Dgeorge 28 Φεβρουαρίου 2016 #1 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 Πριν δυο μέρες ειχα παρει ενα καινούριο χρυσόψαρο στο ενυδρειο μου το οποίο τσιμπαγε ενα απο τα παλιά μου και του εκανα μια κοκκινίλα στο κατω μέρος.εδιωξα το χρυσόψαρο και η κοκκινίλα νομιζω οτι μεγάλωσε.μαλλον ειναι κατι αλλο.Μπορει να ειναι μεταδοτικό;εχω και ενα παντα μουρ στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dgeorge 28 Φεβρουαρίου 2016 Author #2 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:90 - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά):εσωτερικό φιλτρο,siporax,σφουγγάρι,άνθρακας - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ):1,5 μήνες - Ψάρια (είδη και αριθμός):1 panda Moore,1 χρυσοψαρο δεν ξερω είδος - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ):μια φορα την μερα τάισμα,αλλαγη νερού καθε βδομαδα,προετοιμασία νερου σε βαρέλι με prime, ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH:7,2 - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):0 - ΝΟ2 (νιτρώδη):0 - ΝΟ3 (νιτρικά):10>25 - Θερμοκρασία:23 ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: -Strips:ναι -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:χρυσοψαρο - Ιστορικό Ψαριού:ηταν άρρωστο(δεν έτρωγε)με αύξηση θερμοκρασία λιγο αλάτι ξεκίνησε να τρώει παλι και να ξαναπαίρνει χρωμα - Συμπτώματα που παρουσιάζει (Περιττώματα, χρωματισμός ψαριού, όρεξη, αναπνοή, κινητικότητα κλπ):ολα κανονικά μονο η κοκκινίλα - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα) -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: (Το σημαντικότερο-απαραίτητο στοιχείο σε μια διάγνωση είναι οι φωτογραφίες) 1. (img) ...photo1... (/img)εχω βάλει πιο πανω 2. (img) ...photo2... (/img) ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ______________________________________________________________ ΠΡΟΣΟΧΗ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos0000 28 Φεβρουαρίου 2016 #3 Share 28 Φεβρουαρίου 2016 για ριξε μια ματια εδω μηπωσ καταλαβεισ, γιατι η φωτο δεν ειναι καθαρη.Χρυσόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος