2 Μαρτίου 2016 Κάποια πιο καλή φωτο;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisAthanasiadis 14 Μαρτίου 2016 #3 Share 14 Μαρτίου 2016 Ζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 21 Μαρτίου 2016 Author #4 Share 21 Μαρτίου 2016 Όλα καλά το στίγμα εξαφανίστηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος